Επικαιρότητα

Σελίδα για σχολιασμό ειδήσεων της τρέχουσας επικαιρότητας που δεν αποτελούν (ακόμη) νομοθεσία, παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις κλπ.1.931 Responses to Επικαιρότητα

 1. volosvolos λέει:

  Ισχυει αυτο?
  “δεν θα προσμετρηθούν (ως διπλά) τα χρόνια σε μάχιμες μονάδες, παρά μόνο τα πραγματικά χρόνια υπηρεσίας”

  http://www.insider.gr/eidiseis/oikonomia/75467/apo-100-eos-350-eyro-oi-perikopes-stis-syntaxeis-apo-2019

  • Custom avatarΜιχάλης λέει:

   Εάν λοιπόν δεν θα προσμετρηθούν (ως διπλά) τα χρόνια σε μάχιμες μονάδες, τότε αυτά θα έπρεπε να έχουν πληρωθεί κατά την διάρκεια της ενεργού Υπηρεσίας στις μάχιμες Μονάδες. Ομοίως, εάν φυσικά ισχύσει η μη προσμέτρηση για τους νέους, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να πληρώνεται με την μορφή έστω επιδόματος Μάχιμης Μονάδος. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να πληρώνονται τα κατά μέσον όρο 10 έξτρα οκτάωρα μηνιαίως δηλαδή οι ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ εικοσιτετράωρες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΦΥΛΑΚΕΣ 20% κλπ, καθώς και να πληρωθούν αυτές των Αποστράτων οι οποίοι θα έπρεπε να πάρουν αναδρομικά από 150 έως 200 χιλιάδες ευρώ έκαστος. Το ένα ρεπό μετά από 3 ωκτάωρα αργίας δεν είναι πληρωμή, όπως δεν είναι πληρωμή και το ένα ρεπό μετά από δύο οκτάωρα έξτρα υπηρεσίας τις καθημερινές.

   • Custom avataraero λέει:

    Ας μην πιάσουμε συζήτηση για το “τί θα έπρεπε …”.
    Δεν καταλήγει πουθενά.

    Απ’ ότι καταλαβαίνω, διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες για να “μετρήσουν αντιδράσεις” αλλά και για να πληρώσουν όσο λιγότερα γίνεται και σε (μεγαααάλο) βάθος χρόνου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar