Φορολογία

Σελίδα με πληροφορίες και σχολιασμό ειδήσεων αναφορικά με την υποβολή φορολογικής δήλωσης.
Επισημαίνεται ότι όλες οι πληροφορίες δίνονται από συναδέλφους (οι οποίοι μπορεί να είναι ενημερωμένοι ή όχι), κατά συνέπεια αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν έναν εξειδικευμένο επαγγελματία λογιστή.966 Responses to Φορολογία

 1. Custom avatarGEORGIOSP λέει:

  Από συνήθεια όταν ήθελα να συνδεθώ στο TAXIS και γενικότερα στις φορολογικές εφαρμογές χρησιμοποιούσα την αρχική σελίδα gsis.gr. Πρόσφατα ανακάλυψα την σελίδα της ΑΑΔΕ http://www.aade.gr/ η οποία είναι πολύ πιο εύχρηστη και φιλική για τον επισκέπτη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της σελίδας στην οποία μπορούμε να έχουμε πρόσβαση από την επιλογή ΜΕΝΟΥ της αρχικής σελίδας.

 2. Custom avatarθανος λέει:

  θέλω να κάνω τροποποιητικη για τα αναδρομικά 2015 που πήρα με την σύνταξη μου του φορολογικού έτους 2016 αλλά είναι προτυπωμενα τα στοιχεία της κανονικής δήλωσης και δεν με αφήνει να τα αλλάξω πάνω στην τροποποιητικη. Η δήλωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά αλλά δεν έχουν περαστεί τα αναδρομικά από την εφορία οπότε δεν μπορείς να την καταθέσεις την τροποποιητικη .Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;

 3. ΔημήτρηςΔημήτρης λέει:

  Καλημέρα και καλό φθινόπωρο. Τα αναδρομικά της κύριας σύνταξης (2014) από το 50% θα δηλωθούν με συμπληρωματική δήλωση μέχρι τέλους του έτους στα εισοδήματα από 1/1/2013 έως 31/12/2013 ή στο επόμενο έτος?

  Ευχαριστώ.

  • Custom avatarGEORGIOSP λέει:

   Τα αναδρομικά της κύριας σύνταξης πρέπει να δηλωθούν με συμπληρωματική δήλωση στο φορολογικό έτος 2014 δηλαδή στην δήλωση που υποβάλαμε για τα εισοδήματα από 1/1/2014 έως 31/12/2014.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar