Σώμ. Ασφαλείας

Σελίδα με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

avatar
2500
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεύτερη φορά που διαγράφετε σχόλιο μου… Τώρα μπλοκάρατε και τις απάντησις στο συγκεκριμένο θέμα….Ότι δεν είναι σύμφωνο με τα δικά σας πολιτικά πιστεύω το διαγράφετε…!!! Είστε άπλα απερίγραπτοι….επιεικώς.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
kostastam
kostastam

Από συστάσεως του (2013), παρακολουθώ και συμμετέχω στο site, δεν έχω διαπιστώσει κάτι. Θεωρώ τελείως αβάσιμους τους ισχυρισμούς σου φίλε Αναστάση.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
GEORGIOSP
GEORGIOSP

Όπως έγραψε και ο kostastam, από τότε που δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει εμφανή πολιτική προτίμηση. Παγίως όταν μια συζήτηση πάει να ξεφύγει από τα όρια της ευπρεπούς αντιπαράθεσης γνώμης ή όταν αρχίσει να παίρνει πολιτική χροιά κλειδώνει ή διαγράφεται. Αν παρακολουθείς καιρό την σελίδα αυτή θα έπρεπε να το ξέρεις. Μάλλον όμως δεν είσαι τακτικός επισκέπτης γιατί αν ήσουν θα ήξερες ότι είναι μόνο ένας ο δημιουργός και διαχειριστής του site και δεν θα χρησιμοποιούσες πληθυντικό αριθμό στο σχόλιο σου.
Υ.Γ Έχουν διαγραφεί σχόλια μου περισσότερες φορές από τις δύο δικές σου. Συνήθως αν δω ένα σχόλιο που θεωρώ ότι πολιτικολογεί, άμεσα ή έμμεσα, και εφόσον διαφωνώ με το περιεχόμενο του μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω έστω και αν ξέρω ότι πιθανότατα θα διαγραφεί. Ποτέ όμως δεν έμεινα με την εντύπωση ότι γίνεται επιλεκτική διαγραφή σχολίων.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Και γιατι τοτε δεν διαγραψατε και το σχολιο του ΚΩΣΤΑ που αυτο εγινε η αφορμη να απαντησω εγω…??? Αλλα εξακολουθει και υπαρχει πιο κατω.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Για να εμφανίζει λοιπόν πλεονασματικό τον ΕΦΚΑ και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας -ώστε να δηλώνει πως μετά τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου δεν απαιτούνται άλλες ή και να τάζει προεκλογικά 13η σύνταξη- η κυβέρνηση βάζει στον πάγο αυτόν τον τεράστιο αριθμό παροχών, το δημοσιονομικό κόστος των οποίων εκτιμάται σε περίπου 2 δισ. ευρώ ή 1% του ΑΕΠ, αλλά θα αποκαλυφθεί επισήμως μόνο όταν εκδοθούν οι εκκρεμείς συντάξεις και τα πλήρη εκκαθαριστικά.

Εσωτερικό έγγραφο του ΕΦΚΑ (με ημερομηνία άντλησης στοιχείων 30 Απριλίου 2019), το οποίο φέρνει σήμερα στο φως το «business stories», αποδεικνύει ότι:

■ Ο πραγματικός αριθμός των συνταξιούχων που έχουν καταθέσει αίτηση και περιμένουν να λάβουν την κύρια σύνταξή τους από τον ΕΦΚΑ ξεπερνά τις 167.000. Για πρώτη φορά εμφανίζεται σε έγγραφο τέτοιος αριθμός εκκρεμών αιτήσεων για κύρια σύνταξη, τετραπλάσιος από τις 40.000-45.000 που ανακοινώνει επισήμως εδώ και μήνες το υπουργείο Εργασίας!

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
aero
aero

Είναι καλό να αναφέρουμε την πηγή του σχολίου όταν κάνουμε copy-paste
https://www.protothema.gr/economy/article/899881/skaei-i-fouska-tis-kuvernisis-me-ta-pleonasmata-tou-efka/

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
kostastam
kostastam

Όχι μόνο καλό, απαραίτητο & αναγκαίο είναι να αναφέρουμε τη πηγή. Δεν πρέπει να ιδιωτικοποιουμαστε δουλειά άλλων.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ

Και όχι μόνο!Βγαίνουν και άλλα συμπεράσματα.Το Πρώτο Θέμα όλοι γνωρίζουμε σε ποιον κλείνει το μάτι,όπως και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΊ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Γιωργος
Γιωργος

Θα δοθεί, τώρα τι ποσό θα δούμε ή Π.Ο.Α.Σ.Υ. έκανε διάβημα για 500 ευρώ.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ. Κυκλοφορεί ευρέως στη Θεσσαλονίκη ότι από 1/1/2022 θα γίνει αναπροσαρμογή του ασφαλιστικού συστήματος και υπάρχει πιθανότητα το ΤΕΑΠΑΣΑ να ενσωματωθεί με το υπερταμειο. Έτσι το εφάπαξ θα μειωθεί κατά πολύ αλλά και θα χορηγείται μετά από 3_4 χρόνια όπως των δημοσίων υπαλλήλων.Ο κύριος ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗΣ γνωρίζει κάτι για να μου απαντήσει;

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
kostastam
kostastam
ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΟΣ
ΠΑΝΟΣ

Καλησπέρα,μιά ερώτηση πρός τον κύριο Αχιλλέα η όποιν άλλο γνωρίζει. Στο πίνακα υπολογισμού εφάπαξ ΤΠΥΠΣ-ΤΠΔΥ (Πυροσβεστική) στο κουτάκι αριθμός τέκνων τι βάζουμε οταν τα παίδια εχουν ενηλικιωθεί? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ 19.12.2018, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΑΝΤΗ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΆΡΧΕΙ?

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
kostastam
kostastam

Διαθέσιμο το εκλογικό στην ΕΤΕ, 160 euro.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
arxifylax
arxifylax

Καλησπέρα, είσηλθα στην ΕΛ.ΑΣ. μεσω πανελληνίων εξετάσεων, έχω το βαθμό του Αρχιφύλακα ( Ταμείο τ. Α.Π.) και έχω 22 χρόνια υπηρεσίας, ενώ έχω ξοφλήσει και τις εισφορές για την μάχιμη πενταετία. Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος συνάδελφος εφόσον γνωρίζει, στην περίπτωση που αποφασίσει η Α.Υ.Ε. να με αποστρατεύσει για λόγους υγείας (τελώ πάνω από ενα χρόνο σε καθεστώς μακρών αναρρωτικών αδειών), συνταξιοδοτούμαι απευθείας και λαμβάνω σύνταξη και εφάπαξ σύμφωνα με τα χρόνια υπηρεσίας μου + την μάχιμη πενταετία ή θα πρέπει να περάσω από την Ανωτατη Στρατιωτική Υγειονομική Υπηρεσία, για να κρίνει το ποσοστό αναπηρίας μου και σε θετική περίπτωση έαν η εν λόγω επιτροπή με κρίνει με κάτω του 50% ποσοστού αναπηρίας, δεν παίρνω τίποτα και θα περιμένω στα 60+ βάλε για να πάρω σύνταξη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
ΗΛΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ

Καλημέρα, arxifylax σού δίνω το email να επικοινωνήσουμε.hliaskrampo@gmail.com

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Lef
Lef

Καλησπέρα .Μετά την διαγραφή,και εφόσον υπάρχει το πλαφόν των 30 ετών, χορηγείται το εφάπαξ η πρέπει να βγει η προσωρινή σύνταξη πρώτα? Ευχαριστω πολύ

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
Χρηστος
Χρηστος

Καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω επειδη ακουγονται διαφορα σχετικα με το εφαπαξ της τ/χ οτι οσοι αποχωρησουν απο την υπηρεσια μετα το 2021 θα ειναι αρκετα μειωμενο.ισχυει κατι τετοιο ? Ευχαριστω

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
kostastam
kostastam

Χρόνιο μειονέκτημα της “Ελληνικής Χωροφυλακής” και της Ελληνικής κοινωνίας κατ’ επέκταση, αφού και εμείς είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας.
Μακάρι οι εφευρέτες αυτού του σεναρίου, να το δημιουργησαν με δικές τους αναλογιστικες μελέτες και αφού βγουν αληθινοί, το 2021, να ανοίξει ο δρόμος της καριέρας τους προς Goldman Sachs και Ευρωπαϊκή Κεντρικη Τράπεζα.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Γιώργος
Γιώργος

Χαχα Σωστός….

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ