Σώμ. Ασφαλείας

Σελίδα για σχόλια που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας. Διαβάστε την ενότητα FAQ (συχνές ερωτήσεις) για επίλυση αρκετών αποριών.
Για τις σελίδες σύνταξης υπάρχουν επεξηγήσεις στην ενότητα [5. Υπολογισμοί] στις FAQ (με υποδείγματα).8.966 Responses to Σώμ. Ασφαλείας

 1. κynhgosκynhgos λέει:

  καταταξη 1991 πυροσβεστικη σε περιπτωση αποταξης απο το σωμα τι γινεται παιρνω συνταξη εφαπαξ. ευχαριστω

 2. ΚωσταΣΚωσταΣ λέει:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (τ.Χ/Φ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (δευτερη σειρα) ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .?ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

 3. ΚώσταςΚώστας λέει:

  Kατάταξη 20-9-1988, αποστρατεία 10-2016, γιατί η εφαρμογή μου δείχνει ότι πρέπει να πληρώσω περίπου 1200 € για το ΤΕΑΕΧ, ενώ πρώτα (πριν μερικούς μήνες) δεν μου έδειχνε τέτοιο θέμα. Σημειωτέον ότι, το έτος 2011 μαζί με το στρατό, συμπλήρωνα 24 χρόνια και 6 μήνες (δικαίωμα δηλαδή σύνταξης).

  • Η κρίσιμη φράση που (επί του παρόντος) διαφοροποιείται η σελίδα είναι “… το έτος 2011 μαζί με το στρατό …”.
   Καθώς το ΤΕΑΠΑΣΑ από προηγούμενες ενημερώσεις συναδέλφων έχει δώσει αντικρουόμενες προφορικές μόνο πληροφορίες για το θέμα, η σελίδα παίρνει τη χειρότερη περίπτωση και υπολογίζει το 2011 χωρίς το στρατό, διότι δεν τον είχες πληρώσει τότε.

   https://enstoloi.net/astynomia/comment-page-167/#comment-53872
   https://enstoloi.net/astynomia/comment-page-182/#comment-56915
   https://enstoloi.net/astynomia/comment-page-183/#comment-56935

   ΥΓ. Επαναλαμβάνω ότι το θέμα δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς συζητώντας μεταξύ μας και η θεμελίωση ασφαλιστικού χρόνου στο ΤΕΑΠΑΣΑ δεν έχει σχέση με τη θεμελίωση για σύνταξη.
   Είναι αρμοδιότητα (και υποχρέωση) του ΤΕΑΠΑΣΑ να ενημερώσει σωστά τους ενδιαφερόμενους, ως προς τον τρόπο που υπολογίζει τα έτη ασφάλισης στο ταμείο μέχρι το 2014.

 4. ΚΩΣΤΑΣΚΩΣΤΑΣ λέει:

  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝ ΣΤΑ 35 ΕΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ) ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.

  • Custom avatarΔημήτρης λέει:

   Νομίζω οτι αν έχεις 35 πραγματικά έτη τότε μπορείς να εισπράξεις το εφάπαξ οπότε κόβονται οι εισφορές για εφάπαξ (αν το εισπράξεις).

 5. Β.εΒ.ε λέει:

  Με το ποθεν που κριθηκε παρανομο απο το ΣΤΕ τιγινετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar