Ναυτικό-Λ.Σ.

Σελίδα σχολίων για το Πολεμικό Ναυτικό (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

avatar
2500
ΘανάσηςΚ
ΘανάσηςΚ

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τα Μηνιαία Ενημερωτικά Σημειώματα Σύνταξης και αν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης του;Γιατί έχω ψάξει παντού για να μάθω τι γίνετε με δαύτα αλλά μηδέν αποτέλεσμα!!!Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με κατατοπίσει θα το εκτιμούσα πολύ!!!!!

ΣΩΜΑ:
Λιμενικό
ΠΣΑΕΜΘ
ΠΣΑΕΜΘ
ΣΩΜΑ:
ΑΓΝΩΣΤΟ
george polykalas
george polykalas

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ,ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΤΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΕΜΝ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ν.4093?ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019?ΑΦΟΥ Η ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΗ.ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
G.G.
George polykalas
George polykalas

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2012.ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
George
George

ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ?

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
kostastam
kostastam

Πλασματικά εννοείς τη μάχιμη 5ετία? Ήταν και είναι πραγματική υπηρεσία η μάχιμη 5ετία (https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/28777), και βεβαίως λαμβάνεται υπόψη ακριβώς αφού από το σύνολο του χρόνου ασφάλισης προκύπτει το ποσοστό αναπλήρωσης και κατ΄επέκταση η ανταποδοτική σύνταξη.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ