Ναυτικό-Λ.Σ.

Σελίδα για σχόλια που αφορούν το Πολεμικό Ναυτικό. Διαβάστε την ενότητα FAQ (συχνές ερωτήσεις) για επίλυση αρκετών αποριών.
Για τις σελίδες σύνταξης υπάρχουν επεξηγήσεις στην ενότητα [5. Υπολογισμοί] στις FAQ (με υποδείγματα).1.150 Responses to Ναυτικό-Λ.Σ.

 1. ΠΑΝΤΖΌΠΟΥΛΟΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣΠΑΝΤΖΌΠΟΥΛΟΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ λέει:

  Κ.Καρασαβιδη, η προαγωγή σε διοικητικό βαθμο Πλωταρχη σε Αντ/χο φέρει από μόνη της αύξηση μηνιαίων αποδοχών ανεξαρτητα αν ο μισθολογικό βαθμός παραμένει 2/3 πλοιάρχου;
  Σας Ευχαριστώ

  • Με το νέο μισθολόγιο δεν υπάρχει πλέον (καταργήθηκε) η έννοια “μισθολογικός βαθμός”.
   Θα υπολογιστεί αναδρομικά το νέο μισθολόγιο και από 1-1-2017 μέχρι την προαγωγή δικαιούσαι μισθό Πχη και μετά την ημ/νία προαγωγής δικαιούσαι μισθό Ανπχου.
   Στη συνέχεια από αυτά που δικαιούσαι με το νέο μισθολόγιο θα αφαιρεθούν αυτά που εισέπραξες με το παλιό (πάντα από 1-1-2017 και μετά).

 2. ΒασίληςΒασίλης λέει:

  Καλησπέρα κ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ. Μια ερώτηση έχω μόνο. Επειδή λέγονται πολλά για την τριετία που δικαιούνται όσοι κατατάχθηκαν έως 31-12-1995. Κάποιοι λένε ότι την δικαιούνται όσοι φέρουν έως το βαθμό του Υποπλοιάρχου. Εγω στο νόμο δεν το βλέπω αυτό. Μήπως την δικαιούνται όλοι όσοι κατατάχθηκαν εως 31-12-1995; (Λ/Φ Υ/Ξ Α/Ξ). Τι γίνεται τελικά;
  Ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar