Ναυτικό-Λ.Σ.

Σελίδα με σχόλια ειδικά για το Πολεμικό Ναυτικό (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

avatar
2500
Χρήστος
Χρήστος

Κε Καρασαβιδη καλησπέρα , στον υπολογισμό του ΒΟΕΑ για το ΠΝ, στην σελίδα Σύνταξη ΠΝ, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει αλλαγή ανάλογα με το βαθμό αποστρατείας αλλά παραμένει στα 25 έτη στο μέγιστο ποσό και μειώνεται μόνο ανάλογα με την ηλικία του τέκνου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
Χαρης
Χαρης

Κε Καρασαβιδη, τώρα τελευταία παρατήρησα βάζοντας φυσικά τα Ίδια ακριβώς στοιχεία στη Σύνταξη ΓΕΝ διαφορά περίπου 100 ευρώ προς τα πάνω ενώ πριν λίγους μήνες ήταν κανονικά,
Βέβαια πληρώνομαι όσα και πριν
Αυτό αφορά την σύνταξη ΓΛΚ
Που οφείλεται αυτό;

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
Χαρης
Χαρης

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Παλιά ΓΛΚ 2060 ακαθάριστα, 1236 ευρώ σωστά τόσα έπαιρνα
Ακαθαριστη 2010 € εφκα 2019 2010€
Πληρωτεο 1365

Όλα είναι σωστά τα στοιχεία
2018 έπαιρνα 1236
2019 παίρνω 1275

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Καλημέρα. Εφόσον η κράτηση του μνημονιακού νόμου Ν. 4093 έχει καταργηθεί στις συντάξεις από 1-1-2019 , γιατί αυτή υφίσταται στις κρατήσεις των μερισμάτων ;

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΣΤΕΛΙΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΔΗΜΗΤΡΗΣ75
ΔΗΜΗΤΡΗΣ75

Δεν αυξήθηκε η γονική άδεια (σχολική επίδοση) αλλά η άδεια ασθένειας τέκνων . Για τους πολύτεκνους είναι πλέον 10 ημέρες . Στο ΛΣ δεν έχει εφαρμογή ακόμη η νέα νομοθεσία αλλά ούτε και η παλιά . Δηλαδή δεν έχει ακόμη αλλάξει το Π.Δ Αδειών .

ΣΩΜΑ:
Λιμενικό
Γιαννης
Γιαννης

Κύριε Καρασαβιδη συγχαρητήρια και σας ευχαριστουμε για τις πληροφορίες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος δεν έχει προλάβει να αναγνωρίσει τα 30 καταδυτικά, μπορεί να να αναγνωρίσει μαχιμη 5ετια(φυσικά δεν θα συμπιμπτουν αυτά χρονικα)και να αποστρατευει στα 25 πραγματικά? Επίσης αν γίνεται αυτό, συμφερει καλύτερα μαχιμη 5ετια πριν το πχ 2005-2010 η εξάμηνα μετά το 2017?

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΝΙΚΟΣ Π
ΝΙΚΟΣ Π

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΕΑ. ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ελενη
ελενη

εντάξει σωθήκαμε ..με μεικτά 1350 (όσο ήξερα βεβαία πριν σταματήσουν τα σημειώματα απο το γλκ) 236 ευρω η 13 συνταξη

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
Γιώργος.Κ
Γιώργος.Κ

Χαίρετε μήπως λέω μήπως γνωρίζει κανείς ή έχει ενημέρωση σχετικά με τις διαολεμένες βεβαιώσεις μηνιαίων αποδοχών πότε θα αναρτηθούν στον ΕΦΚΑ;Να μάθω φταίω εγώ μήπως κάνω κάποιο λάθος και δεν μπορώ να το βγάλω.Σας παρακαλώ ενημερώστε με γιατί έχω αγανακτήσει με το θέμα αυτό!!!!!

ΣΩΜΑ:
Λιμενικό
Τ@κις
Τ@κις

Δεν υπάρχουν βεβαιώσεις από τον ΕΦΚΑ φίλε μου, για το 2019, οι παλιές μόνο μέχρι 2018 στο ΓΛΚ, δεν κάνεις κάτι λάθος, απλά … δεν … αναρτήθηκαν!!!

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ