Επικαιρότητα

Σελίδα επί ειδήσεων της τρέχουσας επικαιρότητας που δεν αποτελούν (ακόμη) νομοθεσία, παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις κλπ.

Subscribe
Notify of
guest

3.5K Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
billy
billy
15 Μαΐου 2024 00:12

Αχιλλέα, χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή, να έχεις υγεία και να συνεχίζεις να μας ενημερώνεις όπως πάντα με τις χρήσιμες πληροφορίες του site..!!

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Αντώνης
Αντώνης
21 Απριλίου 2024 17:39

Με τη συμπλήρωση ηλικίας 55 ετών το 2028, θεμελιώνω δικαίωμα σύνταξης, με εισαγωγή στη σχολή αστυφυλάκων 4-10-1996, 19 μήνες στρατό αναγνωρισμένο και μάχιμη πενταετία αναγνωρισμένη; Ή πρέπει να συμπληρώσω 40 έτη ασφάλισης; Ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
billy
billy
25 Μαρτίου 2024 15:12

Χρόνια πολλά, σε όλους τους Έλληνες.!!

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
χαρης
χαρης
11 Μαρτίου 2024 21:34

άλλο πάλι και αυτό… από φέτος δεν έχουμε βεβαίωση πληρωμής 5 ετίας , στρατού, πτυχίων κ.λ.π τα βάλανε τα ποσά λέει στις κρατήσεις εκεί που θα παίρναμε το 30 τις εκατό πίσω, τώρα τι θα πάρουμε

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
Αντωνης
Αντωνης
10 Μαρτίου 2024 22:35

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ (Ε.Α.Α) ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ • 9 Μαρτίου, 2024
https://eaaa.gr/επισκεψη-συντονιστικου-ε-α-α-στον-γ-γ-υ/

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
21 Φεβρουαρίου 2024 21:55

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ανέφερε σήμερα (χτες), Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, κατά την πρωτολογία του στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, την οποία ενημέρωσε για θέματα αμυντικής πολιτικής:
Πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις στα Μετοχικά Ταμεία, έχουν ήδη παραγγελθεί αναλογιστικές μελέτες τις οποίες θα πρέπει να συζητήσουμε σε βάθος 50 ετών, για να δούμε ποια είναι η βιωσιμότητά τους. Οφείλω να σας πω με όποια εμπειρία η επαγγελματική μου ιδιότητα μου δίνει, ο αρχικός έλεγχος των αριθμών μου δημιουργεί πολύ μεγάλες ανησυχίες, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συζητήσουμε και μαζί όταν αυτές οι αναλογιστικές μελέτες έρθουν και αυτό θα είναι σύντομα σε διάστημα εβδομάδων.

ΣΩΜΑ:
Λιμενικό
Αντωνης
Αντωνης
Απάντηση σε  ΙΩΑΝΝΗΣ
22 Φεβρουαρίου 2024 23:22

Κρατηση 4% υπερ Μετοχικων Ταμειων : H κράτηση 4 % έχει θεσμοθετηθεί ως αντιστάθμισμα στην ανύπαρκτη εργοδοτική εισφορά που για όλους τους άλλους υπαλλήλους και τους δημόσιους λειτουργούς, ακόμη και για τους αστυνομικούς υπαλλήλους, >πλην των στρατιωτικών<, ανέρχεται σε 3 %. Οι στρατιωτικοί είναι οι μόνοι δημόσιοι λειτουργοί που δεν έχουν επίσημη επικουρική ασφάλιση και οι μόνοι για τους οποίους δεν καταβάλλει η πολιτεία εργοδοτική εισφορά ύψους 3 %. Εάν η Πολιτεια την 9ετία 2011-2019 εδινε στα Μετοχικά Ταμεία την εργοδοτική εισφορά, τα Μετοχικα Ταμεια θα έπαιρναν 750 εκατομμύρια ευρώ και αντί αυτού πήραν 165 εκατομμύρια ευρώ. Η αριθμητική αυτή διαφορά δεν σηκώνει ουδεμία αμφισβήτηση!" "Τα Μετοχικά Ταμεία δεν είναι επικουρικά ταμεία. Δεν λαμβάνουν 3μερή χρηματοδότηση. Το κράτος δεν μας δίνει δραχμή!" "Επικουρικό ταμείο είναι αυτό που παίρνει εργοδοτική εισφορά, από το κράτος, δηλαδή το κράτος εγγυάται την επιπλέον χρηματοδότησή του, πέραν από τις εισφορές των ανθρώπων που ανήκουν στο επικουρικό αυτό ταμείο." "Αυτή η χρηματοδότηση στα Μετοχικά Ταμεία δεν δόθηκε ποτέ …" "Αντ΄ αυτού υπήρχε και υπάρχει και έχει… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
aero
aero
2 Φεβρουαρίου 2024 10:45

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς θα γίνει η δήλωση της εργασίας
.
https://www.imerisia.gr/syntaxeis/87857_ergazomenoi-syntaxioyhoi-anoigei-i-platforma-pos-tha-ginei-i-dilosi-tis-ergasias

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία