Επικαιρότητα

Σελίδα για σχολιασμό ειδήσεων της τρέχουσας επικαιρότητας που δεν αποτελούν (ακόμη) νομοθεσία, παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις κλπ.

2031
Αφήστε ένα σχόλιο / ερώτηση

avatar
2500
Γεωργιος Μοs
Γεωργιος Μοs

http://www.bloko.gr/2018/07/70_6.html ήτανε δίκαιο έγινε πράξη…..τα καλύτερα έρχονται….

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Καλησπερα συναδελφε.γνωριζεις μηπως ποσο ειναι η εκπαιδευτικη αποζημιωση για εξωτερικο?

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
volos
volos
ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Harry66
Harry66

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την αντικατάσταση των ταυτοτήτων από την Ε.Α.Α.Α?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
GEORGIOSP
GEORGIOSP

Την 28/5/2018 έλαβα email από το τοπικό παράρτημα της ΕΑΑΑ που αναφέρει:
«1. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 19/17-5-2018 του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α θα εκδίδονται ταυτότητες και κάρτες ελευθέρας εισόδου ΜΟΝΟ στις παρακάτω περιπτώσεις :
α. Για νέους αποστρατευόμενους συναδέλφους.
β. Στις περιπτώσεις απώλειας ή κλοπής ταυτοτήτων και των καρτών ελευθέρας πρόσβασης (απαιτείται βεβαίωση της Αστυνομίας για δήλωση απώλειας) και οι ληγμένες κάρτες ελευθέρας πρόσβασης.
2. Αυτά αποφασίστηκαν μετά από οδηγία της Αστυνομίας ότι από το 2019 θα αντικατασταθούν όλες οι Αστυνομικές ταυτότητες των πολιτών και επειδή στις ταυτότητες Αποστράτου και κάρτες ελευθέρας εισόδου αναγράφεται ο αριθμός της Αστυνομικής ταυτότητας.»
Μάλλον θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας ΗΧΩ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Harry66
Harry66

Ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Johnny B.
Johnny B.

S-500: Ο εξολοθρευτής των F-35 και F-22

http://www.onalert.gr/stories/s500-o-eksolo8reuths-twn-f35-kai-f22/66764?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box

…σύμφωνα με τις αμερικανικές πηγές, η Μόσχα πρόσφατα διενήργησε δοκιμή ρεκόρ του συστήματος S-500 με καταρρίψεις στόχων σε αποστάσεις που μέχρι προηγουμένως θεωρούνταν αδύνατες.

…να συνδεθεί σε ένα δίκτυο αεράμυνας και ραντάρ που συμπεριλαμβάνει και δορυφόρους.

…οι Ρώσοι θεωρούν επαρκή για να καταστρέψουν κάθε εισερχόμενο εναέριο στόχο, συμπεριλαμβανομένων και δορυφόρων.

ΣΧΟΛΙΟ: Είνια μια ισχυρή αποτρεπτική επιλογή για την αεράμυνα μιας χώρας που παράλληλα δημιουργεί δεσμούς στρατιωτικής συνεργασίας και με τις δύο υπερδυνάμεις, αρκεί να υπάρχει το πολιτικό ανάστημα και η βούληση για τέτοιου είδους αποφάσεις.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
aero
aero

Λέγοντας: “… για την αεράμυνα μιας χώρας…”
ποιάς χώρας εννοείς?

Διότι, εν εννοείς χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, δεν νομίζω οι ΗΠΑ να επιτρέψουν την προμήθειας S-500.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Johnny B.
Johnny B.

Αυτό είναι σχετικό…δες τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στη σκακιέρα των εξοπλιστικών προγραμμάτων στη γείτονα χώρα, αγνοώντας προφανώς ότι είναι χώρα του ΝΑΤΟ (???) Μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ δεν υπάρχει ξεκάθαρη αμυντική γραμμή για το ποιος είναι ο κοινός “εχθρός” του ΝΑΤΟ, οι εξοπλισμοί της γείτονας γίνονται με σκοπό τη θωράκιση έναντι της ισλαμικής “τρομοκρατίας”…!!! Σου υπενθυμίζω παρακάτω κάποια ενδιαφέροντα άρθρα με τις ανάλογες επισημάνσεις πέραν των άλλων… 1. Τι συνέβη με τους S-400 της Τουρκίας; Αναβολή ή ματαίωση της αγοράς από τη Ρωσία; 2 οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να δεχτούν την αγορά των S-400 με τη δέσμευση των Τούρκων ότι δεν θα τους χρησιμοποιήσουν! Ότι έκανε η Ελλάδα δηλαδή με τους κυπριακούς S-300! Τόσα χρόνια τους έχουμε ,μία εκπαιδευτική βολή έχουμε κάνει… εδώ: https://www.militaire.gr/ti-synevi-me-toys-s-400-tis-toyrkias-anavoli-i-mataiosi-tis-agoras-apo-ti-rosia/ 1. “Οι ΗΠΑ μας εκβιάζουν με τους S-400” λέει ο Τούρκος υπ.Άμυνας και θέλει S-500! 2. οι ΗΠΑ «θα προτιμούσαν να μην αποκτήσουν οι… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία