Αεροπορία

Σελίδα με σχόλια ειδικά για την Πολεμική Αεροπορία (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

avatar
1000
JK
JK

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 31/12/2019 ΜΟΥ ΒΓΉΚΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ ΣΎΝΤΑΞΗ. ΣΤΟ SITE ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΦΚΑ/16 Η ΕΦΚΑ /20 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΉ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΊΑ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Σπύρος
Σπύρος

Τελευταία παράγραφος
https://enstoloi.net/diorthosi-syntaksimou-misthou-apo-efka/

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιαννης
Γιαννης

Είμαι Σμχος ε.ε. Στις 9-4-2020, όπως και άλλοι συνάδελφοι , διαγράφομαι από τις τάξεις της Π.Α.
Η διαγραφή συνεπάγεται την συνεργασία με διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου και ιδιωτών. Τώρα με την εφαρμογή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω κορωνοιού πως θα μπορέσω να εξυπηρετηθώ; (έκδοση φωτογραφιών, αστυνομικής ταυτότητας, έκδοση βιβλιαρίων υγείας από ΕΦΚΑ δικό μου και μελών).

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.

Τηλέφωνο στο ΑΤ της περιοχής σου (ενδέχεται να έχεις το προσωρινό έγγραφο της υπηρεσίας μέχρι την έκδοση ταυτότητας απο το ΑΤ), τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ (1555) ή της περιοχής σου για πληροφορίες οδηγίες. Τα έγγραφα αποστολής στο ΓΕΑ/ΟΛΚΑ σε συννενόηση με το Οικ. ή Πρσ της Μονάδος σου. Η αποστολή τους στον ΕΦΚΑ/ΓΛΚ και ΜΤΑ για τον κανονισμό της σύνταξης – μερίσματος – εφάπαξ γίνεται απο τον ΟΛΚΑ αυτεπάγγελτα.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Dani
Dani

Αρχικά θα επικοινωνήσεις με τις Υπηρεσίες- Ιδιώτες προορισμού για το τι ισχύει σε ότι αφορά επισκεψιμότητα με ραντεβού ή όχι. Κατόπιν για Υπηρεσίες-Ιδιώτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρέσεις συμπληρώνεις χειρόγραφη υπεύθυνη δήλωση με πλήρη στοιχεία μετακινήσεως όπως είναι και οι τυποποιημένες και με την ταυτότητα σου την επιδεικνύεις σε τυχόν γενόμενο έλεγχο.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
GeoP
GeoP

Καλή προσαρμογή στη νέα ζωή σου. Να έχεις υπόψη σου ότι η υπόψη προσαρμογή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη. Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα αποτελέσματα του μακροχρόνιου εγκλεισμού στο “ίδρυμα” τω Ενόπλων Δυνάμεων.

Φυσικά, υπομονή και στην οικονομική προσγείωση, που εάν δεν υπήρχε το εφάπαξ πολλού από εμάς θα μπορούσαμε να είμαστε τρόφιμοι της εκκλησίας ή του Δήμου.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία