Διακλαδικά

Σελίδα σχολίων αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία, τις επίσημες ανακοινώσεις και τις διαδικασίες κρατικών υπηρεσιών (ΓΛΚ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΗΔΙΚΑ) που αφορούν όλους τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.

8117
Αφήστε ένα σχόλιο / ερώτηση

avatar
2500
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Έγγραφο της ΓΔΟΣΥ για την μάχιμη πενταετία και εξάμηνα !! https://www.armyvoice.gr/2018/06/machimi-pentaetia-analitika-i-episimes-odigies-tis-gdosi/

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
Δημητρης
Δημητρης

Για άλλη μιά φορά το κράτος αποδεικνύεται κλέφτης. Αναφέρεται στις επίσημες οδηγίες της ΓΔΟΣΥ ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού τον κρατήσεων για την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας αφορά τις υπηρεσίες που δεν έχουν αναγνωριστεί. Δηλαδή τα στελέχη που αιτηθηκαν την αναγνώριση στο τέλος του 2016 προκειμένου να προλάβουν την λεγόμενη τότε αύξηση του ποσοστού κρατήσεων από 6,67 σε 10% το 2017 και ξεκίνησαν οι κρατήσεις τους για την αναγνώριση , την πάτησαν διότι πληρώνουν εδώ και 1,5 χρόνο αυξημένες εισφορές σε σχέση με τα λεγόμενά της νέας εγκυκλίου , και ο χρονος αυτός έχει είδη αναγνωριστεί και δεν προβλέπεται επαναυπολογισμος για αυτες τις περιπτώσεις. Κατόπιν των παραπάνω θα προκύψουν τρεις κατηγορίες στελεχών: Α. Οι καταταγεντες μέχρι το 1990 που αναγνωρίζεται η πενταετία δωρεάν. Β. Αυτοί που θα υποβάλλουν τώρα αίτηση αναγνώρισης και θα πληρώσουν μειωμένες εισφορές σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο. Γ. Αυτοί που υπέβαλαν αίτηση και τους γίνονται είδη… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Στρατός