Σώμ. Ασφαλείας

Σελίδα [php_everywhere] με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

guest
26K Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Θεοδόσης
Θεοδόσης
5 έτη πριν

Συνάδελφοι καλησπέρα,σήμερα 25-11-2016 ανατέθηκε ο φάκελλος μου σε εισηγητή στο Γ.Λ.Κ με ημερομηνία αίτησης 12-05-2016, Φ.Ε.Κ 06-06-2016 και διαγραφή την 21-06-2016 από ΕΛ.ΑΣ. Εύχομαι την ταχεία διεκπεραίωση των φακέλλων όλων των συναδέλφων που αναμένουν με αγωνία.

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  Θεοδόσης
5 έτη πριν

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΑΠ.ΠΡΩΤ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
5 έτη πριν

Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαγραφεί από την Αστυνομία την 28-5-2016, με κατεχόμενο βαθμό Υπαστυνόμου Α. Έχω ημερομηνία πρωτ. του ΓΛΚ 26-07-2016, πλην ομως μέχρι σημερα, δεν χρεωθηκε σε εισηγητη η υποθεσή μου. Θα παρακαλούσα αν κάποιος συναδελφος γνωρίζει, να με ενημερωσει με ποιον τρόπο το ΓΛΚ χρεώνει τις υποθέσεις σε εισηγητή. “Δηλαδη με την ημερομηνία που Πρωτοκολλούνται στο ΓΛΚ, ή με καποιο άλλο κριτήριο; “Ρωτάω το συγκεκριμένο, καθως διαβάσα παραπάνω αγαπητό συναδελφο, ότι με αριθ. πρωτ. 23/8 στο ΓΛΚ, σήμερα 25/11 ανατέθηκε η υπόθεση του σε εισηγητή, ενώ εμένα με αριθ. πρωτ. 26-7-2016 στο ΓΛΚ, δεν ανατέθηκε ακόμη. Κυριε Καρασσαβίδη πολλά συγχατητήρια για την βοήθεια που μας προσφέρεται.Καλή σύνταξη σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους. Και πάνω απ όλα υγεία σε όλους.

Σπύρος
Σπύρος
5 έτη πριν

Ενημέρωση για συναδέλφους. Είμαι ταμείο τ/χ, υπέβαλλα αίτηση αποστρατείας 10-05-2016 και διαγράφηκα 26-7-2016. Σε σημερινή επικοινωνία με τη Μ. Ασίας (συνταξιοδοτικά) και σε ερώτησή μου για το ποια είναι η πορεία της υπόθεσης συνταξιοδότησής μου, ενημερώθηκα από τον αρμόδιο υπάλληλο ότι για όσους συναδέλφους υποβλήθηκε αίτηση αποστρατείας μέχρι και 30-06-2016 (40 περίπου άτομα τ/χ) έχει σταλθεί στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού αίτημα να τους αποστείλουν φωτοαντίγραφα των αιτήσεων αποστρατείας αυτών. Μου επιβεβαίωσε ότι εμείς πάμε με τον παλιό τρόπο υπολογισμού της σύνταξης (νομοθεσία 2014) και εκτίμησε ότι τις σχετικές βεβαιώσεις (αντίγραφα αίτησης αποστρατείας) θα τα έχουν στα χέρια τους την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και αυτοί με τη σειρά τους θα στείλουν ολοκληρωμένο το φάκελο του καθενός στο Γ.Λ.τ.Κ. για τον προσδιορισμό της σύνταξης. Για όποιον ενδιαφέρεται να ρωτήσει, τα τηλέφωνα επικοινωνίας στη Μ. Ασίας είναι 2107483809 για όσους είναι Α/Π και 2107483808 για όσους είναι Τ/Χ. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  Σπύρος
5 έτη πριν

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΚ;

Σπύρος
Σπύρος
Απάντηση σε  ΤΑΣΟΣ
5 έτη πριν

Όχι Τάσο. Όπως εξηγώ και στο κείμενο δεν έχουν στείλει ακόμα τα χαρτιά μου στο Γ.Λ.τ.Κ. αλλά λογικά επίκειται η ώρα που θα γίνει αυτό

Χάρης
Χάρης
Απάντηση σε  Σπύρος
5 έτη πριν

Ευχαριστώ Σπύρο για την ενημέρωση.είμαι όπως γράφεις ένας από τους σαράντα τ/χφ .Αυτή την ενημέρωση είχα και εγώ από την υπεύθυνη προσωπικού της Α.Δ.κυκλάδων που υπηρετούσα και μου το επιβεβαίωσες-ευχαριστώ.οπότε από βδομάδα είμαστε για τηλέφωνα -πίεση στην μικράς ασίας να αποσταλούν οι φάκελοί μας στο ΓΛΚ. λογικά θα προλάβουμε αρ.πρωτ. το2016 ή θα μπλέξουμε με ΕΦΚΑ?

Σπύρος
Σπύρος
Απάντηση σε  Χάρης
5 έτη πριν

Χάρη επειδή θα στείλουν τα χαρτιά μας στο ΓΛΚ δεν νομίζω να μπλέξουμε με το ΕΦΚΑ. που υποτίθεται θα βγάζει συντάξεις με τον καινούργιο τρόπο υπολογισμού. Πιστεύω ότι το ΓΛΚ θα βγάλει τις συντάξεις όλων όσων πληρούν τις προϋποθέσεις για τον παλιό τρόπο υπολογισμού και ανεξάρτητα πότε θα πάνε τα χαρτιά τους εκεί. Το ελπίζω τουλάχιστον.

ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
5 έτη πριν

Καλημέρα σε όλους. Με οριστική διαγραφή την 25/6 και αριθ. πρωτ. 23/8 στο Γ.Λ.Κ., σήμερα 25/11 ανατέθηκε η υπόθεση σε εισηγητή. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους ε.ε. και ε.α τα καλύτερα και καλές γιορτές…..

ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
Απάντηση σε  ΑΝΔΡΕΑΣ
5 έτη πριν

Φίλε Ανδρεα αν μιλάμε για Σώματα Ασφαλείας εγώ έχω ημερομηνία πρωτ 26-07-2016 από το ΓΛΚ και εννοείται ότι μπαίνω με τους κωδικούς του τάξις και δεν φαίνεται στο σύστημα του ΓΛΚ να έχει χρεωθεί Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την διευθύντρια του Γ.Λ.Κ. με ενημέρωσε ότι γίνεται παράκαμψη στην σειρά προτεραιοτητος βάσει αριθμ. πρωτ. και ημερομηνίας μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που έχουν κάποιο ειδικό πρόβλημα και έχουν καταθέσει δικαιολογητικα. Είναι έτσι η οποίος έχει μέσο παίρνει σύνταξη.

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  ΚΩΣΤΑΣ
5 έτη πριν

ΚΩΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΛΚ.ΑΠΟ 21-06 ΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΦΤΑΣΑΝ 17-08 ΣΤΟ ΓΛΚ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΡ.ΠΡΩΤ.31-08.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
Απάντηση σε  ΤΑΣΟΣ
5 έτη πριν

Φίλε Τάσο δυστυχώς ο καθένας γράφει ότι θέλει δεν πιστεύω τίποτα για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Σπύρος
Σπύρος
Απάντηση σε  ΤΑΣΟΣ
5 έτη πριν

Φίλε Τάσο το ζητούμενο σε αυτά που αναφέρεις είναι το πότε σε ειδοποίησαν από την Μ. Ασίας ότι έστειλαν τα χαρτά. Αν όντως άργησαν τόσο πολύ κάνε τον κόπο και ρώτησέ τους το γιατί. Να ξέρεις ότι η Μ. Ασίας συγκεντρώνει χαρτιά από πολλές μεριές για τον καθένα που αποστρατεύεται. (Α.Ε.Α., Διεύθυνση Οικονομικών, Διεύθυνση Αστυνομίας στην οποία καταθέτεις τα χαρτιά σου κ.λπ) Ένας από αυτούς να καθυστερήσει λογικό είναι να αργήσουν και αυτοί να τα στείλουν. Δεν τους υπερασπίζομαι απλώς εξέφρασα προσωπικές απόψεις και βιώματα.

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  Σπύρος
5 έτη πριν

Μάλλον έπεσα στις άδειες του15αυγουστου.Τα έγγραφα ήταν συγκεντρωμένα απο το γρ.προσωπικου του αρχηγειου.Αν διαβάσεις με προσοχή τις ημερομηνίες που αναγραφω και τις συγκρίνεις με άλλων συναδέλφων θα δεις οτι εχω δίκιο.Ειχα διαγραφεί νωρίτερα απο πολλούς εδώ μέσα αλλά μάλλον έμεινα απο βενζίνη.Και να πάρω τηλ. Δεν βγαίνει κάτι.Σημασια έχει οτι τα έγγραφα έφτασαν στο γλκ μετά απο 2 μήνες.

Δημητρης
Δημητρης
5 έτη πριν

με διαγραφη 10/11/2017 απο ποιον φορεα θα βγει η συνταξη ευχαριστω

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  Δημητρης
5 έτη πριν

ΑΠΟ 1-1-2017 ΕΦΚΑ.

Σπυρος
Σπυρος
5 έτη πριν

Καλησπερα σας σημερα χρεωθηκε σε εισηγητη με ημερομηνια πρωτ 1-8-2016 απο το ΓΛΚ

ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
Απάντηση σε  Σπυρος
5 έτη πριν

Συνάδελφε Σπύρο τηλεφωνικά το έμαθες ότι χρεώθηκε σήμερα γιατί εγώ έχω ημερομηνία πρωτ 26-08-2016 από το ΓΛΚ και δεν φαίνεται στο συστημα του ΓΛΚ

ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
Απάντηση σε  ΚΩΣΤΑΣ
5 έτη πριν

Λάθος φίλε Σπύρο 26/07/2016

Σπυρος
Σπυρος
Απάντηση σε  ΚΩΣΤΑΣ
5 έτη πριν

Απο τη σελιδα του ΓΛΚ παρακολουθηση αιτησης συνταξης βαλε τους κωδικους του ταξις που εχεις γιατην εφορια

ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
Απάντηση σε  Σπυρος
5 έτη πριν

Φίλε Σπύρο αν μιλάμε για Σώματα Ασφαλείας εγώ έχω ημερομηνία πρωτ 26-07-2016 από το ΓΛΚ και εννοείται ότι μπαίνω με τους κωδικούς του τάξις και δεν φαίνεται στο σύστημα του ΓΛΚ να εχει χρεωθει

ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
5 έτη πριν

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 15/06/2016 ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤ ΤΟΥ ΓΛΚ 07/07/2016 ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ 21/11/2016 ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ 22/12/2016.

Τολης
Τολης
5 έτη πριν

Καλημερα σε ολους, σχετικα με το ΒΟΕΑ να ρωτησω, αυτο το διαστημα το δινουν το βοηθημα ή εχει παγωσει, αν εχει παρει καποιος συναδελφος ή ξερει κατι, ας μου απαντησει και ευχαριστω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Απάντηση σε  Τολης
5 έτη πριν

http://mts.army.gr/el/news/anakoinosi-horigisis-voea-etoys-2016
καλημερα! η απαντηση για τον Τολη!

Τολης
Τολης
Απάντηση σε  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5 έτη πριν

Σε ευχαριστω Δημητρη

Takis
Takis
5 έτη πριν

Διαγράφηκα 30.10.16 ,θα πάρω σύνταξη απο ΓΛΚ η απο το νεο.Ταμείο;

Χάρις
Χάρις
Απάντηση σε  Takis
5 έτη πριν

Δεν σε καλύπτουν τα κάτωθι προεκτεθέντα “takis”. Μήπως μερικοί γράφετε έτσι απλά για να γράφετε, χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς να περιμένετε κάποια απάντηση, έτσι απλά για το θεαθήναι.

Θεοδόσης
Θεοδόσης
5 έτη πριν

Καλημέρα σε όλους, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το ΓΛΚ με ενημέρωσαν ότι όσων έχουν πάρει Αρ. Πρ. οι αιτήσεις τους από το ΓΛΚ, αυτές θα εκδοθούν από το ΓΛΚ ακόμη και αν φτάσουν στις 01-01-2017 και αργότερα χωρίς να προλάβει να εκδοθεί συνταξιοδοτική πράξη. Τουλάχιστον δεν μπλέκουμε με το άγνωστο Χ που λέγετε ΕΦΚΑ!

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  Θεοδόσης
5 έτη πριν

ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 21-06 ΚΑΙ ΑΠ.ΠΡΩΤ 31-08 ΑΠΟ ΓΛΚ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.

δημητρης
δημητρης
Απάντηση σε  ΤΑΣΟΣ
5 έτη πριν

Καλημερα τασο ,το γλκ πρωτοκολα μεχρι και ιουλιο που εχουν εισηγητη θα τα πληρωσει 22-12 ,απο εκει και περα με τον καινουργιο χρονο 23-1 2017,αυτα μου ειπαν στο γλκ.

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  δημητρης
5 έτη πριν

Ευχαριστώ Δημητρη

G.G.
G.G.
Contributor
Απάντηση σε  Θεοδόσης
5 έτη πριν

Η μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΓΛΚ στον ΕΦΚΑ, δεν γίνεται αυτεπάγγελτα από 1-1-2017, αλλά απαιτείται ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας. Μέχρι την έκδοση της ΚΥΑ το ΓΛΚ, εξακολουθεί να ασκεί τις αρμοδιότητες που έχει έως και σήμερα.

Αν και η δημιουργία του ΕΦΚΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη

Στελέχωση των έξι (6) Γενικών Διευθύνσεων του ΕΦΚΑ. https://diavgeia.gov.gr/doc/6Η0Ω4691ΩΓ-Κ8Ο?inline=true
Συγκρότηση Συμβουλευτικών Επιτροπών καθορισμός αρμοδιοτήτων και διαδικασίας ανάδειξης εκπροσώπων στο ΔΣ του ΕΦΚΑ, (ειδικότερα η παρ. 3, σε ότι αφορά εμάς).
https://diavgeia.gov.gr/doc/Ω4ΕΛ465Θ1Ω-74Ε?inline=true

ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
5 έτη πριν

Ξερει καποιος συναδερφος ποσο καιρο κανουν να μπουν τα χρηματα για τα εξοδα μετακομισης λογο αποστρατειας Εμενα μου τα εστειλε το ΑΤ τελος Ιουλιου και ακομη να μπουν

χρηστος
χρηστος
Απάντηση σε  ΧΡΗΣΤΟΣ
5 έτη πριν

Καλημερα ΧΡΗΣΤΟ.Ειμαστε ιδια περιπτωση.Αυτο που με ειπαν ειναι οτι το Α.Τ στελνει τα δικαιολογητικα στην Αστυνομικη Διευθυνση που ανηκει το Α.Τ.Με την σειρα τους αυτοι αφου κανουν ελεγχο τα δικαιολογητικα τα στελνουν στο ΓΛΚ και κατοπιν αυτοι με ελεγχο τα στελνουν στο Υπουργειο οικονομικων.Αυτοι ελεγχουν αν χρωστας στο δημοσιο Εμφια,φορους και αφου τα αφαιρεσουν τα τυχον χρεη τα υπολοιπα τα βαζουν στο λογαριασμο τραπεζης που εδωσες στα δικαιολογητικα του υπομνηματος.Για την καταθεση σε ενημερωνουν μεσω του e-mail που τους εδωσες στα δικαιολογητικα.Υπομνηση οτι αν χρωστας Εμφια,φορους ακομα και διακανονισμο δοσεων να εκανες στα κρατανε ολα εφαπαξ.Αυτη ειναι η διαδικασια φιλε μου.Αν η αστυνομικη διευθυνση εχει πολλα υπομνηματα να στειλει οπως μεταθεσεων,αποσπασεων τοτε η ανωτερω διαδικασια αργει περισσοτερο!

ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  χρηστος
5 έτη πριν

Τα δικαιολογητικά χρήστο τα στέλνει η Α.Δ. στο ελεγκτήριο δαπανών της Αστυνομίας ( Νέα Φιλαδέλφεια)και όχι στο ΓΛΚ. Αυτό μετά τα στέλνει για εκτέλεση στη ΥΔΕ του Υπουργείου Οικονομικών.

χρηστος
χρηστος
Απάντηση σε  ΣΩΤΗΡΗΣ
5 έτη πριν

ΣΩΤΗΡΗ Ευχαριστω για την διορθωση!

ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
Απάντηση σε  χρηστος
5 έτη πριν

Δηλαδη εγω να παω στην Ν. Φιλαδερφεια να ρωτησω που βρισκομαστε

ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  ΧΡΗΣΤΟΣ
5 έτη πριν

ΧΡΗΣΤΟ μάθε πρώτα αν έφυγαν από την Α.Δ. και μετά τηλεφώνησε η πήγαινε (αν μένεις Αθήνα)στην Νέα Φιλαδέλφεια να ρωτήσεις.
Μην περιμένεις πριν το τέλος του έτους εκτιμώ.
Η διαδικασία είναι αυτή που έγραψε ο χρήστος.

ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
Απάντηση σε  ΣΩΤΗΡΗΣ
5 έτη πριν

Ευχαριστω Πολυ

χρηστος
χρηστος
Απάντηση σε  ΧΡΗΣΤΟΣ
5 έτη πριν

ΧΡΗΣΤΟ αν μαθεις κατι νεοτερο απο την οικονομικη υπηρεσια σε παρακαλω ενημερωσε αν θελεις και εμας που ειμαστε απο μακρια.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.

ΤΑΣΟΣ
ΤΑΣΟΣ
Απάντηση σε  ΧΡΗΣΤΟΣ
5 έτη πριν

ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ….ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ…….

pit
pit
Απάντηση σε  ΤΑΣΟΣ
5 έτη πριν

Τώρα εάν βάλουμε ότι πρέπει να κλείσει διαχειριστικα η χρονιά αρχές Δεκεμβρίου και να αρχίσει μετά από είκοσι μέρες περίπου το 2017 η νέα οικονομική χρονιά, τότε καλά κρασιά!!!

Β
Β
5 έτη πριν

Για διαγραφές από 1-1-2017 με προσωρινές συντάξεις ο ΕΦΚΑ δεν βγάζει?
Για διαγραφές έως 31-12-2016 συντάξεις αφού προηγηθούν 3μηνες αποδοχές με 1-2 μήνες απλήρωτοι και μετά κανονικά το ΓΛΚ δεν βγάζει?

Κώστας
Κώστας
Απάντηση σε  Β
5 έτη πριν

Θέλω να σε βοηθήσω, αλλά δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι γράφεις συνάδελφε, ειδικά στην δεύτερη παράγραφο (βάλε και κανά σημείο της στίξης και συγνώμη για την παρέμβαση). Εν πάση περιπτώσει, επιθυμούμε μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση, μπορεί κάποιος να το κάνει; Άλλος λέει ότι παίρνουμε τρίμηνες αποδοχές μετά τη διαγραφή, άλλος μόνο ένα μήνα μισθό και μετά εκκαθάριση και ύστερα οι συντάξιμες αποδοχές μετά από καιρό. Τελικά τι ισχύει. Μπορείτε κ. Καρασσαβίδη να μας ενημερώσετε;

Δήμος
Δήμος
Απάντηση σε  Κώστας
5 έτη πριν

Οι τρίμηνες αποδοχές ξεκινούν μετά την οριστική διαγραφή μας, και είναι περίπου 3 μισθοδοσίες που λαμβάναμε.
Έστω ότι οι τρίμηνες αποδοχές που δικαιούσαι ξεκινούν από τις 23-11-2016 έως τις 23-02-2017.
Τέλος Νοεμβρίου θα λάβεις την μισθοδοσία του Δεκεμβρίου αφού δεν θα έχει προλάβει η υπηρεσία σου να σε διαγράψει από την μισθοδοσία, (άρα θα έχεις πληρωθεί για το διάστημα μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου)
Τέλος Δεκεμβρίου θα γίνει η εκκαθάριση των αποδοχών που έχεις λάβει, και θα σου αποδοθούν τα επιπλέον χρήματα των τρίμηνων που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι της 23-2-2017.
Αν οι τρίμηνες ξεκινάγανε π.χ. 1-11-2016 έως 1-2-2017, θα λάμβανες τέλος Νοεμβρίου τους άλλους δυο μήνες αφού τον Νοέμβριο τον είχες προπληρωθεί τέλος Οκτωβρίου.

Κώστας
Κώστας
Απάντηση σε  Δήμος
5 έτη πριν

Δήμο είσαι σαφής. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Αλεξης
Αλεξης
5 έτη πριν

Παιδια μια ερωτηση , Εχω διαγραφει 9/11 απο Αστυνομια , σημερα μιλησα με τη Δ/νση Χρηματικου , μου ειπαν οτι πληρωνομαι κανονικα τελη Νοεμβριου και τελη Δεκεμβριου γινεται η εκκαθαριση και αυτα ειναι μεχρι να βγει η συνταξη. Αν πχ κανει να βγει 6-8 μηνες παιρνουμε κατι εναντι απο ΓΛΚ η τιποτα απολυτως

δημητρης
δημητρης
Απάντηση σε  Αλεξης
5 έτη πριν

ΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΠΟ 1-1-2017 ΛΟΓΩ ΕΦΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΠΟΤΕ …..

Κώστας
Κώστας
Απάντηση σε  δημητρης
5 έτη πριν

Πώς δεν παίρνουμε τίποτα; οι τρίμηνες αποδοχές (τρίμηνα) δεν είναι μισθός; Ας μην παραπληροφορούμε τους συναδέλφους εάν δεν γνωρίζουμε. Άλλωστε αυτό αναφέρεται και στο τελευταία δημοσίευμα της παρούσας και καλά πληροφορημένης ιστοσελίδας.

δημητρης
δημητρης
Απάντηση σε  Κώστας
5 έτη πριν

κωστα αυτο εννοω και απαντησα στον συναδελφο ,οτι μετα την οριστικη διαγραφητου μετρα 3 μηνες και απο εκει και περα περιμενει συνταξη ,δεν ισχυει προσωρινη δεν ισχυει τιποτα!

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
5 έτη πριν

Κυριε Καρασσαβίδη, καλησπέρα σας, έχω καταταγεί στην ΕΛ.ΑΣ. το 1988.Διαγραφηκα 2-8-2014 τριτεκνος.Ποτε θα μου χορηγηθει το ΕΦΑΠΑΞ.Γνωριζεται κατι

γιωργος
γιωργος
5 έτη πριν

τους περνουμε εμεις τηλεφωνο η μας στελνουν καποιο εγγραφο,που τους στελνουμε πισω υπογεγραμενο [εχω δει να γραφουν εδω για καποια υπευθυνη δηλωση]

Λεωνίδας Θ.
Λεωνίδας Θ.
Απάντηση σε  ΓΙΩΡΓΟΣ
5 έτη πριν

Γιώργο μετράς 28 χρόνια ημερομηνια εξόδου σου απο την σχολή.

Th.Dim
Th.Dim
Απάντηση σε  ΓΙΩΡΓΟΣ
5 έτη πριν

6-4-2017 Γιώργο. Είμαι σειρά σου ,τρίτεκνος και με ακριβώς ίδια ημερομηνία διαγραφής.Ακριβώς την ημερομηνία που βγάζει η εφαρμογή του Αχιλλέα.

Σπυρος
Σπυρος
5 έτη πριν

Μου εστειλαν απο το τεαπασα το εφαπαξ .διαγραφη 26/9/15. Πηγα εβγαλα φορολογική ενημερότητα πηγα μετα στην εθνικη τράπεζα να εισπράξω και …… Δεν ειχαν βαλει τα χρήματα !!!!!!! Μου ειπαν να περασω την αλλη βδομαδα να δουν παλι !

ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  Σπυρος
5 έτη πριν

Σπύρο ποια ημερομηνία έχει η απόφαση που σου έστειλε το ΤΕΑΠΑΣΑ για το εφάπαξ γιατί περιμένω και εγώ. Από ΠΣ είσαι η από ΕΛΑΣ?
Σε ευχαριστώ.

Σπυρος
Σπυρος
Απάντηση σε  ΣΩΤΗΡΗΣ
5 έτη πριν

3/11 εχει ημερομηνια και ειμαι απο αστυνομια

ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  Σπυρος
5 έτη πριν

Εγώ πάω για τον άλλο μήνα με διαγραφή 31/12/2016 από ΕΛΑΣ.