Σελίδα υπ' αριθ. 269 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).
Τελευταία άρθρα
Πλοήγηση
Σελίδα υπ' αριθ. 269 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).
Αναφορικά με τα αναδρομικά να ενημερώσω ότι 4-5-6-7 σειρά προερχόμενοι από Ε. Φ έχουν 0 αναδρομικα. Τρίτη (3)σειρά γύρω στα 300 και οι 1-2 κανονικά με την εφαρμογή. Να ενημερώσω, επίσης, ότι η ελευθερία λόγου είναι δικαίωμα όλων μας εφόσον δε προσβάλλουμε κανέναν λεκτικά, και το ότι η σελίδα του σεφεαα κάνανε Block τα σχόλια 4 συναδέλφων που λέγανε την ωμή αλήθεια. Όλοι μέλη. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές να χουμε με υγεία, αγάπη στους γύρω μας και στις οικογένειες μας.
Καλησπερα σε ολους.Γνωριζει καποιος να μου πει εγω ημουν στην ενεργεια εως 2014 αυτα τα αναδρομικα θα τα παρω τωρα οπως οι εν ενεργεια.
Η πιστωση θα γινει σιγουρα 13 δηλαδη 12 απογευμα.
Επειδή μπερδεύτηκα. Πρέπει η’ οχι να αναγράφεται στα φύλλα μισθοδοσίας σύζυγος και τέκνα? Έχει κάποια σημασία στο τελικό ποσό καταβολής?Αν δεν τα αναγράφει πρέπει να ενοχλήσουμε τους συναδέλφους στην διαχειρηση χρηματικού? Ευχαριστω πολύ καλές γιορτές σε όλους.
Την καλησπέρα μου μάγκες! Αστυφύλακας σειρά 9-11 τΑΠ 50 ευρώ κάτω από το σάιτ..1223 συνολικά…άντε και καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία πάνω από όλα!
Όσοι ήμασταν εν ενεργεία κατά τα έτη 2012 έως 2016 αλλά έχουμε συνταξιοδοτηθεί τώρα που μπορούμε να δούμε τα ποσά που είναι να πάρουμε όπως αυτοί που είναι εν ενεργεία τώρα και το βλέπουν από εφαρμογές μισθοδοσίας των υπηρεσιών τους?
Νικο να παρεις τηλ στο 210 2502856 Δ/νση Διαχειρισης Χρηματικου Τη Δευτερα το πρωι και θα σου πουν το ποσο εκει θα παρω κι εγω για να μαθω το ποσο ειμαι ιδια περιπτωση με την δικια σου
Καλημερα Δημητρη και καλη εβδομαδα. Εβγαλες ακρη?
Σύμφωνα με διαταγή που ήλθε στις Υπηρεσίες, 13-12 πίστωση στους τραπεζικους λογαριασμούς .
Κύριε καρασαββιδη καλησπέρα,το παιδί που έχω αποκτήσει από τον Ιούνιο του 2015 και στα αναδρομικά δεν υπάρχει πουθενά,τι ενέργειες πρέπει να κάνω και που να απευθυνθώ
Το παιδί παίζει ρόλο στο επίδομα εξομάλυνσης, για το οποίο υπάρχουν αναδρομικά. Στον υπολογισμό των αναδρομικών δεν συμμετέχουν τα επιδόματα παιδιών τα οποία άλλωστε δεν είχαν καμιά περικοπή ή μεταβολή. Η αντίστοιχη καταχώρηση για αναδρομικά επιδόματος τέκνων θα είναι προφανώς κενή. Δεν γνωρίζω τη μορφή του σημειώματος-φύλλου αποδοχών αλλά κοίταξε στο πάνω μέρος αν αναφέρει τον αριθμό τέκνων που έχεις. Αν όχι τότε πρέπει να απευθυνθείς στην υπηρεσία χρηματικού σου.
Καλησπέρα.Συμφωνα με την φόρμα υπολογισμού αναδρομικων του παρόντος σαιτ το επίδομα τέκνων παίζει ρόλο στο τελικό ποσό.Αυτο μπορεί να διαπιστωθεί βάζοντας στο κουτάκι του επιδόματος τέκνων 0 ή 1τεκνο και ανάλογα θα αυξομειώνεται και το τελικό ποσό αναδρομικων.
Πρόσεξες ποια από τα επιμέρους ποσά μεταβάλλεται όταν βάζεις κανένα παιδί ή τουλάχιστον ένα μεταξύ των μισθολογίων 2014 και 2011? Το επίδομα εξομάλυνσης είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και αλλάζει το ποσό των αναδρομικών. Το επίδομα τέκνων παραμένει το ίδιο.
Πιθανόν να έχεις δίκιο. Η παρανόηση από μέρους μου μπορεί να έγινε επειδή η εφαρμογή δεν ζητάει ημερομηνία γέννησης τέκνου.
Καλημέρα σας.654 ευρώ πάνω, σε σχέση με το σαιτ. Πιθανολογω οτι η διαφορά οφειλεται στο ότι από 21-10-2015 είχα μισθολογικη προαγωγή στο 1/3 Ταξιαρχου!!!
Αναρτήθηκαν στο pol τα αναδρομικά αστυνομικών. 44 ευρώ παραπάνω από το site.
Άρα αφού μιλάμε για 53 μήνες = διαφορά 0,83 € / μήνα, ομολογώ ότι περίμενα αρκετά μεγαλύτερη απόκλιση!
https://enstoloi.net/naftiko/comment-page-37/#comment-70348
εμθ 23.3/92. 20 μηνες στρατιωτης.αποστρατευτικα 1/12/2016.τη ημερομηνια μισθου βαζω?εφυγα ανθ/στης με 52 εχυ.?
266 3ησειρα φρουρός, αστυφύλακας 3 χρόνια!!!!Με παιδί από το 2015!!!!Και ούτε το παιδί δεν μου περάσανε
Δεν υπάρχουν αναδρομικά για το παιδί, 50 € έπαιρνες και πριν, 50 € παίρνεις και τώρα!
Καλημέρα 260€ κάτω από το site
Σε ποιο σωμα…χρονια για πες να δουμε γιατι τοσο κατω
Α.Π ,30,Υ/Α’ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ 2762!!!
Δεν υπάρχει επίσης καταχωρηση στην οικογενειακή παροχή σύζυγος ,τεκνα
Μάλλον για αυτό και η διαφορά
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧ. ΜΠΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 29/6/2016 ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ? ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΓΛΚ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΤΣ ΠΡΩΗΝ Χ/Φ. ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 2900 Ε . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Νομίζω ότι ήδη έχεις λύσει όλες σου τις απορίες. Επίσης συνταξιούχος 2 ημερών το 2016 (30 & 31), τι ποσό να αναμένεις?
http://www.newsnowgr.com/article/1214623/xlevasmos-sto-prosopo-ton-eidikon-frouron—keimeno-anagnosti.html
Τα λόγια είναι περιττα
Ποτε θα μπουν τα αναδρομικα για ΕΛ. ΑΣ; εχουμε τιποτα επισημο;
Αν ειδα καλα βγηκε το Φ.Ε.Κ για εμας του ε.α προς τα αναδρομικα, αλλα οπως διαβασα δεν αναφερει ημερομηνια πληρωμης, ελπιζω να μην κανω λαθος. Οποιος συναδερφος γνωριζει κατι ας ενημερωσει
Λεωνίδα δεν κάνεις λάθος..Μετά την δημοσιευση του ΦΕΚ ,τώρα πιστεύω είναι θέμα του φορέα(ΕΦΚΑ) που καταβάλλει τις συντάξεις, πότε θα δώσει τα συγκεκριμένα ποσά.Επειδή σ εμβόλιμη ημερομηνία μήνα δεν καταβάλλει αναδρομικά ποσά ο ΕΦΚΑ(ΓΛΚ) ,παρά μόνο σε ημερομηνία καταβολής σύνταξης μήνα(υπάρχουν 2 τέτοια τουλαχιστον παραδείγματα καταβολής αναδρομικών κατά το παρελθον) η καταβολή θα γινει κατά την άποψη μου την 21/12 μαζί με την συνταξη δλδ του ΙΑΝ/2019.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΕΚ 5503/7-12-2018 τεύχος Β(για τους συνταξιούχους)
Μανο καλησπερα.Επειδη δεν το βλεπω πουθενα και αν εσυ το διαβασες με λες αν γραφει για αναδρομικα εφαπαξ λογω διαφορας βασικων μισθων?Ευχαριστω
https://enstoloi.net/sxolia/comments/comment-page-192/#comment-70302
Χρήστο το αρθρο 1 παράγραφος 1΄του παραπάνου ΦΕΚ 5503 γράφει. Το χρηματικό ποσό…………για τους συνταξιούχους……..κλπ καταβάλλεται εφάπαξ.
Σε ευχαριστω πολυ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ