Σελίδα υπ' αριθ. 505 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).
Τελευταία άρθρα
Πλοήγηση
Σελίδα υπ' αριθ. 505 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).
Αυτό είναι γνωστό από παλια
Για το καλό μαs το κάνουν ρε παιδιά . Για να μην προλάβουμε και τα φάμε πριν τα Χριστούγεννα ! Χωριs πλάκα τώρα, οι τύποι είναι ξευτίλεs . Το έχουν ξανακάνει ! Δεν τουs ενδιαφέρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι . Νομίζουν ότι μαs κάνουν χάρη που μαs πληρώνουν. Το έχουν δείξει πολλές φορές . Μόνο οι συνταξιούχοι τουs ενδιαφέρουν , για να κάνουν κοινωνική πολιτική και για να μην χάσουν κανένα ψήφο . Ξευτίλεs πραγματικά . .Μην ξεχάσετε να τουs ξαναψηφίσετε !
Υπομονή , απόψε θα πληρωθούμε…
Ουτε για πλακα σημερα λεφτα αυριο μολις κλεισουν τα μαγαζια
Τέτοια ξεφτίλα δεν υπάρχει χορτάσαμε ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα.η πληρωμή θα γίνει αύριο το απόγευμα,μου είπε φίλος τραπεζικός!Ελεος,όλοι έχουν πληρωθεί νωρίτερα λόγω Χριστουγέννων και εμείς πάλι θα πληρωθούμε λίγο πριν κλείσουν τα μαγαζιά;Με τι θα ψωνίσουμε με αέρα κοπανιστο;ΝΤΡΟΠΗ….
Συνάδελφοι γνωρίζει κάποιος γιατί δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα ?
Μετά τις έξι
Μάλλον θα μπουν 24/12 …
Θα είχαν μπει αν ήταν να πληρωθούμε σήμερα
Κυριοι ειχα πει οτι αυριι μετα τις 4μιση τα λεφτα
Για τους εν ενεργεια μιλαμε για αυριο
Γιατί αύριο όλοι έχουν πληρωθεί.
Επειδή μας εκτιμούν πολύ..
Φίλε Σταύρο και για τους λοιπούς Συναδέλφους, Καλές Γιορτές, το Μ.Τ.Π.Υ. θα πιστώσει το 4ο Τρίμηνο (μερίσματα μηνών
Οκτ., Νοεμ., Δεκ., την 29-12-2021 ημέρα Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε.
https://www.mtpy.gr/2021/12/20/liksiprothesmes-dec-2021/
καλησπερα και απο εμενα σε ολους ,θελω να ρωτησω μετ ην πληρωμη της συνταξης παιρνουμε μαζι και το ενα ταμειο το οποιο δινεται μαζι με την συνταξη και το δευτερο καθε τρεις μηνες ? εχω καταλαβει σωστα ? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις
Καλησπέρα. Πολύ σωστά. Σήμερα πήραμε την σύνταξη και το επικουρικό (μηνιαίο), το μετοχικό (τρίμηνο), λογικά θα το πάρουμε αρχές Γενάρη.
συναδελφε σ ευχαριστω παρα πολυ
φανταζομαι δεν τα παιρνεις αμεσως τα ταμεια μαζι με την συνταξη
Όπως έγραψα και πριν το επικουρικό (μηνιαίο) το παίρνουμε την ίδια μέρα πληρωμής της σύνταξης (δύο διαφορετικές πληρωμές σχεδόν την ίδια ώρα), ενώ το μετοχικό (τρίμηνο), κάθε 3 μήνες – αρχές Απρίλη (Ιαν-Φεβ-Μαρ) και ούτω κσθεξης, αρχές αρχές Ιουλίου, αρχές Οκτωβρίου και αρχές Γεναρη.
απολυτα κατανοητος ,ευχαριστω για τον χρονο σου ,καλες γιορτες
Καλησπέρα,
δηλαδή το μετοχικό δεν πληρωνεται κάθε μήνα μαζί με την σύνταξη?
Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!!
GM “παρείσφρησες” σε μία συζήτηση συναδέλφων σου της τ.ΑΠ όπου συζητούν για διαφορετικό μετοχικό από το δικό σου (ερώτηση 2.1 στην ενότητα FAQ). Ακριβώς για το λόγο αυτό υπάρχουν 2 διαφορετικές επιλογές για την αστυνομία στα σχόλια –> https://i.imgur.com/WLTm4Ls.png
Καλησπέρα. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κύριε Καρασαββίδη, το ΜΤΣ της Τ. ΧΦ. το παίρνουμε κάθε μήνα;
Ναι, όλα τα μερίσματα / επικουρικά (πλην ΜΤΠΥ) πληρώνονται ανά μήνα.
Συνάδελφε όταν με το καλό ‘”βγουν” τα ταμεία πληρώνονται μαζί με την σύνταξη κάθε μήνα.
Καλά πληρώθηκαν όλες οι συντάξεις και δεν πλήρωσαν τους εν ενέργεια συναδέλφους.
Τάσο δυστυχώς δεν μας πλήρωσαν σήμερα όπως είχαν γράψει στο sait
Μποειι καποιος να μου πει αν εχει μπει η συνταξη ιανουαριου
Πιστώθηκε στην Πειραιώς πριν 45 λεπτά περίπου.
Καλές γιορτές.
ΚΑΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…και παντα με υγεια !! Μονο το ΜΤΣ δεν δινει εκτακτο μερισμα,,,Αεροπορια,Ναυτικο, δινουν.Τα ενημερωτικα των συνταξεων Νοεμβριου, Δεκεμβριου ….αναπροσαρμοζονται….
Τί εννοείς λέγοντας “Τα ενημερωτικα των συνταξεων Νοεμβριου, Δεκεμβριου ….αναπροσαρμοζονται….” ?
Έχεις κάποια έγκυρη πληροφόρηση για την ημερομηνία ανάρτησης των μηνιαίων ενημερωτικών ?
Ακριβως..αυτο γραφει… ΕΦΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ για τα ενημερωτικα συνταξεων ,στην εκτυπωση .
Αυτό το βγάζει στην επιλογή μηνός Νοεμβρίου.
να ρωτησω κατι παιδια, για την εισπραξη του εφαπαξ (μου ηρθε συστημενο σημερα να παραλαβω την επιστολη)
χρειαζεται φορολογικη ενημερότητα οπως εχω διαβασει εδω
Μπηκα να εκδώσω και μαλλον τις 4 αυτες επιλογες .
1.ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
2.ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
3.ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
4.ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΠΛΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)
προφανως βαζουμε τη 4 , αλλα οταν την επιλεξω ζηταει αυτα , εκει τι βαζουμε ?
Φορέας που θα κατατεθεί:
Στοιχεία Τίτλου Πληρωμής:
Ευχαριστω !!!
Καλησπέρα συνάδελφε. θα βάλεις την Νο 1 επιλογή…..από φορείς της Κεντρικής Διοίκησης.
Καλοφάγωτα…….
Το Ν1ειναι ποτε είχες διαγραφεί συνάδελφε
Διαγραφή την 05/02/2021
Επίσης, απο κάτω στην αιτιολογία, να γράψεις Είσπραξη εφάπαξ βοηθήματος, από Τ.Α.Π.Α.Σ.Α.
ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕΣ¨?
παιδια σειρα του 91 ειμαι (17/7/91) και εφυγα 9/11/2016 , με ειχαν μεσα στο νοεμβρη να επιβεβαιωσουν τη διευθυνση και σημερα βρηκα το ειδοποιητηριο του συστημενου (απ οτι ειδα χτες το εστειλαν σημερα ηρθε) .. Αυριο θα παραλαβω την επιστολη !!!
ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Και βέβαια καλά κάνετε και εγώ με χαρά σας απαντάω και αν θέλετε και αύριο μάλλον που θα έχω το χαρτί στα χέρια μου ξαναμιλαμε 🙂 καλές γιορτές και σε σας παιδιά !!! Ευχαριστώ
Τη 4 θα βάλεις αυτή που λέει πλην κεντρικής διοικησης
Καλησπέρα. Αποστρατεύτηκα για λόγους υγείας με 22 χρόνια υπηρεσίας στις 24/7/22. Αν υπάρχει κάποιος άλλος που αποστρατεύτηκε λόγω ανικανότητας. Μπορεί να μου πει μετά από πόσο καιρό πήρε ΕΦΑΠΑΞ. Ευχαριστώ
Καλησπέρα συνάδελφε, για να πάρεις το εφάπαξ, πρέπει πρώτα να εκδοθεί η Συνταξιοδοτική σου Πράξη και μετά. Να υπολογίζεις περίπου 1,5 με 2 μήνες μετά την έκδοση της Συνταξιοδοτικής σου Πράξης. Εγώ προσωπικά το πήρα μετά από 44 ημέρες από την έκδοση της Συνταξιοδοτικής Πράξης μου. Προσωπικά όταν την παρέλαβα και θεωρητικά για πιο σύντομα κατ΄εμέ, την απέστειλα και με e-mail. (Υπ΄όψιν αποστέλλεται υπηρεσιακά από το ΓΛΚ).
Ελπίζω να βοήθησα. Αν έχεις κάποια άλλη απορία (αφού με το ίδιο καθεστώς αποστρατευτήκαμε και οι δύο, εγώ με 24 χρόνια), είμαι στη διάθεσή σου και φυσικά για οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο, το χρειαστεί.
Που την απέστειλες την Συνταξιοδοτική πράξη ;;; Δεν κατάλαβα συναδελφε
Έχω συνταξιοδοτική πράξη στα χέρια μου με ημερομηνία….17.10.2021…..εκτιμιση χρόνου απόδοσης εφ άπαξ;;;;;
https://enstoloi.net/astynomia/#comment-104787
Σε ευχαριστώ. Η Σύνταξη του Εφκα βγήκε. Πληρώθηκα το Δεκέμβριο, μου έστειλαν αναλυτικά τις κρατήσεις σε 5σέλιδο και έκλεισα ραντεβού με την Επιτροπή του Στρατού (αν κ έχω πιστοποιημένη αναπηρία ΚΕΠΑ) για να μου ορίσουν ποσοστό. Φαντάζομαι με όσα μου λές ότι αρχές του επόμενου χρόνου θα με ενημερώσουν για το ΕΦΑΠΑΞ. Εαν γνωρίζεις εκτός του ΤΠΑΣ είμαι και δικαιούχος του ΤΠΔΥ ( προαιρετικές κρατήσεις). Τα χρήματα του ΕΦΑΠΑΞ θα βγουν από τον ίδιο φορέα ή σε διαφορετικούς χρόνους? Ευχαριστώ
Το ΤΠΔΥ να το υπολογιζεις σε 3 εως 5 μηνες απο την απονομη τις συνταξης και δεν εχει καμια σχεση με ΤΠΑΣ.Συναδελφος πηρε συνταξη δεκεμβριο εγω τον μαρτιο και το ΤΠΔΥ το πηραμε και οι δυο αρχες ιουνιου.
Ευχαριστώ. Όλες τις απαντήσεις πραγματικά τις πείρα από εδώ μέσα.
Με το καλό συνάδελφε. Από την δική μου εμπειρία , το εφάπαξ του ΤΠΔΥ, το πήρα περίπου 1 μήνα μετά το εφάπαξ του ΤΑΠΑΣΑ, δηλαδή 2,5 μήνες περίπου μετά την έκδοση της Συνταξιοδοτικής μου Πράξης. Επίσης δεν θα χρειαστεί καθόλου να πας στην Τράπεζα για το εφάπαξ του ΤΠΔΥ, θα πιστωθεί απευθείας στον λογαριασμό σου, αφού νωρίτερα θα ΄΄τραβήξουν΄΄ αυτοί, υπηρεσιακά, φορολογική ενημερότητα και κάπου εκεί στο ίδιο χρονικό διάστημα θα σου έλθει και ταχυδρομικά η επιστολή του εφαπαξ από το ΤΠΔΥ. Οσον αφορά τα ταμεία το μηνιαίο (επικουρικό) το πήρα (μαζί με τα αναδρομικά) μετά από δύο μηνες που πληρώθηκα τη σύνταξη, ενώ το τρίμηνο (μετοχικό – ΜΤΠΥ), μετά από τρεις μήνες, που πληρώθηκα την σύνταξη. Σου γράφω και πάλι, ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο, οι χρόνοι απονομής σε όλα επηρεάστηκαν καθόλου από το γεγονός ότι προσωπικά, όταν ‘έλαβα την Συνταξιοδοτική μου Πράξη, την απέστειλα αυθημερόν μέσω e-mail, σε όλα τα ταμεία, για τα εφάπαξ, την επικουρική και το μετοχικό. Είχα φροντίσει πολύ νωρίτερα να έρθω σε τηλεφωνική επαφή με όλους τους φορείς, προκειμένου να μου γνωρίσουν το υπηρεσιακό… Διαβάστε τη συνέχεια »
Ευχαριστούμε, χρήσιμη η πληροφορία για την προώθηση της ΣΠ στις υπηρεσίες μέσω email.
Καλησπέρα…υπάρχει η δυνατότητα να μας γράψεις τα μέιλ που έστειλες στις υπηρεσίες (εάν φυσικά τα έχεις ακόμα)….γιατί σε λίγες ημέρες μπαίνω και γω σε αυτήν την διαδικασία…ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα Αχιλλέα. Επίσης προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων που ενδιαφέρονται,
Σας αναγράφω τα e-mail που έστειλα την Συνταξιοδοτική μου Πράξη, όμως αφορούν τους συναδέλφους που είναι στο Ταμείο τέως Αστυνομίας Πόλεων, στο οποίο ανήκα και εγώ;
Εφάπαξ ΤΑΠΑΣΑ : [email protected]
Μέρισμα ΜΤΠΥ (τρίμηνο): [email protected] και [email protected]
Εφάπαξ ΤΠΔΥ: [email protected] και [email protected]
Μέρισμα ΤΕΑΥΑΠ (μηνιαίο): Είχα επικοινωνήσει τηλ. με το ταμείο και το έστειλα στο e-mail του υπαλλήλου, που είχε χρεωθεί τον φάκελό μου.
Ακόμα να ενημερώσω, όπως τουλάχιστον μου γνωστοποίησαν και εμένα και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή όχι, για εμάς που αποστρατευόμαστε αυτεπάγγελτα για λόγους υγείας, οι φακελοι μας, παίρνουν προτεραιότητα σε σύγκριση με τους συναδέλφους που αποστρατεύονται με αίτησή τους.
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά.
Όσον αφορά τους συναδέλφους της τέως Χωροφυλακής, θεωρώ πως προτιμότερο θα είναι να επικοινωνήσουν με τα Ταμεία που ανήκουν τηλεφωνικά και να ζητήσουν από αυτούς τα υπηρεσιακά e-mail, τώρα όσον αφορά τα τηλ. επικοινωνίας, εμένα προσωπικά με εξυπηρέτησαν άμεσα, στον τετραψήφιο 1555.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…ΣΟΡΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Α.ΠΟΛΕΩΝ….ΠΑΝΤΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ
Τελικά η μισθοδοσία 23/12/21 ή 22/12/21 το απόγευμα ?
Το απόγευμα της προηγούμενης που αναγράφεται
Μισθός Αστυνομικών – Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής της μισθοδοσίας για κάθε μήνα του 2021
Ευχαριστώ πολύ!!
Καλησπέρα σε όλους….Με κατάταξη 12/1990 θα μπορούσα να κάνω αίτηση να πάρω το εφάπαξ εν ενεργεία?? 31+5 μάχιμα?
Για να κάνεις αίτηση ενώ είσαι εν ενεργεία πρέπει να έχεις 35 χρόνια ασφάλισης στο ταμείο που θα πάρεις το εφάπαξ, άρα πρέπει να έχεις 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας (+σχολή, αν δεν έχουν πληρωθεί εισφορές για εφάπαξ)
Αν και αυτό για την σχολή δεν είμαι σίγουρος, αν δηλαδή στην 35ετία υπολογίζεται ως χρόνια εισφορών στο ταμείο ή ως μόνο χρόνια πραγματικής υπηρεσίας
Ισχύει…Πρέπει να έχει πληρωθεί και η σχολή για την συμπλήρωση των 35 ετών..
Οχι πρεπει να εχεις 35 στην υπηρεσια