Σώμ. Ασφαλείας

Σελίδα με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

Subscribe
Notify of
guest

36.6K Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης
Γιάννης
22 Μαΐου 2025 23:36

Έβλεπα το σαιτ με τα ραντεβού για ταυτότητα. Πριν κλείσω θέλω να ρωτήσω γιατί πουθενά δεν αναφέρει κάτι για της παλιές ταυτότητες, οι οποίες σε εμάς είναι στον ατομικό μας φάκελο. Τη γίνεται με αυτές? Πρέπει να κάνει και κάτι ή υπηρεσία μας?

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
Γιωργος
Γιωργος
20 Μαΐου 2025 11:16

Καλησπέρα….Μετά την αποστρατεία μου την 31-12-2026 ,πόσο καιρό θα χρειαστεί περίπου για την απονομή της σύνταξης, των μερισμάτων, και των εφάπαξ;;Είμαι νέος ασφαλισμένος π.Χωροφυλακη…

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
μπαμπησ
μπαμπησ
Απάντηση σε  Γιωργος
20 Μαΐου 2025 18:10

μαιο συνταξη, ιουλιο με αυγουστο μερισματα, σεπτεμβριο εφαπαξ.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Δημήτρης
Δημήτρης
Απάντηση σε  Γιωργος
20 Μαΐου 2025 20:24

Καλησπέρα.
Επειδή αναφέρεσαι για 2 χρόνια μετά αν ισχύσει ότι ισχύει σήμερα, τέλη Μαρτίου- τέλη Μαϊου 2027 θα λάβεις πρώτη σύνταξη + αναδρομικά και τους επόμενους 2-3 μήνες θα λάβεις το εφάπαξ σου και μερίσματα ταμείων (με τα αναδρομικά τους).

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος
Απάντηση σε  Γιωργος
20 Μαΐου 2025 20:46

Συναδελφε, με τα φετινα δεδομενα διαγραφης της 31-12-2024 και επειδή βγηκαμε πολλα ατομα, οι συνταξεις αρχισαν σε καποιους να πληρωνονται τελη Απριλιου (εξαρταται ποτε θα φτασει και θα πρωτοκολληθει η αιτηση συνταξιοδοτησης σου στον Εφκα), τα μερισματα περιπου 2-3 μηνες μετα την πρωτη συνταξη και τα εφαπαξ, πρωτα ερχεται του πρωην ΤΠΔΥ περί Ιουνιο-Ιουλιο και μετα του ΤΕΠΑΣΑ, κατα τον Αυγουστο. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Με οριο ηλικιας θα φυγεις ή θα δηλωσεις παραιτηση; Ρωταω γιατι ειπες οτι εισαι νεος ασφαλισμενος.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Γιωργος
Γιωργος
Απάντηση σε  Αλέξανδρος
20 Μαΐου 2025 22:56

Με όριο ηλικίας…

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
μπαμπησ
μπαμπησ
Απάντηση σε  Γιωργος
21 Μαΐου 2025 08:09

γιωργο θα σου ελεγα το 2028 διωτει η σειρα με μητρωο 253-254 εχει ακομη 2000 ατομα πισω καταλαβενεισ

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
17 Μαΐου 2025 22:47

Καλησπέρα σε όλους. Κ. Καρασαββίδη θα θέλαμε να γράψετε ένα άρθρο στο οποίο να εξηγείται ακριβώς και με παραδείγματα το ποσό που κρατείται για την αναγνώριση της τριετίας της παρ. 4 του άρθρου 22 του ν.3865/2010. Ευχαριστώ πολύ.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Σπύρος
Σπύρος
17 Μαΐου 2025 16:23

Καλησπέρα κύριε Αχιλλέα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Από ότι παρατήρησα στην εφαρμογή που υπάρχει σχετικά με το Εφάπαξ, ύστερα από τις επικειμενες και ήδη υπάρχουσες αυξήσεις που έγιναν και θα γινουν στους μισθούς μας, έχει γίνει αύξηση στο εφάπαξ που θα πάρουμε συμπληρώνοντας υποθετικά τον χρόνο αποστρατεία μας. Στην εφαρμογή που αφορά την Σύνταξη θα υπάρχει κάποια αύξηση συμπληρώνοντας υποθετικά το έτος που θα διαγραφουμε πχ 31/12/2028 ,,’η είναι τόσο μικρή η αύξηση στους μισθούς οπότε δεν επηρεάζεται σημαντικά το τελικό καθαρό ποσό της σύνταξης;Σας ευχαριστώ!

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
GiorgosKr
GiorgosKr
16 Μαΐου 2025 20:05

Αξιότιμε Κύριε Καρασαββίδη, αν και κατόπιν εορτής, σας ευχόμαστε ολόψυχα, χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.
.
Να έχετε υγεία ατομική και οικογενειακή, χαρές, τύχη και κάθε επιτυχία με οτιδήποτε ασχολείστε.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΑΠ
Zacu
Zacu
16 Μαΐου 2025 19:32

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν οταν κλεισει καποιος τα 60 αυξανεται με καποιο τροπο η συνταξη λογω μειωσης καποιον κρατησεων?

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ