Σώμ. Ασφαλείας

Σελίδα υπ' αριθ. 163 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

Subscribe
Notify of
guest

36.7K Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
βασιλης
βασιλης
8 Ιουνίου 2017 14:55

Καμια πληροφορηση αν θα δωσουν πρωσορινες αυτο το μηνα;

Γιάννης
Γιάννης
Απάντηση σε  βασιλης
8 Ιουνίου 2017 15:48

Κάνεις δεν ξέρει τίποτα!!υπάρχει ακυβερνησία φουλ!!!!

Γιωργος
Γιωργος
Απάντηση σε  βασιλης
9 Ιουνίου 2017 19:15

Σημερα μου ειπαν απο το ΓΛΚ να κανουμε υπομονη μεχρι τελος Ιουλιου.

Vino1971
Vino1971
7 Ιουνίου 2017 23:31

Ενας αρχ/κας ΜΑΥ αποστρατευοταν στα 33 ετη και γινοταν ανθυπαστηνομος για ενα μηνα και μετα την διαγραφη υπαστηνομος αυτο ειταν το βαθμολογιο του .ξερει κανεις αν συνεχιζει να ισχυει αυτο με το νεο μισθολογιο διοτι αν ναι ανεβενει στο κλιμακιο 7 απο το 10 η θα ερθει και βαθμολογιο που θα το προβλεπει αν ισχυει αυτο η κατι αλλο

Var69
Var69
Απάντηση σε  Vino1971
8 Ιουνίου 2017 00:54

Περίμενε το νέο βαθμολογιο…. Όλα αυτά τα νέα μέτρα δείχνουν πόσο ανάγκη υπάρχει για ένα νέο βαθμολογιο που θα ισχύσει για όλους το ίδιο θέλω να πιστεύω τους ενστολους…..

kostastam
kostastam
Contributor
Απάντηση σε  Var69
8 Ιουνίου 2017 09:07

Αναγκαίο το νέο βαθμολόγιο (για τα μισθολογικά & όχι μόνο, αφού έχουμε Αρχ. & Ανθ. με 15 ή 20 χρόνια στον ίδιο βαθμό), αλλά για να δούμε γιατί κάτι μουρμούρες ακούγονται. Αναφορικά με τα ως άνω διαλαμβανόμενα, αυτό που ενδιέφερε ουσιαστικά ήταν ότι ο Αρχ. (Μ.Α.Υ.) εάν έφευγε με 33 έτη υπηρεσίας ή με όριο ηλικίας, έπαιρνε Μισθολογικό Βαθμό Αστυνομικού Διευθυντή (με όλα τα επακόλουθα σε σύνταξη, μέρισμα και εφάπαξ). Αναλόγως ο Ανθ/μος έπαιρνε 2/3 Ταξιάρχου (στα 35 ή όριο ηλικίας). Εύλογα λοιπόν γενάτε το ερώτημα (κατάρτισης βαθμολογίου), αφού καταργούνται οι Μισθολογικοί Βαθμοί και έχουμε μόνο “κλιμάκια” και “πραγματικό βαθμό” (αυτόν που φέρουμε).

Νικος
Νικος
7 Ιουνίου 2017 19:26

ΑΧΧΙΛΕΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
7 Ιουνίου 2017 17:53

Αχιλλεα τρια ετη εξαγορας μαχιμης πεντετιας φευος ποσο θα μου στοιχισουν στο γκλ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
7 Ιουνίου 2017 19:44

Συνταξη δημοσιου ειναι 115 Χ36 μηνες=4140Χ1.5=6210 σωστα ;για τρια ετη αναγνωρισης;

kostastam
kostastam
7 Ιουνίου 2017 11:08

Ενδιαφέρον, χρήζει επίλυσης. Το ΒΟΕΑ έχει άμεση σχέση με το μέρισμα του ΜΤΣ και κατά συνέπεια τον βαθμό και τα έτη που έχει ο ασφαλισμένος. ΒΟΕΑ = 60 μηνιαία μερίσματα (του βαθμού σου) επί όσα 25/25 (όσα χρόνια ασφαλίζεται το παιδί).
http://pasapolice.blogspot.gr/2017/06/blog-post_6.html

χρηστος
χρηστος
Απάντηση σε  kostastam
7 Ιουνίου 2017 11:57

Kostastam Καλημερα.Εχω αποστρατευτει πριν την1-7 -2016.Θα παω με τον νεο υπολογισμο η με τον παλαιο στο μερισμα?Σε ευχαριστω για την ενημερωση σου στο site!!!

Γιάννης
Γιάννης
Απάντηση σε  kostastam
7 Ιουνίου 2017 15:14

Το μέρος υπολογισμού του ΒΟΕΑ που αφορά τα μερίσματα (60 ή λιγότερα) δεν επηρεάζονται από το νέο μισθολόγιο.

kostastam
kostastam
Contributor
Απάντηση σε  Γιάννης
8 Ιουνίου 2017 08:31

Μάλλον ο Χρήστος εννοεί με ποιό τρόπο θα υπολογιστεί το μέρισμά του. Δεν νομίζω να έχεις να κάνεις με το νέο μισθολόγιο, αφού είχες ήδη αποσρατευτεί. Απαντάτε εξάλλου το ερώτημά σου στην “ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ” του Αχιλλέα, στις σελίδες υπολογισμού σύνταξης: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ / ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ / ΒΟΕΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1-1-2017 ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ (ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ).

χρηστος
χρηστος
Απάντηση σε  kostastam
8 Ιουνίου 2017 16:15

.Kostastam-Γιαννη σας ευχαριστω πολυ.Ιδωμεν οταν πληρωσουν και αφου πληρωσουν!!!

Νίκος
Νίκος
6 Ιουνίου 2017 17:15

Έχω διαγραφεί στις 18-6-2015, με 33,8 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα και δύο χρόνια στρ. θητείας πληρωμένα.
Κατά τον επανυπολογισμό η μάχιμη 5ετία θα ληφθεί υπόψιν (δηλαδή θα έχω συντάξιμο χρόνο 40,8 χρόνια)
,Επίσης εχω 500 ένσημα ΙΚΑ (προ κατάταξης) πληρωμένα. πρέπει να τα υποβάλλω στο ΓΛΚ πρόκειται να κερδίσω κάτι στην σύνταξη,παλαιότερα μου είχαν πει ότι δεν χρειάζεται.

Δημήτριος Δ.
Δημήτριος Δ.
Απάντηση σε  Νίκος
6 Ιουνίου 2017 22:29

καλησπέρα Νίκος… θα τα υποβαλεις κ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΚΑ… είναι συμβουλή που μου έδωσε το ίδιο το ΓΛΚ….! γιατί έχω κ εγώ πολλά ένσημα.

Γιάννης
Γιάννης
6 Ιουνίου 2017 16:27

Προσωρινές ήθελα να πω

Αλεξης
Αλεξης
6 Ιουνίου 2017 15:40

Σημερινη επικοινωνια με τη Διαχ. Χρημ. ειπαν οτι ζητηθηκαν καποιες επιπλεον συμπληρωματικες καταστασεις και εσταλησαν Χερι με Χερι ΣΗΜΕΡΑ οπως ειπε επι λεξη η κυρια στη Διαχ Χρ. και οτι αφορα στο συνολο 125 συναδελφους που εχουν παρει 3μηνα και πρεπει να συμψηφιστούν με τις προσωρινες !! οποτε πλεον το μπαλακι και παλι στο ΓΛΚ !!!

Γιάννης
Γιάννης
Απάντηση σε  Αλεξης
6 Ιουνίου 2017 16:25

Αυτό δεν θέλαμε να γίνει?? Να πάρουν τις βεβαιώσεις για να μπορέσουν να εκδοσουν προστριβές και να γίνει η παρακράτηση..

Γιάννης
Γιάννης
Απάντηση σε  Γιάννης
6 Ιουνίου 2017 16:26

Προσωρινές

Αλεξης
Αλεξης
Απάντηση σε  Γιάννης
6 Ιουνίου 2017 17:52

Αυτό αλλά εδώ και μήνες το θέλαμε όχι σήμερα μετά από 6-7 η και πιο πολλούς μηνες αναμονή !!

Γ
Γ
5 Ιουνίου 2017 17:47

Κ. Καρασαββίδη για ενημέρωση, αποστρατεύτηκα 9-5-2016 με 34 χρόνια 5 μήνες και 22 ημέρες. Στην συνταξιοδοτική πράξη που εκδόθηκε την 13-9-2016 στο συντάξιμο χρόνο αναγράφει μονάδες εκστρατείας 05-00-00 και ως συνολική συντάξιμη και πραγματική υπηρεσία ΕΤ-ΜΝ-ΗΜ αντίστοιχα 39-05-22. Επομένως νομίζω ότι δεν ισχύει το όριο της 35ετiας.

δημητρης
δημητρης
4 Ιουνίου 2017 14:51

ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ …….. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ………….
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ……………..
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

aero
aero
Contributor
Απάντηση σε  δημητρης
6 Ιουνίου 2017 11:09

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω στο σχόλιό σου: “ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ …….. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ”.
Ο ιδιωτικός τομέας έχει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους-απολυμένους. Στο Δημόσιο (και τους ένστολους) δεν έχει απολυθεί κανείς! Στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί έχουν μειωθεί δραματικά, στους ένστολους οι μειώσεις μισθού είναι ελάχιστες (γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια ελάχιστοι αιτούνται αποστρατείας).

Οι σημαντικές μειώσεις εντοπίζονται στους απόστρατους και αναμένονται περαιτέρω μειώσεις το 2019 όπως και σε όλους τους συνταξιούχους (όχι μόνο των ΕΔ και ΣΑ).

Η “ανεκτικότητα” πιστεύω ότι οφείλεται στην απαγοήτευση ότι όποια κυβέρνηση και να αναλάβει, ουσιαστικά, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Ο κόσμος ψήφισε δεξιά-κεντρώα-αριστερά, έκανε διαδηλώσεις, κατέβηκε στο Σύνταγμα ως “αγανακτισμένος”, τα έσπασε … και το αποτέλεσμα είναι μηδέν (ενώ το χρέος μεγαλώνει!).
Ακόμα και οι παραιτήσεις Αρχηγών δεν αλλάζουν τίποτα στο τοπίο.
Αν δεν ομονοήσουν τα κόμματα ή αν δεν αναδειχθούν νέες (άφθαρτες) πολιτικές δυνάμεις δεν βλέπω να αλλάζει η κατάσταση.
Και, δυστυχώς, θα μονιάσουμε μόνο όταν απειληθεί έμπρακτα η εθνική μας κυριαρχία.

δημητρης
δημητρης
Απάντηση σε  aero
6 Ιουνίου 2017 17:08

ετσι ειναι αγαπητε συναδελφε ,εχεις απολυτο δικιο, …να δω ομως που θα σταματησει αυτη η κατηφορα……….

Δημήτριος Δ.
Δημήτριος Δ.
4 Ιουνίου 2017 11:46

Καλημέρα σας. τι θέλετε λέει;;; συντάξεις;;; Ασάφειες νόμου ( είναι ίδιος με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, δεν μεταφράζεται μου είπαν στο Γ.Λ.Κ. στον 6 όροφο κάποια Παρασκευή) έλλειψη προσωπικού κ καλοκαιρινές άδειες… Ραντεβού τον Σεπτέμβρη λοιπόν. Βάλε κ αυτούς που είναι μπροστά από εμάς καλά Χριστούγεννα…!

Π Π
Π Π
Απάντηση σε  Δημήτριος Δ.
4 Ιουνίου 2017 12:39

Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση αν δεν πάρουμε την δόση μας και σύμφωνα με κάποια παλιά ταινία αν δεν έρθει “ο 6ος στόλος” για να αφήσουν δολάρια, δεν πρόκειται να πληρωθεί ούτε ο μπακάλης ούτε το ρεύμα ούτε το νερό κλπ. Δεν συγκινούνται επειδή δεν τους αγγίζει το πρόβλημα . Θέλουν να μας ξεφτιλίσουν και να χάσουμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Κατά τα άλλα όλα τα βλέπουν ρόδινα…..Μέσα στους κάδους πέταμα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3 Ιουνίου 2017 13:25

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΔΕΗ/ΕΦΟΡΙΑ/ΕΥΔΑΠ/ΕΝΦΙΑ/ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Β
Β
Απάντηση σε  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3 Ιουνίου 2017 14:47

Όσοι συνάδελφοι είστε ΑΘΗΝΑ,συνταξιούχοι απο ΕΛ.ΑΣ κυνηγήστε το θέμα όσο μπορείτε,έχουμε μπλέξει με άχρηστους. Βγείτε στα κανάλια.

Γιάννης
Γιάννης
Απάντηση σε  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4 Ιουνίου 2017 10:54

Δεν υπάρχει κράτος αυτό κατάλαβα. Όλα πάνε αργά για να πάρουμε ΧΡΉΜΑΤΑ!και Όλα πάνε γρήγορα για να μας πάρουν ΧΡΉΜΑΤΑ!Δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται!Έχεις και τον άλλον τον παλαβό λέει ότι ήρθε η ώρα να βάλει και γραβάτα!! Μόνο που μας την βάζει σε μας και όλο και την σφιγκη!!!!!

Γεώργιος
Γεώργιος
3 Ιουνίου 2017 12:43

Να είσαι καλά Var69, καλή συνέχεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ
3 Ιουνίου 2017 10:43

Καλημέρα. Ξέρει κάποιος το τηλέφωνο από Φιλαδέλφεια να καλούμε και εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών μήπως έτσι κάνουν λίγο πιο γρήγορα;;;
Αν και όπως κατάλαβα η εισηγήτρια είναι ίδια για πολλούς (αν όχι για όλους). Τι να πω παίζουν με την αξιοπρέπειά μας τίποτα άλλο δεν μας άφησαν.
Ευχαριστώ.

ΠΕΤΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
2 Ιουνίου 2017 17:05

Καλησπερα σε ολους. Σημερα πηγα και βρηκα την εισηγητρια που εχει αναλαβει την αιτηση συνταξιοδοτησης μου και την ρωτησα ποτε θα παρω την προσωρινη. Μου απαντησε οτι επειδη εχω παρει τριμηνες, οι υπηρεσιες της ΕΛ-ΑΣ (και μονο γιατι για τους αποστρατους των Ενοπλων Δυναμεων εχουν σταλει γι’ αυτους που εχει ),δεν εχουν απαντησει ακομη για το συνολο του ποσου που πηρα για να γινει η παρακρατηση απο το ποσο της προσωρινης κι ετσι δεν μπορει να προχωρησει στην εκδοση της αποφασης για να πληρωθω, να μην περιμενω παντως οπως μου ειπε τελος Ιουνιου αλλα τελος Ιουλιου με την προυποθεση οτι θα εχει σταλει η βεβαιωση που περιμενουν απο την ΕΛ-ΑΣ.. Εαν σταλουν μεσα στην ερχομενη εβδομαδα ισως, (και τονισε το ισως ), προχωρησουν οι αιτησεις αυτων που εφυγαν για λογους υγειας. Ξερει καποιος συναδελφος που πρεπει να απευθυνθω για να δουμε τι τρεχει και καθυστερουν τοσο, μηπως στην Μικρας Ασιας;

ΚωσταΣ
ΚωσταΣ
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
2 Ιουνίου 2017 17:24

ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Βασιλης
Βασιλης
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
2 Ιουνίου 2017 17:42

Πετρο πηγα κ εγω σημερα στην ιδια εισηγητρια κ μου ειπε τα ιδια.Πηρα τηλ στην φιλαδελφεια στα οικονομικα κ λενε οτι μπορει την τριτη να σταλοουν.ιδια περιπτωση ειμαστε και εγω για λογους υγειας ειμε.ουτε ντεπον δεν θα εχουμε να παρουμε

Αλεξης
Αλεξης
Απάντηση σε  Βασιλης
2 Ιουνίου 2017 20:14

παιδια απο 23/5 χρεωση και εσεις στη κυρια Χρ..Κρ… ?
και εγω στην ιδια περιπτωση με 3μηνα (διαγραφη 9/11)
Ειχα παρει ακιε γω τηλ και τα ιδια ειπαν και σε μενα , εκει που περιμεναμε το ΓΛΚ , τωρα περιμενουμε το Χρηματικο να απαντησει, Ημαρτον !!!!

ΚωσταΣ
ΚωσταΣ
Απάντηση σε  Βασιλης
2 Ιουνίου 2017 23:05

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ.? ΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,ΩΣΤΕ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ -ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ-
ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ.(ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ Η ΟΧΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ).

Βασιλης
Βασιλης
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
2 Ιουνίου 2017 17:46

Πετρο αν θες να επικοινωνησουμε

Πετρος
Πετρος
Απάντηση σε  Βασιλης
2 Ιουνίου 2017 17:48

Παρε τηλ. Μετα τις 6.30 . 6974243791

Βασιλης
Βασιλης
Απάντηση σε  Πετρος
2 Ιουνίου 2017 18:06

6980xxxxxx παρε οτι ωρα θες μην ενοχλω

Army
Army
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
2 Ιουνίου 2017 20:30

Πέτρο ο στρατός αν κατάλαβα έχει στείλει;

ΠΕΤΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
Απάντηση σε  Army
2 Ιουνίου 2017 20:52

Army
Απ’ οτι μου ειπε διεκπεραιωνε αιτησεις αποστρατων ενοπλων δυναμεων εξηντα τον αριθμο δεν ξερω απο ποιο Σωμα. Αυτο μου το ειπε σε συναρτυση του οτι η Αστυνομια δεν εχει στειλει τις βεβαιωσεις του ποσου των τριμηνων σε αντιθεση με τις Ενοπλες Δυναμεις. Για να εισαι βεβαιος καλο θα ηταν εαν η υποθεση σου εχει χρεωθει σε εισηγητη να ερθεις σε επικοινωνια μαζι του.

Army
Army
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
3 Ιουνίου 2017 06:41

Οκ ευχαριστώ