Στρατός Ξ.

Σελίδα υπ' αριθ. 205 με σχόλια ειδικά για το Στρατό Ξηράς (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

avatar
2500
stratos73
stratos73

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω από τους υπολογισμούς σύνταξης του site έχουν μηδενιστεί τα μερίσματα εκοεμς και μτς! Έγινε κάτι που δεν έχω καταλάβει? Συγνώμη κιόλας αν έγινε κάτι και δε το κατάλαβα! Έτσι η σύνταξη βγαίνει πάρα πολύ κάτω!

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΗΛΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ

Καλημέρα,κύριε Καρασαββίδη στη Σελίδα σύνταξης Γ.Ε.Σ. βάζοντας τα στοιχεία σωστά συμπληρωμένα, βγαίνει μικρότερη σύνταξη και στην Στήλη! παλιά Γ.Λ.Κ. καί στην καινούργια Ε.Φ.Κ.Α. στην προηγούμενη Σελίδα σύνταξης την 17/6/18 έβγαινε σωστά.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
αργυρης
αργυρης

Κ.Καρασαββιδη καλησπερα.Ειμαι ΕΜΘ με καταταξη 23-3-1992.Λογου του σωματος και της ειδικοτητας που κατεχω,δεν εχω υπηρετησει σε μοναδες εκστρατειας καθολου,οπως και αλλοι συναδερφοι μου.Εμεις δικαιουμαστε τελικα την μαχιμη 5ετια πληρωνοντας τις εισφορες;Τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση;Σας ευχαριστω πολυ.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Γιάννης
Γιάννης

Κ. Καρασαββίδη καλησπέρα. Παρακαλώ εάν έχετε την καλοσύνη ένα σχόλιό σας, διότι δεν έχω καταλάβει εάν πρέπει να προβώ σε κάποια ενέργεια , όσον αφορά τα πέντε διπλά έτη. λαμβάνοντας υπ’όψη ότι εντάχθηκα στις ΕΔ πριν το 1990. Αποστρατεύτηκα Ιούνιο 2017 με 28 έτη πραγματικής υπηρεσίας και λαμβάνω αυτή τη στιγμή προσωρινή σύνταξη. Σας ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Κωστας
Κωστας

Τελικά κύριε Καρασαββιδη πια 5ετια συμφέρει να αναγνωρίσουμε πριν 2002 η μετά 2002? Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Στυλιανός
Στυλιανός

Καλησπέρα σας…
Είμαι Μόνιμος Ανθστής προελεύσεως ΕΜΘ και υπηρετώ από το 1988 οπότε ήδη συμπλήρωσα 30+5 συνταξιοδοτικά έτη…
Θέλω να ρωτήσω το εξής… για να υποβάλλω αίτηση εφάπαξ λόγω 35 ετίας πιάνονται τα 5 πλασματικά ή οχι οπότε πρέπει να έχω 35 έτη πραγματικής υπηρεσίας….
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας … !!!

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΓΕΣ , ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ 1/1/2019 ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 € ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 50 € , ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

Κύριε Καρασσαβίδη έχω συνταξιοδοτηθεί από 2/10/2016 με ημερομηνία διαγραφής 30/6/2016 και έχει εκδοθεί πράξη αναγνώρισης 5ετιας κατόπιν αιτήσεως μου την 26/7/2016 και μου παρακρατείται μηνιαίως το ποσό των 116,77 €.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :
α) τα αναγραφόμενα στην τελευταία εγκύκλιο ισχύουν και για μένα που υπέβαλα αίτηση πριν την έκδοση της ;
β) πρέπει να υποβάλλω αίτηση στο ΓΛΚ για έκδοση τροποποιητικής πράξης αναγνώρισης σύμφωνα με τα ισχύοντα στην υπόψη εγκύκλιο ;
Ευχαριστώ

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Αγγελος
Αγγελος

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω αν στον υπολογισμό σύνταξης έχει υπολογιστεί στο μέσο όρο των αποδοχών από το 2002 και μετά οι εισφορές για αναγνώριση πτητικών εξαμήνων. Ευχαριστώ

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Ακης
Ακης

Καλημερα. Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος συνάδερφος ,μετά την υποβολή των δικαιολογητικών (στο ΓΕΣ)για την έκδοση προσωρινής σύναξης ,σε πόσο καιρό θα μπορώ να δω την πορεία της αίτησης στην σελίδα του γενικού λογιστηρίου του κράτους : Ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Stergios
Stergios

Σε δύο μήνες περίπου.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Παναγιώτης
Παναγιώτης

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει σε περίπτωση θανάτου εν ενεργεία στρκου,όχι εξ’αιτίας της υπηρεσίας,σε σχέση με σύνταξη,εφάπαξ κλπ και με ανήλικα τέκνα.Ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΝΙΚΟΟΙΚΟ
ΝΙΚΟΟΙΚΟ

Την 26/6 κατατέθηκαν στο λογαριασμό μου τα χρήματα του εφάπαξ . Τα δικαιολογητικά είχαν λάβει πρωτόκολλο απο τον ΕΛΟΑΣ στις 13/9/17. Κύριε Καρασαββίδη το ποσό που έλαβα ήταν πολύ ελάχιστα πιο κάτω( γύρω στα 700 ευρώ) απο αυτό βάσει των δικών σας υπολογισμών. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τεράστια δουλειά που κάνετε στην ενημέρωση των συναδέλφων και την βοήθεια που παρέχετε . όταν την χρειαζόμαστε

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Ακης
Ακης

Καλημέρα. Ημερομηνία διαγραφής 24/5/18,ημερομηνία πρωτοκόλλησης στον ΕΛΟΑΣ αίτησης για απονομή ΕΦΑΠΑΞ 21/6/18
Σειρά 117 με πιθανή πληρωμή Φεβρουάριο 2019

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Σοφία
Σοφία

Με ποιον τροπο ενημερωθήκατε. Θα ήθελα να μαθω και εγω ευχαριστώ!

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΜΠΟΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ποια ειναι τα απαιτουμενα δικαιολογητικα για ληψη ΒΕΑ απο καποιο παιδι

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Γιάννης
Γιάννης
ΣΩΜΑ:
Στρατός
G.G
G.G
ΣΩΜΑ:
Στρατός
kostas
kostas

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την έκδοση των συντάξεων ΣΞ; Το 2017 έχουν εκδοθεί συντάξεις ΣΞ;

ΣΩΜΑ:
Στρατός