Διακλαδικά

Σελίδα [php_everywhere] με σχόλια αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία, τις επίσημες ανακοινώσεις και τις διαδικασίες κρατικών υπηρεσιών (ΓΛΚ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΗΔΙΚΑ) που αφορούν όλους τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.

guest
16.9K Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
panos
panos
3 έτη πριν

τελικά πότε θά γίνει ή ανάρτηση από τόν ΕΦΚΑ τού μηνιαίου ενημερωτικού σύνταξηs ΙΑΝ 2019;;;;

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  panos
3 έτη πριν

Και εγώ αυτό περιμένω συνάδελφε….

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Σταύρος
Σταύρος
Απάντηση σε  panos
3 έτη πριν

Αυτό περιμένω και εγώ προκειμένου να κάνω αίτηση στον ΕΦΚΑ/ΓΛΚ ώστε να τους γνωστοποιήσω ότι, δεν αποδέχομαι τον επανυπολογισμό της σύνταξης, όπως αναγράφεται στο μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα μηνός Ιανουαρίου, καθώς και το ποσό της προσωπικής διαφοράς που προέκυψε βάση του ν. 4387/2016, καθόσον ο επανυπολογισμός έγινε με βάση τα ποσά που ελάμβανα μετά τις περικοπές που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές {ν.4051/2012, ν.4093/2012, ΕΑΣ (ν.3865/2010)}.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
GEORGIOSP
GEORGIOSP
Contributor
Απάντηση σε  panos
3 έτη πριν

Σχόλιο συναδέλφου στο site staratalogia σχετικό με τα ενημερωτικά σημειώματα:
«ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΚΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1555,ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της εφαρμογής για την Εκτύπωση μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος στον ΕΦΚΑ (https://www.efka.gov.gr),θα ανοίξει ,μετά τις 20-1/2019 και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπαίνει στην ακόλουθη σελίδα: http://www.efka.gov,gr/el,όπου στην συνέχεια θα αναγράφει στο ειδικό πλαίσιο τον αναγραφόμενο “κωδικό οπτικής επιβεβαίωσης ” και στη συνέχεια θα πατά “αναζήτηση”, όπου θα του ζητά στην συνέχεια τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ και εν συνεχεία θα φαίνεται το μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα και στην συνέχεια πατάμε ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Αυτά μέχρι στιγμής και εν αναμονή πλέον !!!!!!!»
https://staratalogia.blogspot.com/2019/01/blog-post_82.html?showComment=1547628745609#c430874284190440795

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
GEORGIOSP
GEORGIOSP
Contributor
Απάντηση σε  GEORGIOSP
3 έτη πριν

Αχιλλέα θεώρησα θετικό στην ανακοίνωση του συναδέλφου το γεγονός ότι σήμερα του μίλησαν πάλι για λειτουργία μετά την 20/1. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν, και θα είμαι μέχρι να το δω σε λειτουργία, απαισιόδοξος για το πότε θα έχουμε πρόσβαση στα μηνιαία ενημερωτικά. Όσο για το link ίσως δεν είναι ακριβώς το ίδιο (τουλάχιστον στην αρχή) για εμάς, αφού ανέφεραν στον συνάδελφο ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και όχι Α.Μ. και Α.Μ. ΔΙΑΣ που ζητάει η σελίδα του ΕΦΚΑ. Ελπίζω να πέφτω έξω και να τα δούμε σε λίγες μέρες.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.
Contributor
Απάντηση σε  GEORGIOSP
3 έτη πριν

[…αφού ανέφεραν στον συνάδελφο ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και όχι Α.Μ. και Α.Μ. ΔΙΑΣ που ζητάει η σελίδα του ΕΦΚΑ…] GEORGIOSP Αυτό που του είπαν είναι ότι όταν κάποιος ΔΕΝ γνωρίζει το Α.Μ. ή τον Α.Μ. ΔΙΑΣ ώστε να μπορέσει να κάνει εισαγωγή στην εφαρμογή ακολουθούμε τα εξής βήματα για να τον βρούμε. Αφού μπούμε στην σχετική σελίδα (αν θα είναι αυτή και για εμάς) https://apps.ika.gr/ePensionStatement/faces/secureAll/index.xhtml 1. Εισάγουμε τον οπτικό κωδικό επιβεβαίωσης, χωρίς να συμπληρώσουμε κανένα άλλο πεδίο. 2. Πατάμε το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ που είναι δίπλα στον ΑΜ ΔΙΑΣ, τότε θα μας ανοίξει ένα παράθυρο που λέγεται: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΜ ΔΙΑΣ 3. Συμπληρώνουμε τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ και πατάμε το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ώστε να ανοίξει πάλι ένα νέο παράθυρο όπου θα εμφανίσει τον ΑΜ ΔΙΑΣ, την κατηγορία της σύνταξης και τον φορέα από τον οποίο τη λαμβάνουμε. ΥΣ. Όλα τα παραπάνω μέχρι στιγμής αφορούν τις συντάξεις που καταβάλλονται από το ΙΚΑ.… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
GEORGIOSP
GEORGIOSP
Contributor
Απάντηση σε  G.G.
3 έτη πριν

G.G. έχεις δίκιο. Αν και είχα συγγενή (μέχρι πολύ πρόσφατα) με σύνταξη ΙΚΑ και κατέβαζα κάθε μήνα τα ενημερωτικά σύνταξης και επικουρικού δεν γνώριζα αυτή την διαδικασία. Μου είχε δώσει τα Α.Μ. και Α.Μ. ΔΙΑΣ και δεν χρειάστηκε ποτέ να τα ψάξω. Ευχαριστώ για αυτή την πληροφορία. Θα φανεί πολύ χρήσιμη σε όλους μας αν η εφαρμογή είναι η ίδια και για εμάς. Σε ότι αφορά τα άρθρο είχα δει το σχόλιο σου και για αυτό έβαλα το link του σχολίου και όχι του άρθρου.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.
Contributor
Απάντηση σε  GEORGIOSP
3 έτη πριν

Σε ότι αφορά το ΑΡΘΡΟ του….Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας:….κλπ

https://enstoloi.net/sxolia/comments/comment-page-211/#comment-72664

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Απάντηση σε  panos
3 έτη πριν

ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΚΑΡ. Κων/νος
ΚΑΡ. Κων/νος
3 έτη πριν
G.G.
G.G.
Contributor
Απάντηση σε  ΚΑΡ. Κων/νος
3 έτη πριν

Διάβασε από το παρακάτω τι ακριβώς είναι το Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών (ΕΣΥΠ) και αν σε/μας αφορά.

http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Help/FAQsPages/FAQs_esyp.html

Εκτιμώ ότι προφανώς το μπέρδεψες με την ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (ΕΑΠ)
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/DimosiaDioikisi/epsp.html

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
3 έτη πριν

Αλέξανδρος Παναγής Αποστρατοι Άρτας Σχόλιο στο FB Αυτά τα γράφει για τον Αχιλλέα. Κατηγορεί ένα συνάδελφο που μας έχει ξεστραβωσει εδώ με την εφαρμογή του και αποδεικνυει πόσο ασχετος είναι για το θέμα. . Αντιγράφω. . Οι γκουρού των οικονομικών υποκλίνονται, στον συντάκτη της ιστοσελίδας enstoloi.net, όχι μόνο για την εμπεριστατωμένη ανάλυση που έκανε με τίτλο “Εξήγηση των πολύ χαμηλών αναδρομικών σύνταξης” αλλά και γιατί κατέρρευσαν κάποιες από τις οικονομικές σταθερές που είχαν διδαχθεί να εφαρμόζουν στους υπολογισμούς μισθών, συντάξεων, μερισμάτων και επικουρικών συντάξεων, καθόσον εφάρμοσε δικές του οικονομικές σταθερές υπολογισμού. 2. Οι νέες σταθερές υπολογισμού είναι: α. Καταργείς το Κράτος δικαίου. β.Εφαρμόζεις το “Αποφασίζομεν και διατάσσομεν” γ. Δεν λαμβάνεις υπόψιν οι αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων. δ. Εφαρμόζεις ένα δαιδαλώδη παράνομο και αντισυνταγματικός τρόπος υπολογισμού! ε. Αποπροσανατολίζεις, τον αναγνώστη κάνοντάς του να πιστεύει ότι τα αναδρομικά που πήρε είναι τα πραγματικά οφειλόμενα! στ. Τα μερίσματα, που είναι στο 100%, χρήματα… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Geo
Geo
Απάντηση σε  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
3 έτη πριν

Η Μισαλλοδοξία ,η Πατριδοκαπηλεια και το Εθνικιστικό Παραλήρημα που ζούν κάποιοι στις μέρες μας οδηγεί σε τύφλωση. Απολαύστε τους http://alexpanagisartas.blogspot.com

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
aero
aero
Contributor
Απάντηση σε  Geo
3 έτη πριν

Αν πρόκειται για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ιστολόγιο ενός απόστρατου, ΟΚ.
Αν όμως αυτές είναι οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ απόψεις που εκφράζουν όλους τους Απόστρατους της Άρτας,
τότε υπάρχει θέμα.
Μήπως ο κ. Παναγής θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο
να μετονομάσει το blog του ?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΣΤΕΛΙΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ
Απάντηση σε  aero
3 έτη πριν

Ο συγκεκριμμενος, ειναι γνωστο κομματ…… των ΑΝΕΛ.Οταν πριν απο λιγο καιρο τον κατηγορησαν κάποιοι εδω, πεσατε να τους φατε. Λουστητε τωρα το κομματ……

ΣΩΜΑ:
Στρατός
aero
aero
Contributor
Απάντηση σε  ΣΤΕΛΙΟΣ
3 έτη πριν

@ΣΤΕΛΙΟΣ
Αυτό το γνωρίζεις εσύ και κάποιοι άλλοι προερχόμενοι από το Σ.Ξ.
Εγώ, που δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, όταν βλέπω ένα site με τίτλο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΡΤΑΣ
το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό μου είναι ότι πρόκειται για το site
του Παραρτήματος Άρτας της ΕΑΑΣ
(όπως τα αντίστοιχα της Αεροπορίας, δείτε http://www.eaaathess.gr/ και http://www.eaaalar.gr/ ).

Θα πρέπει να κοιτάξω προσεκτικά στη διεύθυνση της ιστοσελίδας
(όπου γράφει ….alexpanagisartas…..) για να κατανοήσω ότι πρόκειται για προσωπικό ιστολόγιο.
Γι’ αυτό προτείνω τη μετονομασία του blog.

Επίσης, εσείς οι προερχόμενοι από τον Σ.Ξ., μήπως πρέπει να απευθυνθείτε στην ΕΑΑΣ
γνωστοποιώντας το θέμα?

Τώρα θα μου πείς …. δεν ξέρεις τι “μπάχαλο” επικρατεί στο internet?
Θα συμφωνήσω!
Αν θέλουμε όμως να βελτιωθεί μια κατάσταση, θα πρέπει κάτι να κάνουμε.

Υ.Γ. αν και αρχικά φαίνεται ότι απευθύνομαι στον ΣΤΕΛΙΟΣ, πιστεύω ότι κατανοείτε πώς απευθύνομαι
σε όλη την “κοινότητα” του enstoloi.net

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΤΑΚΗΣ
ΤΑΚΗΣ
Απάντηση σε  Geo
3 έτη πριν

Ο κος Καρασαββίδης προσπαθεί με τα δεδομένα και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του να εκτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο υπολογίστηκαν τα αναδρομικά των αποστράτων και να μας ενημερώσει. Όσον αφορά τους ε.ε. νομίζω ότι οι εφαρμογές του προσέγγισαν σχεδόν απόλυτα τα αληθή ποσά. Για τους αποστράτους, υπήρξαν κάποια προβλήματα, για τα οποία σίγουρα δεν είναι υπεύθυνος ο ίδιος, ο οποίος προσπαθησε να ερμηνεύσει τον τρόπο και τη λογική με την οποία τα υπολογίσε το ΓΛΚ. Όποιος δουλεύει και προσπαθεί μπορεί να κάνει και λάθη. Καλά θα είναι η εύκολη και ανώδυνη αρνητική κριτική, να συνοδεύεται από στοιχεία και να λαμβάνει υπόψη και τον κόπο και την αγωνία του ανθρώπου που έφτιαξε όλες αυτές τις εφαρμογές, κι όχι να μηδενίζουν την προσπάθεια του έτσι απλά. Στην τελική, αν δεν σου αρέσει το site μπορείς να αλλάξεις κανάλι, το διαδίκτυο είναι γεμάτο.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
GEORGIOSP
GEORGIOSP
Contributor
Απάντηση σε  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
3 έτη πριν

Θα πρέπει να υπενθυμίσει κάποιος στον αγαπητό συνάδελφο ότι δεν αμφισβητείς μια ανάλυση με αφορισμούς και γενικότητες αλλά προσπαθείς σημείο-σημείο να αναδείξεις τα λάθη και τις ατέλειες που έχει. Η ανάλυση του Αχιλλέα βασίζεται πάνω στους νόμους και τις υπουργικές αποφάσεις που ισχύουν. Ακόμα και αν οι νόμοι αυτοί έχουν κριθεί παράνομοι και αντισυνταγματικοί είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να επαναφέρει την νομιμότητα και όχι αυτού που προσπαθεί να εξηγήσει πως και γιατί φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ποιος ευθύνεται που δεν γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις των δικαστηρίων; Η κυβέρνηση (και ΟΛΟΙ όσοι συμμετέχουν σε αυτήν) ή οι σχολιαστές, μεταξύ των οποίων και ο Αχιλλέας, οι οποίοι αναλύουν τα πεπραγμένα της; Το ίδιο φαινόμενο είχε παρουσιαστεί και το 2015. Όσοι παρακολουθούμε αυτή την σελίδα το γνωρίζουμε καλά. Μάλιστα ο συνάδελφος από την Άρτα είχε αναρτήσει στην σελίδα του άρθρο με το οποίο μας ενημέρωνε ότι «Διαπιστώθηκε ότι , με την καταβολή… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Johnny B.
Johnny B.
Απάντηση σε  GEORGIOSP
3 έτη πριν

Γιώργο,
είναι όπως τα λες! Για να το πω πιο απλά…. είναι σαν να πυροβολείς τον πιανίστα επειδή δεν σου αρέσει το μουσικό κομμάτι που ακούς! Δεν είμαστε καθόλου καλά…
Αναρωτιέμαι όμως, τα δικά του αναδρομικά ήταν ακριβώς όσα εκτίμησε αυτή η ιστοσελίδα ή όχι? αυτό ας μας απαντήσει και ας αφήσει τα σάπια…

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Ilias
Ilias
Απάντηση σε  Johnny B.
3 έτη πριν

Κάποιοι αντί να στραφούν εναντίων των πολιτικών που μας κορόιδευαν προτιμούν να στραφούν εναντίων άξιων συναδέλφων που ανέδειξαν με κόπο και χρόνο το προβλημα. Οι υπόλοιποι απόστρατοι της Άρτας τη γνώμη θα έχουν αναρωτιέμαι.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΤΑΚΗΣ
ΤΑΚΗΣ
Απάντηση σε  Ilias
3 έτη πριν

Εγώ Ηλία μου, διαμένω μόνιμα στην Αρτα κι εμπιστεύομαι πάντα τα άρθρα και τις αναλύσεις του site ένστολοι. Iδιαίτερα δε, όσον αφορά εμένα, τόσο στο παρελθόν αλλά και κατά την περίοδο της καταβολής των αναδρομικών, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπήρξε πολύ αξιόπιστος οδηγός. Τον εν λόγω κύριο δεν τον γνωρίζω, κι όπως αυτός εκφράζει τις απόψεις του έτσι κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα, όσον αφορά την αξιοπιστία του site και του κου Καρασαββίδη, να διαφωνώ τελείως μαζί του.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΠΕΤΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
3 έτη πριν

Καλησπέρα σε όλους. Στον ΕΦΚΑ ζητάει αριθμό μητρώου συνταξιούχου εξαψηφιο και όχι αυτόν που μας έχει δώσει το ΓΛΚ. Γνωρίζει κανείς πότε θα μας δοθούν καινούργιοι ΑΜΣ;

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΗΛΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
3 έτη πριν

Κοίτα στο βιβλιαριο Υγείας σου ειναι εκεί βάλε μονο τα 6 πρωτα νουμερα

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιάννης
Γιάννης
Απάντηση σε  ΗΛΙΑΣ
3 έτη πριν

https://enstoloi.net/astynomia/comment-page-284/#comment-72537
Αυτό που γράφεις με το βιβλιάριο υγείας που προβλέπεται ή έτσι το λές, προς το παρών η εφαρμογή δέν μας αφορά, αλλά αφορά φορείς του ΙΚΑ.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  ΠΕΤΡΟΣ
3 έτη πριν

Καλησπέρα….άνοιξε η φόρμα του ΕΦΚΑ να δουμε τα ενημερωτικα συνταξης Ιαν 2019;

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Χ.Χ.
Χ.Χ.
3 έτη πριν

Ξέρει κανείς συνάδελφος να απαντήσει έγκυρα, πότε θα καταβληθούν τα αναδρομικά απο ΥΕΘΑ και Λοιπά συναρμόδια Υπουργεία, ως ε.ε, για όσους έχουν δικαιωθεί δικαστικά και αποκατασταθεί διοικητικά για χρονικό διάστημα μετα την 1/8/2012 και δεν ‘ελαβαν τον Δεκέμβριο ούτε 1 ευρώ αναδρομικά ως ε.ε.?? Ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ
3 έτη πριν

Μετα από 13 μήνες πληρώθηκα από το ΜΤΣ. Μικτό μέρισμα 1778,79 καθαρό πληρωτέο ποσό 324,21 ε .
α. Καταβολή γάμου 1976.16
β. Βαθμού Αποστρ Νόμων 903,38
γ. ΒΕΑ βαθμού αποστρ Νόμων 1103,47
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΩΦΕΙΛΗΣ 3983,01

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ
3 έτη πριν

Αχιλλέα καλησπέρα και ευχαριστώ για την ενημέρωση.Από το σύνολο της οφειλής, με τις μηνιαίες κρατήσεις που γίνονται, υπολόγισα κοντά στα 12 χρόνια να ξοφλήσω.Στα αναδρομικά και στο εφάπαξ έπεσες διάνα.Επειδή δεν πρόλαβα να πάρω το ΜΤΣ , η κράτηση 645ε του Ν 2913/2001, γνωρίζεις τι είναι?

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ
3 έτη πριν

Αχιλλέα έχεις δίκιο.Επικοινώνησα με το ΜΤΣ και με ενημέρωσαν ότι επειδή είχα 30 1/2 χρόνια από την έξοδο της σχολής, μου έγινε παρακράτηση ποσού 645ε , υπολοίπου διαστήματος 6 μηνών, για να συμπληρώσω 31 χρόνια..Επειδή διαμένω κοντά στην Άρτα,θα ενημερωθώ από κανένα ειδήμονα απόστρατο Άρτας για το ποσό της σύνταξης που δικαιούμαι, πότε θα γίνει η εκκαθάριση και θα σε ενημερώσω σχετικά.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΗΛΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ
3 έτη πριν
Μανωλης
Μανωλης
3 έτη πριν

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟ ΓΛΚ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 17. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΟ 1/1/2017 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Γιαννης
Γιαννης
Απάντηση σε  Μανωλης
3 έτη πριν

Φίλε μου δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! Ζουν σε άλλο κόσμο δεν έχουν ιδέα…….

ΣΩΜΑ:
Πυροσβεστική
Mανωλης
Mανωλης
Απάντηση σε  Γιαννης
3 έτη πριν

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ!

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Απάντηση σε  Μανωλης
3 έτη πριν

Αργά η γρήγορα θα καταλάβουμε οτι ο Κος Γεωργακάκος είναι αναντικατάστατος πραγματικά και στην περίπτωσή του δεν ισχύει το ΟΥΔΕΙΣ.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
villas
villas
Contributor
Απάντηση σε  Μανωλης
3 έτη πριν

Η μονη που ξερει κατι λιγα ειναι η κοπελια που ηταν εκει μαζι του αλλα οπως ελεγε ο ιδιος , ειναι βιαστικια και κανει αρκετα λαθη , ολοι οι αλλοι ………………

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
Δημήτρης
Δημήτρης
3 έτη πριν

Καλησπέρα χρονιά πολλά και καλή χρονιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με ενσημα . Έχω ενσημα του δημοσίου από το 1988 (140 ημέρες).
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπον εάν τα αναγνωρίσω υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ πληρώσω την πενταετία (πολεμικά )
δεδομένου ότι μπήκα στην αεροπορία το 1992;

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΤΑΚΗΣ
ΤΑΚΗΣ
Απάντηση σε  Δημήτρης
3 έτη πριν

Συχνές ερωτήσεις (FAQ), άρθρο 3, παρ. 2, υποπαρ. Γ1α.

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
atirel3
atirel3
3 έτη πριν

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γεωρ…… ο αρμόδιος υπάλληλος του ΕΦΚΑ για τις συντάξεις μας απεβίωσε πριν τα Χριστούγεννα;
Αν γνωρίζει κάποιος…
Αν είναι αλήθεια , είναι τραγικό γιατί ήταν νέος άνθρωπος που προσέφερε πολλά!
Εξαιρετικός κύριος, μεγάλη καρδιά και πάντα εξυπηρετικός.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Μανωλης
Μανωλης
Απάντηση σε  atirel3
3 έτη πριν

Δυστυχώς είναι αλήθεια! Το έμαθα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος από την σελίδα και πραγματικά
είναι συγκλονιστικό!

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Takis
Takis
3 έτη πριν
Panagiotis
Panagiotis
3 έτη πριν

Υπάρχει δυνατότητα να δωθουν αναδρομικά για την νυχτερινή απασχόληση? Έπρεπε να δίνεται από 1.1.2017….

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.
3 έτη πριν

Εναρξη και λήξη δικαιώματος σύνταξης απο τον ΕΦΚΑ. Συμπληρωματικές οδηγίες.

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/30097

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
themis
themis
3 έτη πριν

Τελικά όσοι πήραμε μηδεν αναδρομικά τι κάνουμε έχουμε βγάλει άκρη? (Συνταξιουχος 1-11-13)

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
themis
themis
3 έτη πριν

Η πρωτη εφαρμογη 0€ η τωρινη 730€ τι κανουμε?

ΣΩΜΑ:
Ναυτικό
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
3 έτη πριν

Μήπως ξέρει κάποιος Συνάδελφος σχετικός με το θέμα η(διαζ) ο Κύριος Αχιλλέας, να απαντήσει στο πότε χρονικά θα καταβληθούν τα αναδρομικά ως ε.ε για τους αποκατασταθέντες διοικητικά μετα την 1/8/2012?
Το θέμα ειναι καθαρά αρμοδιότητας φορέα ΥΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ και οχι ΕΦΚΑ/ΓΛΚ. {Να υποθέσουμε όσοι δεν πήραμε αναδρομικά ως ε.ε μετα την 1/8/2012, ότι στην πρόσφατη σχετική ΚΥΑ καταβολής, έγινε το λάθος απο αμέλεια του συντάκτη της??} και πρέπει να διορθωθεί άμεσα απο το ΥΕΘΑ ως αρμόδιος φορέας υλοποίησης,

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΗΛΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ
Απάντηση σε  ΛΕΩΝΙΔΑΣ
3 έτη πριν

Εχουν κανει ερώτηση για το ΑΝ θα δώσουν (ΓΕΑ)…το πάνε φιρι φιρι να ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
GRIGORIOS RAP
GRIGORIOS RAP
Απάντηση σε  ΛΕΩΝΙΔΑΣ
3 έτη πριν

Το ίδιο ερώτημα έκανε και το αρχηγείο ΕΛΑΣ.Αναμονή για λίγο.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Χ.Χ.
Χ.Χ.
Απάντηση σε  GRIGORIOS RAP
3 έτη πριν

Εαν δεν αποκατασταθεί η πασιφανής αδικία να είστε απόλυτα σίγουροι, ότι θα δοθούν εντόκως ύστερα απο δικαστική αγωγή!!!Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά στην Ελληνική Δημοκρατία μας!!!

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΗΛΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ
Απάντηση σε  GRIGORIOS RAP
3 έτη πριν

Συνάδελφος μου ανέφερε ότι στην ΠΥ τα πήραν ‘ηδη

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Χ.Χ.
Χ.Χ.
Απάντηση σε  ΗΛΙΑΣ
3 έτη πριν

Ηλία, σε παρακαλώ πολύ μήπως μπορείς να μας πεις έγκυρα η ΠΑ τι έχει κάνει σχετικά με το θέμα πέραν απο την ΠΥ. Το ίδιο ισχύει εαν γνωρίζει έγκυρα κάποιος και απο τα άλλα ΣΑ και Ε.Δ???

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ