Επικαιρότητα

Σελίδα υπ' αριθ. 39 με παλαιότερα σχόλια επί ειδήσεων της τρέχουσας επικαιρότητας που δεν αποτελούν (ακόμη) νομοθεσία, παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις κλπ.

avatar
2500
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Ο Πόντιος Πιλάτος ήταν σίγουρος για την αθωότητα του Χριστού και το ήξερε ότι τελικά θα σταυρωθεί. Όφειλε αντί να νίψει τας χείρας του να δικάσει.
Ποντιοπιλατική στάση τηρεί σήμερα το ΝΑΤΟ στα θέματα Ελλάδος Τουρκίας. Τρεχαγυρευόπουλος μας λένε και οι εγγυήτριες δυνάμεις της συνθήκης της Λωζάνης.
Στόχος των Τούρκων είναι όταν η Ελλάδα ανακηρύξει την οριοθέτηση των ΑΟΖ της, να μην υπολογίσει το Καστελόριζο , για να μπορέσει η Τουρκική ΑΟΖ να γίνει μεγαλύτερη . Οι εταιρείες πετρελαιοειδών πετρέλαιο θέλουν να βγάζουν , κι΄αν έχουν πάρει υποσχέσεις από τους Τούρκους ότι θα τους δοθεί η μερίδα του λέοντος στα κέρδη , τότε φροντίζουν τα κατάλληλα ώστε να βρίσκονται στις καίριες θέσεις Πόντιοι Πιλάτοι και Τρεχαγυρευόπουλοι..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Μία σπιθαμή ισούται με 20 εκατοστά και σπιθαμή γης δεν θα παραχωρήσουμε ,διατρανώνεται κάθε φορά συνήθως από το Καστελόριζο , δια στόματος πρωθυπουργών .
Τα Ίμια έχουν έκταση πολλών σπιθαμών και οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως είναι δικά τους, ωστόσο σημαία με την ερυθρά ημισέληνο δεν τολμούν να στήσουν επάνω τους .
Το θέμα των βραχονησίδων κατά πάσα πιθανότητα θα επιλυθεί είτε στο Δικαστήριο της Χάγης , είτε με πόλεμο που αν συμβεί, τότε είναι που τα παλικάρια που βαστάνε την Γαλανόλευκη θα πρέπει να την υπερασπίζονται κιόλας ,προετοιμασμένα όμως και σε χρονικό σημείο που θα επιλέξουμε εμείς. Ο Αννίβας πάντα φρόντιζε στο πεδίο της μάχης ο αντίπαλος να έχει τον ήλιο στα μάτια του και πάντα περίμενε για το πότε θα φυσήξει αέρας που θάφερνε τη σκόνη επάνω του..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Τα ΝΕΑ γράφουν σήμερα ότι το Βερολίνο θα κάνει δώρο στον Τσίπρα τη δυνατότητα να περικόψει έξι μήνες αργότερα τις συντάξεις , σε περίπτωση που επιλυθεί το Σκοπιανό. Η αξιοπιστία βεβαίως του δημοσιεύματος ελέγχεται .
Αλλά , τόσο φθηνοί δεν είμαστε. Αυτοί είναι κατασκευασμένοι από πολύ φθηνό υλικό.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ

ΕΠΕΣΕ Mirage2000-5 ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Διάφοροι ατάλαντοι, με φανερό τρόπο, προσπαθούν να αποσυνδέσουν τους Έλληνες από την νεότερη ιστορία του και την θρησκεία του.
Στην Ορθοδοξία και πάλι συσπειρωνόμαστε και σ’ αυτήν προσβλέπουμε , ώστε να διατηρηθούν συγκεφαλαιωμένα αυτά που μας ενώνουν. Στην Αναστάσιμη ακολουθία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο κόσμος ήταν πολύς και σε ολονών τα πρόσωπα εκτός από κατάνυξη υπήρχε και αποφασιστικότητα..
Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
nikos 60
nikos 60

Χρόνια πολλά.καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.Επίσης σύντομη απελευθέρωση των στρατιωτικών μας από τους ταταρομογγόλους,που εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουμε καλά πως λειτουργούν.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
GEORGIOSP
GEORGIOSP

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Μεγάλη Παρασκευή βράδυ.
Ο τόπος σειόταν από τα έντονα χτυπήματα στην πόρτα και τη βροντώδη φωνή του παπά
που φώναζε επιτακτικά ΄Αρατε πύλας .
Και η φωνή του ακουγόταν μέχρι την Αδριανούπολη , έτοιμη και ορμητική . να μπει μέσα να λυτρώσει..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Αρκετή υπομονή κάνουμε περιμένοντας να’ρθει ο Μόσχοβας να φέρει το σεφέρι .
Μήπως να ξανακοιτάζαμε κι΄εκείνη την προφητεία του Πατροκοσμά που το ξανθό γένος βοηθά , για να δοθεί στους Έλληνες η Πόλη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως , αν ο Πούτιν θέλει να κάνει ρεζίλι το ΝΑΤΟ θα μπορούσε επιδεικτικά να μεσολαβήσει στον Τούρκο , να μας δώσει πίσω τα δύο παιδιά μας..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

H Τουρκία αφού δοκιμάζει την τύχη της με τη Ρωσία, πάντα επιστρέφει στους κόλπους του ΝΑΤΟ κι’ αυτό σφάζει το καλύτερο μοσχάρι του για να το γιορτάσει. Άλλοτε παριστάνει πως χάθηκε και το ΝΑΤΟ αφού την βρίσκει, την βάζει στους ώμους του , να μην κουραστεί στο δρόμο πίσω προς το μαντρί, κι’ όλοι χαίρονται γιατί η Τουρκία χαμένη ήταν και βρέθηκε.
Ο Ερντογάν τις παραβολές του ασώτου υιού και του απολωλότος προβάτου τις έχει μελετήσει καλά
Η Ελλάδα παραπονιέται πως τόσα χρόνια υπηρετεί σαν δούλος το ΝΑΤΟ , χωρίς ποτέ να παραβεί τις εντολές και τα μοσχάρια σφάζονται για άλλους
Ο πρέσβης των ΗΠΑ τότε είναι που αναλαμβάνει και κάνει δηλώσεις , για το πόσο αποφασιστική είναι η συμβολή της Ελλάδος για την ηρεμία της περιοχής..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Και επιτέλους ΝΑΤΟ και Ρωσία θα πρέπει να φροντίσουν να κάνουν συμβατά μεταξύ τους τα διάφορα όπλα που παράγουν, γιατί το διαστημικό τηλεσκόπιο Ηubble , ανακάλυψε ένα αστέρι που είναι μόλις 9 δις έτη φωτός μακριά.
Οι εξωγήινοι όπου να ναι θα φανούν. Και καλά εμείς και Τσίπρα έχουμε και Μητσοτάκη διαθέτουμε. Οι άλλοι όμως τι θα κάνουνε..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Μεταρρύθμιση σημαίνει ανανεώνω δηλαδή αλλάζω προς το καλύτερο κάτι. Έτσι ο ν . 3865/10 που βλέπουμε στο σημείωμα της σύνταξης κάθε μήνα το πόσο πολύ τις άλλαξε προς το καλύτερο , βαπτίστηκε ασφαλιστική μεταρρύθμιση και εξορθολογισμός . Ο εμπνευστής της , έτρεξε σήμερα επιτυχώς τα 10.000 μέτρα , για να μας δείξει , σε περίπτωση που το έχουμε ξεχάσει, ότι είναι έτοιμος και ακμαίος επαγρυπνώντας , και για τις καινούργιες μεταρρυθμίσεις στο μέλλον .
Εκτός από αυτόν διάσημος μεταρρυθμιστής ήταν και ο Λούθηρος , για τον οποίο όμως δεν υπάρχουν ιστορικές αναφορές για τις αθλητικές του ικανότητες..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
volos
volos

Μια επισημανση για τον Αχιλλεα,επειδη πλεον τα οικ. επ. τεκνων ειναι ανα διμηνο και στην αντιστοιχη εφαρμογη οι δοσεις ειναι ανα τριμηνο.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Ευρωπαική ένωση και ΝΑΤΟ με αυστηρότητα επέκριναν την Άγκυρα.
Οξύτατες δηλώσεις είναι έτοιμη να κάνει και η ΠανΑφρικανική ένωση και κάποιος να πληροφορήσει τους Τούρκους , που συνέχεια μας λένε πως μας πετάξανε στη θάλασσα , ότι το 1922 στη Σμύρνη ένας απλός συνωστισμός υπήρχε επειδή ορισμένοι ανυπόμονοι βιαζόντουσαν. Και αν επιμένουν ας πάρουν τηλέφωνο την Ρεπούση που τα ξέρει καλύτερα , και αν δεν έχουνε το τηλέφωνο της να τους το δώσει ο υφυπουργός , που την είχε βουλευτή του στη ΔΗΜΑΡ ..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
Ίων
Ίων

υπήρξε και η τότε υπουργός παιδείας, της τότε δεξιάς υποτίθεται κυβέρνησης, που την υποστήριξε (τη ρεπούση) με λύσσα, να μην τα ξεχνάμε αυτά…………

ΣΩΜΑ:
Στρατός
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Και αν τα ξεχνάμε αυτά εμείς οι Τούρκοι τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουνε.
Η Γιαννάκου παρωπιδικά υπερασπίστηκε το αλάθητο της κυβέρνησης ενός Καραμανλή .
Οι ηρωικές και τραγικές στιγμές ενός έθνους διαμορφώνουν την Εθνική του μνήμη και επιδρούν στο επίπεδο του φρονήματός του , δηλαδή της αντίστασης που θα επιδείξει σε πιθανούς διεκδικητές.
Η Ρεπούση ενώ θα έπρεπε να είναι αποδοκιμαστέα, γιατί επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί κενό στην μνήμη , εν τούτοις ο Κουβέλης την συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ, για να την επιβραβεύσει για τον τρόπο που ερμήνευσε την ιστορία. Τώρα με φιλολογική διάθεση επιδίδεται και σε ετυμολογικές αναλύσεις λέξεων , υπουργός καλός αλλά φιλόλογος καλύτερος..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Τα λάβαρα υψώθηκαν , οι οπλαρχηγοί ορκίστηκαν και η Επανάσταση του 1821 άρχιζε στην Αγία Λαύρα .
Τα λάβαρα δεν τα διπλώσαμε ακόμα και οι όρκοι συνεχίζουν να έχουνε ισχύ. Αυτό υπογραμμίζεται στις παρελάσεις , αυτό τονίζει η Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι γιατί οι δίπλα μας ονειρεύονται ανασυστάσεις αυτοκρατοριών, νομίζοντας πως έχουμε αποκοιμηθεί..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ

”Ορκίζομαι να τηρώ το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού ”. Λόγια , από την ορκωμοσία της εκάστοτε κυβέρνησης. Φαντάζομαι δεν έχεις αυτό στο μυαλό σου όταν λες ότι οι ορκοι συνεχίζουν να έχουν ισχύ.

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Κοίτα , οι τελευταίες από το 1981 κυβερνήσεις αποτελούνται από μέλη που είναι παιδιά του λαού και ο λαός βρίσκεται συνεχώς στην εξουσία , και επομένως αν κάποιος υπουργός εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα στην ουσία το παιδί του λαού εξυπηρετείται και πολλά παιδιά του λαού μαζεμένα σε μια βουλή , με το να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους,
το γενικό συμφέρον του λαού τηρείται .
Τον όρκο τους δεν τον πατούν απλά τον τρέχουνε πιο γρήγορα ο καθένας από το μετερίζι του.
Εμείς είμαστε κάπως ανώριμοι ακόμα για να καταλάβουμε μια τέτοια προηγημένη σκέψη κι αυτοί είναι τυχεροί , που δεν ζει ο Κολοκοτρώνης , γιατί και πάλι θα φώναζε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ
aero
aero

Όπως έγραφε ο Τζ. Όργουελ στη “Φάρμα των ζώων” :
«Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα».

Δεν ξέρω πώς μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα αυτό:
http://www.eleftherostypos.gr/politiki/206021-o-mpalaouras-exairetia-apo-osous-xanoun-to-60-tis-syntaxis-epeidi-ergazontai/

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Eίναι τελείως ζώα και μας περνάνε για ζώα.
Οι υπάλληλοι της Τραπέζης της Ελλάδος είναι απο τους καλύτερα αμειβόμενους και με πολλές παροχές , σε εποχές που η τράπεζα αυτή δεν επόπτευσε σωστά ούτε στην απάτη του χρηματιστηρίου, ούτε στα δάνεια που έδιναν με ευκολία , τις καλές εποχές, οι τράπεζες χωρίς αληθινές εξασφαλίσεις , ενώ στην εποχή του κουρέματος των ομολόγων χωρίς προειδοποίηση τα μετρητά των ασφαλιστικών ταμείων τα μετέτρεψε σε ομόλογα και μετά τα κούρεψε..

ΣΩΜΑ:
Αστυνομία τ.ΧΦ