Σελίδα υπ' αριθ. 226 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).
Τελευταία άρθρα
Πλοήγηση
Σελίδα υπ' αριθ. 226 με σχόλια ειδικά για τα Σώματα Ασφαλείας (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).
Συνάδελφοι καλησπέρα. Αποστρατεία 1/9/2016 με 25 πραγματικά πενταετία και 21 μήνες στρατό αναγνωρισμένα.
Σήμερα μου ήρθε από ΕΤΕΑ για να παρω την επικουρική. Πρέπει για 5 χρόνια και 9 μήνες να πληρώσω 3.840 € (έκπτωση 10%) σε 2 μήνες για να την παρω απο την ημερομηνία καταβολής της κύριας σύνταξης.
Αχιλλέα είναι απολύτως ακριβή τα στοιχεία που αναγράφονται στην σελίδα σου.
Βασίλη πότε μπήκες στην σχολή ακριβώς? Πρέπει να είμαστε σειρά. Το περιμένω και εγώ.
Τάκη μπήκα 15/7/1991
καλημερα βασιλη..μια χαρα.ξεμπερδευεις με το επικουρικο..εγω δυστηχος με διαγραφη 6/3/2014..σειρα 1993. με 39 μηνες ΙΚΑ ακομα περιμενω να μου ερθει απο ΕΤΕΑ το ποσο που πρεπει να πληρωσω..(περιπου 5.5 χρονια μου ληπουν και μενα..πρεπει να μου αφαιρεσουν το χρονο ικα απο τα χρονια που μου ληπουν..αλληλογραφια με ικα και καθηστερουν..εσυ βασιλη χωρις ικα ξεμπερδεψες στον 1.5 χρονο περιπου..
Σωτήρη ξεμπέρδεψα αν και το ποσό αρκετά μεγάλο.Αν σκεφτούμε ότι πριν λίγα χρόνια δεν πλήρωναν τίποτα και το εφαπαξ αμέσως μετά την αποσττρατεία.Φυσικά το γνωρίζαμε ότι τελείωσαν αυτά
Ξεμπερδεψε στο να πληρώσει και όχι να πληρωθεί μάλλον
Αποστρατεύτηκα την 6-6-2016. Τώρα άλλαξα τόπο κατοικίας σε άλλο Νομό.Αν γνωρίζει κάποιος να με απαντήσει ποιους να ενημερώσω,-
Ολους οσους σου εστελναν γραμματα στην παλια σου διευθυνση…..Τις τραπεζες βασικα…και την Εφορια.
Μέχρι να τους ενημερώσεις όλους, μπορείς να ζητήσεις από τα ΕΛΤΑ αυτόματη προώθηση της αλληλογραφίας από την παλιά διεύθυνση στη νέα για ένα εξάμηνο: http://www.elta.gr/el-gr/αλλαγήδιεύθυνσης.aspx
Ενημερώνεις ΔΟΥ (έντυπο Μ1), ΓΛΚ (σύνταξη), ΜΤΣ (μέρισμα) και Στρατολογικό Γραφείο (stratologia.gr).
Δες και την ερώτηση 39 στο https://www.stratologia.gr/el/faq
για να χαμογελάσεις!
Υ.Γ. φυσικά ισχύουν στο ακέραιο οι απαντήσεις του Τάσου και του Αχιλλέα.
Έχω πριν το 1995 11 μήνες επιδοτούμενες ταμείο ανεργίας.Ο χρόνος αυτός τώρα με το εγκαταστήσετε μετράει σαν συνταξιούχος; Ταμείο χωροφυλακής παλιός ασφαλισμένος.
Καλησπέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος . Η Απόφαση που πήρα από το ΙΚΑ αναγράφει ΄΄ Συνολικός Χρόνος ασφάλισης 679 μέρες στον κλάδο του ΙΚΑ -ΕΤΑΜ ΒΑΡΕΑ (Οικοδομικά) υπολογίζονται για την απονομή σύνταξης με βάση τις διατάξεις περί 35ετίας το ίδιο και για την 37ετία ΄΄ . Στην ανάλυση όμως αναγράφει κάτι για 48 ημέρες ασφάλισης τύπος χρόνου 702: ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ …. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ υπάρχει περίπτωση ο ΕΦΚΑ να μου αφαιρέσει αυτές τις ημέρες από τις συντάξιμες . Το θέμα αυτό με καίει … γιατί οι 679 ημέρες /25 = 27,16 μήνες αν έχω έστω και 27 μόνο μήνες ΔΕΝ συμπληρώνω τα 24,5 έτη το 2014 καθώς έχω πρόσληψη 1-7-1994 επίσης έχω 21 μήνες στρατό και τα 679 ένσημα ΙΚΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΦΑΠΑΞ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΑΠΑΣΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
Γιωργο χιλια χρονια θα ζησεις και γω το ιδιο ηθελα να ρωτησω .
Οσονουπο παιδια.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΑΠΟ ΕΛ-ΑΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
Ο υπόχρεος υποβάλλει κάθε έτος, εφόσον διατηρεί την ιδιότητά του και για ένα (1) έτος μετά την απώλεια αυτής. Η υποχρέωση υποβολής της ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ για ένα (1) έτος μετά την απώλεια της ιδιότητας του υπόχρεου αφορά στο αμέσως επόμενο ημερολογιακό έτος, από το έτος απώλειας αυτής.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΤΣΟ
καλημερα θελω να ρωτησω την βεβαιωση του ΜΤΣ για την φορολογικη δηλωση ετους 2017 απο που την εκτυπωνουμε γιατι στο σαιτ του ΜΤΣ φαινεται μονο η βεβαιωση του μηνα. εκτος και δεν εχει αναρτηθει ακομα εχουμε καποα πληροφορια?
τα τηλ. δεν τα σηκωνουν με τιποτα. ευχαριστω.
Καλησπέρα! Στην δεξιά στήλη του παρόντος ιστοτόπου που αναγράφει “Πλοήγηση”, πατάς τον υπερσύνδεσμο που αναγράφει ” Σύνδεσμοι”. Στη 2η στήλη από αριστερά ”ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ”, επιλέγουμε τον 4ο υπερσύνδεσμο, πράσινου χρώματος. Είναι από την ΗΔΙΚΑ. Παραθέτοντας τα απαιτούμενα προσωπικά στοιχεία (διαπιστευτήρια ειδόδου), φαίνεται η βεβαίωση που επιθυμείς. Μπορείς να την αποθηκεύσεις ή να την εκτυπώσεις.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ???? ΓΙΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 9-11-2017
ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ???
αποφαση αναγνωρισης και χρονου εξαγορασ 1ετους και 3 ημερων στο ΤΕΑΠΑΣΑ αντι 713,51ευρω μεσα σε διμηνο και αν πληρωσω στο διμηνο η καταβολη μερισματος ειναι η ημερομηνια καταβολης κυριασ συνταξης αποΓΛΚ εαν δεν πληρωσω στο διμηνο η καταβολη του μερισματος αρχιζει απο την ημερομηνια εφαπαξ καταβολης . Εαν δεν επιθυμω τιποτα απο τα ποιο πανω να το γνωστοποιησω με υπευθυνη δηλωση και θα μου αποδοθει μερισμα στα 67 ετη μου. Εισοδος 20-9-1988 διαγραφη 18-7-2015
Καλή πληροφορία αυτή, για το ποσό αναγνώρισης έχει σημασία και η θητεία και ο μισθ. βαθμός αποστρατείας –>
Υποχρεωτική ασφάλιση για επικουρικό ΤΕΑΠΑΣΑ
Το αποτέλεσμα της σελίδας “Σύνταξη τ.Χ/Φ” είναι σωστό όσον αφορά την αναγνώριση;
Αχιλλεα μισθ βαθμος αποστρατειας Αστ Υποδ. Η σελιδα βγαζει 1ετος εγω εχω και 3 μερες 788,39 εμενα μου χρεωσαν 713,51
Για όσους είναι με προσωρινή κ περιμένουν οριστική σύνταξη… μετά από επίσκεψη μου σήμερα στο ΓΛΚ μου είπαν, περιμένουν την ενοποίηση με το ΕΦΚΑ σε ένα με δυο μήνες…! κ αφού γίνει αυτό θα βγουν μετά οι οριστικές.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ 31/12/16 Κ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΘΕΣ 26/4/18 ΣΤΟ ΓΛΚ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.
Kαλημέρα ΚωσταΣ,σου δόσαν παραπάνω πληροφορίες για τέλη Μαίου ποιοι θα πάρουν οριστική;Σε ποιο τηλ.απαντήσαν γιατι προσπαθώ αλλα μόνο το τηλ.κέντρο απαντά.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΛ. 3329900 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Κ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΑΝΕ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΠΟΥ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΜ Η ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ 31/12/16 ΜΕ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΡΙΝΗ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΣΕΡΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2017 .
ΚωσταΣ καλησπέρα, μακάρι να γίνει έτσι, εγώ έχω φύγει Νοέμβριο 2016 κ αυτή την απάντηση μου έδωσαν από κοντά, τηλεφωνικός (που όσες φορές έχω πάρει πάντα απαντούν γιατί βλέπω σχόλια άλλων) μου είπαν άγνωστο πότε θα βγει οριστική…
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΠΑΝΕΡΧΩΜΑΙ.ΕΦΥΓΑ 31/12/16 ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ 16 ΑΤΟΜΑ .
ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΤΗΛ.ΓΛΚ 3329900 ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΤΟΎΝ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΈΝΑ ΜΗΝΎΜΑΤΆ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Κ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΥΠΆΛΛΗΛΟ Κ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΜ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ..ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ.
Καλησπερα. Κατι αναλογο μου ειπε τηλεφωνικα και η υπευθυνη που επεξεργαζεται την συνταξη μου πριν 3 μερες. Η ιδια ομως πριν ενα μηνα με διαβεβαιωσε οτι θα πληρωνομουν την οριστικη μου με την συνταξη του Ιουνιου.Μαλιστα ενημερωσα αμεσως για αυτη την πληροφορια το σαιτ. Οταν της το ειπα το αρνηθηκε και μου ειπε μετα απο 2-3 μηνες απο τωρα!!! Της ευχηθηκα καλο χειμωνα αφου μου εδωσε την εντυπωση οτι σε ολους τα ιδια λενε και δεν θυμουνται τι ειπαν. Αποστρατεια 7/12/16 και προσωρινη 8/17.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΕΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Χ/Φ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2017 ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 9000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΥΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΤΟ ΜΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ 11.900 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΩΡΑ 10.500. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ?? ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1985 ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ 9/2017 ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΧ/ΚΑΣ ΚΑΙ ε.α. ΑΝΘ/ΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΣΘ. ΒΑΘΜΟΣ 2/3 ΑΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β ΚΛΙΜΑΚΙΟ 10 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
https://enstoloi.net/merisma-boea-mts-mta-neo-misthologio/
Η τροπολογία απεσύρθη. GG μία ερώτηση ο τρόπος υπολογισμού του ΒΟΕΑ είναι το γινόμενο μερίδια χ τιμή μεριδίου και το αποτέλεσμα επί 60.
Το βοήθημα χαρακτηρίζεται σε
Πλήρες όταν χορηγείται μετά την συμπλήρωση ασφάλισης των τέκνων και καταβολής εισφορών 25 ετών στο ταμείο, τότε το ποσό του πλήρους βοηθήματος είναι ίσο με (25/25) 60 μηνιαία μερίσματα.
Άρα έχουμε: Αριθμός μεριδίων Χ τιμή μεριδίου Χ 60
Ελαττωμένο όταν χορηγείται σε περίπτωση ασφάλισης των τέκνων και καταβολής εισφορών στο ταμείο για διάστημα μικρότερο των 25 ετών (π.χ. 23 έτη) τότε το ποσό του βοηθήματος είναι ίσο με (23/25) δηλαδή 55,2 μηνιαία μερίσματα.
Άρα έχουμε: Αριθμός μεριδίων Χ τιμή μεριδίου Χ 55,2
τιμή μεριδίου 7,619.
Η τροπολογία απεσύρθη για άσχετους λόγους με το ΜΤΣ και το ΜΤΑ, όταν επανέλθει τα ποσά μερισμάτων για αυτά τα 2 ταμεία θα είναι τα ίδια (κατά πάσα πιθανότητα).
Τα μερίδια για κλιμάκιο Β10 είναι 23 σύμφωνα με την τροπολογία –> https://i.imgur.com/pFSF7LI.png
και το νέο ΒΟΕΑ διαμορφώνεται όντως σε 10.514,08 € (πριν ήταν 11.885,48 €) όπως εμφανίζεται στη σελίδα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας(GG, Αχιλλέα). Μία ερώτηση ακόμα τον τελευταίο μήνα πριν από την αποστρατεία σε όλες τις κατηγορίες της Β κατηγορίας πλην ΤΕΜΑ, με το υπάρχων βαθμολόγιο για την αστυνομία χορηγούνται δύο ακόμα διοικητικοί βαθμοί.
Το ερώτημα είναι θα ισχύει η ΚΥΑ Φ.951.1/101/316433/31-5-2002 (Φ.Ε.Κ.-Β783) η οποία αναφέρει για την υποχρέωση των μετόχων να καταβάλουν εισφορές για δώδεκα μήνες τουλάχιστον στον τελευταίο μισθολογικό βαθμό και δώδεκα η τριάντα έξι μήνες(ανάλογα με την διάταξη που υπάγεται) στον προηγούμενο μισθολογικό βαθμό?
Γνωρίζει κάποιος, κατά τη σύνταξη φορολογική δήλωσης, α) σε ποιόν κωδικό, ή θέση θα αναγράφουμε το ΒΟΕΑ, β) εάν θα πρέπει να προσκομίσουμε και κάποιο αποδεικτικό έγγραφο (για το παραπάνω χρηματικό ποσό) από το ΜΤΣ και γ) εάν αυτό το ποσό φορολογείται;
https://enstoloi.net/sxolia/forologia/comment-page-15/#comment-49816
To BOEA είναι του παιδιού και μπαίνει στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ φορ. δήλωση.
Κωδ. 781 και δεν φορολογείται.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, άγνωστε καλέ μου φίλε.
Για να δουμε τι θα μας πουν στο γενικο λογιστηριο σημερα.καλημερα και αναμένω
Βασιλη ενημερωσε μας.
Θωμα αυτοι εδω δεν ξερουν τι τους γινετε.εχω αποστρατευτει για λογους υγειας με 80% αναπηρια κ λενε οτι δεν θα εχω διαφορα με την προσωρινή των 729 ευρω.ακομα δεν εχουν ανοιξει τον φακελου τον ψαχναν σε κατι ντανες.θα δουλευουν λενε κ σαββατοκυριακο για να βγαλουν Περισσότερες.Ο θεος βοηθος
Μπλεξαμε Βασιλη,υπομονη.
Καλησπερα. ..ποιες ημερομηνίες πιστωνονται ποσά (ταμεια-κυρια συνταξη) σε συνταξιούχους π. Χωρ/κης?
Σύνταξη κάθε μήνα προ τελευταία εργάσιμη οπότε τα λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό την προηγούμενη μετά τις 18:00το ίδιο και το ΜΤΣ
Έχω μία απορία σχετικά με τις κρατήσεις που γίνονται υπέρ ΜΤΣ, όταν υπάρχει μισθολογική εξέλιξη. Με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου ξεπάγωσαν και οι μισθολογικές προαγωγές με το παλαιό μισθολόγιο για το 2017, στην περίπτωση μου πείρα το μισθολογικό βαθμό με το παλαιό μισθολόγιο του υποδιευθυντή. Ξεκίνησαν και οι κρατήσεις προαγωγής υπέρ ΜΤΣ. Το ερώτημα είναι με το νέο μισθολόγιο δεν θα πάρω ποτέ τον βαθμό του υποδιευθυντή, ώστε να μου δοθούν μερίδια από το ΜΤΣ γι αυτό το βαθμό γιατί μου κάνει αυτή την κράτηση προαγωγής?
Το μέρισμα δεν εξαρτάται μόνο από το βαθμό αλλά και από το κλιμάκιο (το μισθό), οπότε κάθε φορά που λαμβάνεις αύξηση κλιμακίου (μισθού) αυξάνει το μέρισμα ακόμη και όταν δεν αυξάνει ο διοικητικός βαθμός.
Η πρόσφατη τροπολογία(1555/85 17.4.2018) που απεσύρθη νομίζω ότι είχε διατάξεις που εναρμόνιζαν την διατήρηση του καταβαλλόμενου μερίσματος στο ίδιο ύψος με αυτό που χορηγήθηκε στους πριν την 01/01/2017.
Μήπως δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η κράτηση για τις προηγούμενες μισθολογικές προαγωγές μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση?