Προσθήκη σελίδας υπολογισμού σύνταξης Σωμάτων Ασφαλείας

Ανέβηκαν δοκιμαστικές σελίδες υπολογισμού σύνταξης για την Ελληνική Αστυνομία (μέρισμα με προέλευση τ. Χωροφυλακή ή τ. Αστυνομία Πόλεων), καθώς και για το Πυροσβεστικό Σώμα (μέρισμα από ΜΤΠΥ και ΤΕΑΥΑΠΣ).
Για τους αστυνομικούς αρχικές διευκρινήσεις έδωσε ο συνάδελφος Χατζηκωτούλας Απόστολος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής & Ελλ. Αστυνομίας Ν. Λάρισας: http://saealarisas.blogspot.gr/p/blog-page.html

Για απορίες και αποφυγή τυχόν παρανοήσεων διαβάστε πρώτα όλες τις ερωτήσεις στη σελίδα “Σχόλια –> FAQ (ερωτήσεις)”.

Ο υπολογισμός για τα μερίσματα από το ΤΕΑΕΧ, ΤΕΑΥΑΠ, ΤΕΑΥΠΣ, ΜΤΠΥ και το κόστος αναγνώρισης πλασματικών ετών, γίνονται σύμφωνα με τις επίσημες ιστοσελίδες του Επικουρικού Ταμείου Σωμάτων Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ) και του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ):
http://www.teapasa.gr/index.php/klados-epikourikis-asfalisis.html
http://www.mtpy.gr/03MerismatouxoiPages/merismatouxoi01.html

Οι επισκέπτες μπορούν να υποδεικνύουν τα λάθη (που σίγουρα υπάρχουν αυτή τη στιγμή λόγω αδυναμίας εξεύρεσης των ισχυουσών διατάξεων) είτε μέσω mail, είτε με σχόλιο στη σελίδα “Αστυνομία” κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί του μενού.
Ειδικότερα χρειάζονται πληροφορίες όσον αφορά τυχόν άλλες κρατήσεις που γίνονται στα μερίσματα ΤΕΑΕΧ – ΤΕΑΥΑΠ – ΤΕΑΥΠΣ και τον ακριβή τρόπο προσαύξησης της σύνταξης λόγω εξαμήνων (ΥΕΜΕΑ, ΤΕΕΜ, ΕΚΑΜ).

Τα σχόλια είναι κλειστά.