Στρατός Ξ.

Σελίδα για σχόλια που αφορούν το Στρατό Ξηράς. Διαβάστε την ενότητα FAQ (συχνές ερωτήσεις) για επίλυση αρκετών αποριών.
Για τη χρήση των σελίδων υπολογισμού σύνταξης διαβάστε τις ερωτήσεις 2.1 και 3.9 στις FAQ (με υποδείγματα).  7.953 Responses to Στρατός Ξ.

 1. ΜάριοςΜάριος λέει:

  Θα ήθελα να μάθω αν αξιωματικός ο οποίος έχει αιτηθεί την αποστρατεία του (όχι παραίτηση, συμπληρωμένα χρόνια υπηρεσίας) έχει δικαίωμα να ανακαλέσει. Και αν ναι εντός ποίου χρονικού διαστήματος. Ευχαριστώ.

  • Σύμφωνα με το ΝΔ 1400/73 “αίτηση αποστρατείας άπαξ υποβληθείσα δεν δύναται να ανακληθεί. Η υποβολή θεωρείται συντελεσθείσα από της πρωτοκολλήσεως της σχετικής αιτήσεως.”

   Δεν προβλέπεται διαδικασία ανάκλησης αίτησης αποστρατείας. Εάν υπάρχει (άτυπη / προφορική) θέληση από πλευράς της υπηρεσίας για να σε βοηθήσει, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η (παράτυπη επί της ουσίας) διαγραφή του πρωτοκόλλου και της αίτησής σου σαν να μην είχε υποβληθεί ποτέ.
   Η επόμενη λύση είναι να επιδιώξεις δικαστικά την επιστροφή σου στο στράτευμα.

 2. Σ.Κ.Σ.Κ. λέει:

  Εχουμε κατι νεωτερο για την διεκδικηση του υπολοιπου 50% απο τα δικηγορικα γραφεια; Η υποθεση αρχιζει να μου θυμιζει Μητροπουλο και λοιπους οι οποιοι τσεπωσαν δυο τρια εκατομμυρια απο ολους μας πριν καμια δεκαρια χρονια(40 € την πρωτη και 20€ την δευτερη) και στο τελος ο γεματουλης υπουργαρας ειπε οτι οι Στρατιωτικοι δεν δικαιουνται τα 176 επειδη παιρνουν αλλα επιδοματα. Παλι πεταμενα τα βλεπω τα 40 ευρουλινια

 3. Custom avatarΜ.Π λέει:

  Αναρτήθηκε το ενημερωτικό σημείωμα για την Σύνταξη μηνός Ιουλίου,

  • Custom avatarΓιαννης λέει:

   Τι σύνταξη Είναι? προσωρινή?

   • ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΤΧΗΣ ΕΑΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΤΧΗΣ ΕΑ λέει:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 28 /12/2016 ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΝΑ 29 ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ 740 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΞΕΩΣ 91 ΚΑΙ 93 ΣΜΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 680 ΕΥΡΩ …ΤΟΝΙΖΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!

   • Custom avatarΜ.Π λέει:

    οχι κανονική

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar