Αεροπορία

Σελίδα υπ' αριθ. 336 με σχόλια ειδικά για την Πολεμική Αεροπορία (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

guest
17.8K Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας.
Κώστας.
23 Δεκεμβρίου 2021 16:08

23 Δεκ ώρα 16 :00 και ακόμα δεν έχει μπει η μισθοδοσία των εν/εν.
Μπράβο να δούμε πότε θα πάμε για ψώνια.
Καλά Χριστούγεννα.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Ελευθερια
Ελευθερια
Απάντηση σε  Κώστας.
23 Δεκεμβρίου 2021 17:17

Καλησπέρα κύριε συνάδελφε ακόμα είναι νωρίς μετά τις 18:00 θα μπουν ανάλογα κ σε ποια τράπεζα ανήκεις εγώ είμαι alpha … Καλές γιορτές να έχουμε κ υγεία να χαιρόμαστε την οικογένεια

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Κώστας.
Κώστας.
Απάντηση σε  Ελευθερια
23 Δεκεμβρίου 2021 18:58

Καλησπέρα είναι 19:00 και ακόμα τίποτα.
Συνήθως πριν τις 18:00 μπαίνουν στην Πειραιώς.
Σε εσάς μπήκαν;
Ευχαριστώ και καλές γιορτές με υγεία.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Ελευθερια
Ελευθερια
Απάντηση σε  Κώστας.
23 Δεκεμβρίου 2021 19:26

Αγαπητέ συνάδελφε ακόμα κ σε εμάς τίποτα αρχίζω κ νευριάζω βλέποντας κ κάνοντας … Σαα εύχομαι να έχετε καλές γιορτές ..🤗🤗

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Παναγιωτης
Παναγιωτης
22 Δεκεμβρίου 2021 21:20

Καλησπέρα. Είμαι συνταξιούχος από 8/3/20 και σήμερα 22/12 κατατέθηκε η σύνταξή μου μηνός Ιανουαρίου μειωμένη κατά 284 € (απο 1.252 σε 868). Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί? Ευχαριστώ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΤΖΟΤΖΟΣ
ΤΖΟΤΖΟΣ
Απάντηση σε  Παναγιωτης
22 Δεκεμβρίου 2021 22:50

1. 868 + 284 = 1152 και όχι 1252 και 2. δεν μας αναφέρεις αναλυτικά που υπάρχει η μείωση
Καλές γιορτές !!!

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Αλεξ
Αλεξ
22 Δεκεμβρίου 2021 20:21

Καλησπερα σας.Το επιπλεον μερισμα που θα παρουμε θα ειναι το, ιδιο ποσον που παιρνω τωρα με το δανειο που μου κρατανε η το καθαρο ποσο χωρις το δανειο.Σας ευχαριστω.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Ηλιας
Ηλιας
Απάντηση σε  Αλεξ
22 Δεκεμβρίου 2021 20:36

Καθαρό

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Σπύρος
Σπύρος
Απάντηση σε  Αλεξ
23 Δεκεμβρίου 2021 02:07

Θα είναι το μικτό ποσό του μερίσματος, δηλαδή χωρίς κρατήσεις, (οχι το ΕΚΟΕΜΑ)

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Βασίλης
Βασίλης
22 Δεκεμβρίου 2021 16:10

Καλησπερα σας. Είμαι Ανθσγος προ έλευσης ΕΜΘ απο 20-6-1990 και θα κανω αναφορά αποστρατείας . Εχω αναγνώριση στο ΓΛΚ την θητεία μου 11 μήνες (εχω την πράξη αυτή) αναγνώρισα την πενταετία ικα κλπ εχω και αυτή την πράξη απο το ΓΛΚ ενανα και την αίτηση στο ΕΛΟΑΑ για την θητεία μου για αναγνώριση. Μαθαίνω ότι κατι ζητεί ο ΕΦΚΑ για την θητεία. Τι άλλο χρειάζεται να φτιάξω ?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Νόνι
Νόνι
Απάντηση σε  Βασίλης
23 Δεκεμβρίου 2021 22:37

Καλησπέρα. Τι ενοείς “μαθαίνω οτι κάτι ζητεί ο ΕΦΚΑ για τη θητεία”? Απο που το έμαθες? Εαν έχεις την πράξη αναγνώρισης στρκης θητείας απο τον ΕΦΚΑ τότε είσαι οκ. Αυτη την πράξη θα την βάλεις μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα που θα σου ζητήσει η Υπηρεσία και ο ΟΛΚΑ θα τα στείλει στον ΕΦΚΑ, θα χρεωθεί ο φάκελος σου σε εισηγητή και θα σου βγάλουν την συνταξιοδοτική πράξη. Σε περίπτωση που ΔΕΝ έχεις αποπληρώσει ο ΟΛΚΑ θα έχει έγγραφο με το υπόλοιπο της οφειλής στα χαρτιά σου και αυτο είτε θα σου κρατηθεί (απο τον ΕΦΚΑ πλέον) ολόκληρο απο τυχόν αναδρομικά που θα έχεις να λαμβάνεις ή θα σου βάλουν δόσεις. Εξαρτάται το ποσό. Η πράξη αναγνώρισης που λές οτι έχεις απο το ΓΛΚ έγινε στα χρόνια που υπήρχε το ΓΛΚ ή τώρα 20-21 απο τον ΕΦΚΑ? Και μια 2η ερώτηση, λες οτι αναγνώρισες την 5ετια ΙΚΑ κι οτι εχεις την πράξη απο το ΓΛΚ. Την απόφαση του ΕΦΚΑ για… Διαβάστε τη συνέχεια »

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ
Απάντηση σε  Νόνι
3 Ιανουαρίου 2022 20:27

Καλησπέρα καλη χρονια και χρόνια πολλά την θητεία την αναγνώρισα το 2004 με ΓΛΚ και την πενταετία όπως μου αναφέρατε ΓΛΚ και μετά η πράξη ακύρωσης ενσήμων από υποκατάστημα ΙΚΑ. Τώρα που καταθέτω για αποστρατεία ο ΕΦΚΑ δέχεται την θητεία μου που την έχω πληρώσει και αναγνωρίσει από το ΓΛΚ ή θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Επίσης στον ΕΛΟΑΑ έκανα αίτηση για να αναγνωρίσω την θητεία για το εφάπαξ και επιπλέον της πενταετίας στο εφάπαξ και πήρα αριθμό προτοκολου. είμαι καλυμμένος με αυτό.? θα γίνει η ανάλογη κράτηση και απόδοση από εφάπαξ κατά την αποστρατεία?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Νόνι
Νόνι
Απάντηση σε  ΒΑΣΙΛΗΣ
7 Ιανουαρίου 2022 21:26

Καλησπέρα σας. Καλή χρονιά. Ο ΕΦΚΑ θα καταχωρήσει όσα δικαιολογητικά θα υπάρχουν μέσα στο πακέτο που θα έρθει απο τον ΟΛΚΑ. Θα βάλετε αντίγραφο της πράξης αναγνώρισης της στρκης θητείας μέσα.Εαν πληρώσατε τότε εφάπαξ θα είναι και η απόδειξη πληρωμής τραπέζης. Το εφάπαξ που θα πάρετε απο τον ΕΛΟΑΑ ΔΕΝ αφορά τον ΕΦΚΑ. Εαν κατάλαβα καλά στο τέλος αναφέρεστε για την πληρωμή της πρόσθετης εισφοράς του 2% των ΕΜΘ στον ΕΛΟΑΑ? Το οτι πήρατε αριθμό πρωτοκόλλου απο τον ΕΛΟΑΑ δεν σημαίνει κάτι. Πρίν βγεί η αποστρατεία σας θα πρέπει να έχει περάσει συμβούλιο. Δεν γνωρίζω κάθε πότε έχει συμβούλιο ο ΕΛΟΑΑ. Καλό θα ήταν εαν δεν έχετε κάνει ακόμα την αίτηση αποστρατείας να περιμένετε να περάσει πρώτα συμβούλιο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ληφθει υπόψη στο εφάπαξ και θα χάσετε αρκετά χρήματα. Τέλος θα καταθέσετε καρτέλες ενσήμων μαζί με την Απόφαση Υποκ/τος ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) ακύρωσης χρόνου & απόδοσης εισφορών. Όλα αυτά στη Μονάδα σας. Καλή αποστρατεία και πάντα με υγεία!

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
CHPOL
CHPOL
22 Δεκεμβρίου 2021 13:39

Το 2012 ο Ν 4093/12 περιέκοψε κάποια ποσά από τους μισθούς μας, μετέπειτα και κατόπιν κάποιων αποφάσεων του ΣτΕ ψηφίστηκε ο Ν 4307/14 ο οποίος επέστρεψε το 50%. Έκτοτε οι περισσότεροι εξ’ ημών προσφύγαμε στα δικαστήρια για την δικαίωσή μας ως προς το υπόλοιπο 50%. Ερώτηση προς τον κύριο Καρασαββίδη, αν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή η υπόθεση. Διευκρινίζω, περιμένουμε μόνο κάποια νομοθετική πρωτοβουλία του κράτους ή αναμένεται κάποια νέα απόφαση (αυτή την πληροφόρηση έχω εγώ) από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το υπόλοιπο 50%.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιάννης
Γιάννης
22 Δεκεμβρίου 2021 10:08

Καλημέρα σας.
Είμαι αξιωματικός ε/ε της πολεμικής αεροπορίας με 18 έτη υπηρεσίας.
Έχω επαγγελματική πρόταση από ιδιωτική εταιρεία κ το σκέφτομαι.
Αν το κάνω τελικά, όταν μετά από χρόνια (πχ 20) λάβω σύνταξη γήρατος αυτά τα 18 έτη θα έχουν χαθεί???
Θα δικαιούμαι ενιαία/μικτή σύνταξη και εφάπαξ?
Κ τέλος αυτό αν ισχύει, πιάνει κ το ευρύτερο δημόσιο τομέα? (δηλ.απο δημόσιος υπάλληλος να γίνεις ιδιωτικός)
Σας ευχαριστώ.
Καλές γιορτές με υγεία.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιάννης.
Γιάννης.
Απάντηση σε  Γιάννης
22 Δεκεμβρίου 2021 11:38

Τα 18 ετη θα μετρήσουν διαδοχικά με τον υπόλοιπο χρόνο που θα έχεις, Ερώτηση 2.3 https://enstoloi.net/voithimata/faq-erotisis/

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Κώστας.
Κώστας.
Απάντηση σε  Γιάννης
22 Δεκεμβρίου 2021 14:05

Καλησπέρα θέλει μεγάλη προσοχή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε τέτοιο ρίσκο από κάτι σίγουρο που υπάρχει σήμερα.
Προσωπικά έχω δεί ανθρώπους να τάζουν και μετά να μην γνωρίζονται.
Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά και νά έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείς.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
"trela nera"
"trela nera"
21 Δεκεμβρίου 2021 18:49

30 -12 -2021 “μπαίνει” ένα μέρισμα επιπλέον………….το νου σας!!

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Airwolf
Airwolf
Απάντηση σε  "trela nera"
22 Δεκεμβρίου 2021 13:11

Ευχαριστούμε πολύ συνάδελφε, να είσαι καλά και Καλά Χριστούγεννα. 🎄

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Βαγγέλης
Βαγγέλης
21 Δεκεμβρίου 2021 11:19

Καλημερα σας, ειμαι Αξκος εν ενεργεια και ο γιος μου που αρχες Φλεβαρη κλεινει τα 25 ετη, βρισκεται στο εξωτερικο και οταν ερθει περι τα τελη Ιανουαριου θα ξεκινησουμε τις διαδικασιες για τη χορηγηση ΒΟΕΑ. Υπηρετω σε Μοναδα που υποστηριζεται διοικητικα και οικονομικα απο αλλη Μοναδα και οπως ειναι αναμενομενο, το να αναζητησω πληροφοριες για τις διαδικασιες, εχει τη δυσκολια του (αναμενω ενημερωση). Απευθυνομαι εδω, μηπως καποιος γνωριζει το πώς ξεκιναμε και πως συνεχιζουμε στην περιπτωση μου… πιο συγκεκριμενα: Πρεπει ο γιος μου να ερθει σε επαφη με την Υπηρεσια και με ποιον τροπο ή αναλαμβανω εγω την αλληλογραφια ?… Πρεπει να ειναι μοναδικος κατοχος λογαριασμου τραπεζης ή αρκει να ειναι απλα κυριος δικαιουχος ? … Η πιστωση του ποσού γινεται στο λογαριασμο του ή πρεπει να βρισκεται στην Ελλαδα και να παραλαβει αυτοπροσωπως επιταγη ? … Αν καποιος γνωριζει ακριβως τη διαδικασια, θα με βοηθουσε πολυ… Ευχαριστω και ευχομαι Καλες Γιορτες σε ολους.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
aero
aero
Contributor
Απάντηση σε  Βαγγέλης
21 Δεκεμβρίου 2021 11:33

Δες https://mta.haf.gr/forms/forms-mta/aitisi-voea-metoxou-25etous/
και https://mta.haf.gr/forms/forms-mta/
.
Επίσης, σύμφωνα με https://mta.haf.gr/services/benefits/voea/
“Σε περίπτωση ύπαρξης λογαριασμού με συνδικαιούχο, πρέπει να υποβληθεί η Υπεύθυνη Δήλωση τέκνου για κατάθεση ΒΟΕΑ σε τραπεζικό λογαριασμό με συνδικαιούχο, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π. ή ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας που διατίθεται στον ιστότοπο http://www.gov.gr“.
.
Η πίστωση γίνεται στο λογαριασμό.
.
Υπόψη, για να βγεί φορολογική ενημερότητα αυτοματοποιημένα (μέσω taxis) θα πρέπει το τέκνο να έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις τα 5 τελευταία χρόνια. Αλλιώς θα πρέπει να μεταβεί στην ΔΟΥ για να αιτηθεί φορ. ενημερότητα δηλώνοντας ότι τα έτη χχχχ εως ψψψ δεν είχε υποχρέωση υποβολής.
Δείτε https://mta.haf.gr/services/benefits/voea/
.
Καλές γιορτές!

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Kostas
Kostas
Απάντηση σε  Βαγγέλης
21 Δεκεμβρίου 2021 13:19

https://mta.haf.gr/forms/forms-mta/aitisi-voea-metoxou-25etous/ σε αυτή τη σελίδα κατεβάζετε το έντυπο και περιγραφή αναλυτικά τι δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλει ο γιο σας στο ΜΤΑ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Βαγγέλης
Βαγγέλης
Απάντηση σε  Kostas
21 Δεκεμβρίου 2021 14:09

Απαντω εδω και απευθυνομαι σε aero & Kostas. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια… καποιος συναδελφος εδω μεσα, προσφατα μας ενημερωσε οτι χορηγηθηκε στο παιδι του το βοηθημα, δε θυμαμαι ποιος… μπορει να μας διαφωτισει αν κατατεθηκε το ποσό στην τραπεζα ή του δωθηκε επιταγη ?… διεκρινιζω ξανα πως με ενδιαφερει αυτο, επειδη το παιδι θα βρισκεται ξανα στο εξωτερικο για δουλεια, λιγους μηνες αφου καταθεσουμε την αιτηση… Ευχαριστω.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
aero
aero
Contributor
Απάντηση σε  Βαγγέλης
21 Δεκεμβρίου 2021 14:11

Η πίστωση γίνεται στο λογαριασμό. Γι αυτό δίνετε και IBAN. Όχι επιταγή.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Βαγγέλης
Βαγγέλης
Απάντηση σε  aero
21 Δεκεμβρίου 2021 16:23

Ευχαριστω πολυ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΔΗ
ΠΔΗ
20 Δεκεμβρίου 2021 22:35

Καθαρό και ξαστερο, χωρίς κρατήσεις, την 29, για ζέσταμα… Δοκάρι και μέσα… 😁

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Παντελης
Παντελης
Απάντηση σε  ΠΔΗ
20 Δεκεμβρίου 2021 23:24

Ζητω τα Rafale! Σε καλη μερια!!

ΣΩΜΑ:
ΑΓΝΩΣΤΟ
ΠΔΗ
ΠΔΗ
Απάντηση σε  Παντελης
21 Δεκεμβρίου 2021 18:03

Δεν έχει καμμία σχέση με τα Rafale…
Και πέρυσι (τέτοιο καιρό) υπήρχε ΚΑΙ η δυνατότητα, λόγω αποθεματικού, ΚΑΙ η ΔΙΑΘΕΣΗ να δοθεί ένα extra μέρισμα, αλλά “κόλησε” λόγω άλλων συγκυριών που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν…

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Παντελής
Παντελής
Απάντηση σε  ΠΔΗ
21 Δεκεμβρίου 2021 21:33

ναι ναι πρώτα η διάθεση……..

ΣΩΜΑ:
ΑΓΝΩΣΤΟ
Κωστης
Κωστης
Απάντηση σε  ΠΔΗ
21 Δεκεμβρίου 2021 11:13

Τι εννοείται κύριε συνάδελφε; Κάτι έχω χάσει;

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
aero
aero
Contributor
Απάντηση σε  Κωστης
21 Δεκεμβρίου 2021 11:20
GEORGIOSP
GEORGIOSP
Contributor
Απάντηση σε  ΠΔΗ
21 Δεκεμβρίου 2021 12:01

Για μια ακόμα φορά έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. 👍
Χρόνια πολλά. 🎅🏼🎄

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΔΗ
ΠΔΗ
Απάντηση σε  GEORGIOSP
21 Δεκεμβρίου 2021 18:13

Έπονται παραλλειπόμενα 🙂 αλλά ας μην πλατιάσουμε τέτοιες μέρες, επειδή υφίσταται ΚΑΙ “κεκτημένη αμφισβήτιση” από ορισμένους “μεγίστους φωστήρες” με αποτέλεσμα να ΜΗΝ υπάρχει, ενίοτε, η διάθεση περαιτέρω αναλύσεων… 🙂
Καλές, ευλογημένες, υγιής γιορτές Γιώργη 🙂

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
nikos68
nikos68
Απάντηση σε  ΠΔΗ
21 Δεκεμβρίου 2021 13:08

Χορήγηση Έκτακτου Βοηθήματος Μερισματούχων ΜΤΑ Έτους 2021
https://mta.haf.gr/2021/12/chorigisi-ektaktoy-voithimatos-merism/

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΠΔΗ
ΠΔΗ
Απάντηση σε  nikos68
21 Δεκεμβρίου 2021 18:21

Thanks Nikos.
Απλά, έχε υπόψιν ότι το “Έκτακτο Βοήθημα” αφορά το ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ (χωρίς κρατήσεις ΒΟΕΑ, ΕΚΟΕΜΑ κλπ) αλλά ΔΕΝ περιλαμβάνει το ΕΚΟΕΜΑ

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Anonymous
Anonymous
20 Δεκεμβρίου 2021 22:33

Γνωρίζεις Αχχιλέα για ένα επιπλέον μέρισμα απο ΜΤΑ που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των αποστράτων την επόμενη εβδομάδα?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιάννης
Γιάννης
20 Δεκεμβρίου 2021 17:47

Καλησπέρα.
Ηθελα να ρωτήσω το εξής.
Αν ως συνταξιούχος της πολεμικής αεροπορίας αποφασίσω να δουλέψω (νόμιμα) ας πούμε για δέκα χρόνια (από 51 έως 61 ετών) ως υπάλληλος (ΙΚΑ) και έχω πάρει σύνταξη πχ 1000 ευρώ (που θα μειωθεί προφανώς 30% όταν προσληφθω) όταν με το καλό σταματήσω για γηρατειά ας πούμε θα υπάρξει αύξηση της τελικής σύνταξης???πχ 1200 ευρώ???(διαδοχική / ενιαία ασφάλιση)
Εφάπαξ από ΙΚΑ???
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιάννης.
Γιάννης.
Απάντηση σε  Γιάννης
20 Δεκεμβρίου 2021 21:57

Θα πάρεις 0,77% ανά έτος Χ 10 έτη = 7,7% Χ του μέσου όρου των αποδοχών που θα έχεις αυτά τα 10 χρόνια (π.χ. 7,7% Χ 1000€ = 77€ μικτά τα οποία θα προστεθούν στην καταβαλλόμενη μικτή σύνταξη + άλλη μία ξεχωριστή σύνταξη (κάτι λίγα) από το ΕΤΕΑΕΠ για το επικουρικό. Εφάπαξ δεν υπάρχει.

ΣΩΜΑ:
Στρατός
Θανασης
Θανασης
19 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Καλησπέρα.Στην εφαρμογή για τον υπολογισμό του εφάπαξ εμείς που αναγνωρίσαμε θητεία συνταξιμα και για εφάπαξ θα βάλουμε την κατάταξη πιο πίσω????
Όσοι και οι μήνες της θητείας και δεν θα βάλουμε τίποτα στο πεδίο που λέει ΘΗΤΕΙΑ?????
Ευχαριστώ

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Νόνι
Νόνι
18 Δεκεμβρίου 2021 14:34

Καλημέρα σας. Στην σελίδα υπολογισμού του ΒΟΕΑ, ΕΜΘ με κατάταξη 1991 είμαστε ανθσγοί απο τον 2ο του 2021. Εμφανίζει όμως οτι το 2023 που έχω βάλει την αποστρατεία οτι είμαι Ανθστής. Πρέπει να διορθωθεί ή δεν επηρεάζει το ποσό του ΒΟΕΑ?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Κώστας.
Κώστας.
Απάντηση σε  Νόνι
19 Δεκεμβρίου 2021 11:02

Αν δεν αλλάξει η κατηγορία από γ που προβλέπει μέγιστο βαθμό τον ανθστη σε β που υπάρχει ο βαθμός του ανθσγου και αν δεν αλλάξει η μισθοδοσία από ανθστης σε ανθσγος τότε είναι τα ίδια.
Διαφορά σίγουρα θα είναι ένα κλιμάκιο.
Αλλά λογικά αφού δόθηκε ο βαθμός χωρίς να εξετάσουν τα νομικά κολλήματα θα πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν όλα αναδρομικά.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει, επομένως ότι είναι να πάρετε θα τα πάρετε μαζεμένα .
Δεν ξέρω στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε αν υπάρχει φώς.
Ειδωμεν.
Καλές γιορτές με υγεία.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Μάνος
Μάνος
18 Δεκεμβρίου 2021 11:24

Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζετε γιατί δεν έχουμε Ενημερωτικό Σημείωμα μηνός Νοεμβρίου 2021 στο e-ΕΦΚΑ ?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Airwolf
Airwolf
17 Δεκεμβρίου 2021 12:57

Φορολόγηση αναδρομικών: Με παρέμβαση της Π.Ο.Σ. (πληρωμή μέχρι 48 δόσεις) για το 11μηνο 2015-2016

http://aeroporiapostratos.blogspot.com/2021/12/48-11-2015-2016.html

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Γιάννης.
Γιάννης.
Απάντηση σε  Airwolf
17 Δεκεμβρίου 2021 13:10

Υπάρχει και τώρα το πλαίσιο για όποιον θέλει https://www.aade.gr/sites/default/files/2020-03/FAQs_rithmisis_%CE%A17.pdf

ΣΩΜΑ:
Στρατός