Διακλαδικά

Σελίδα υπ' αριθ. 155 με σχόλια αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία, τις επίσημες ανακοινώσεις και τις διαδικασίες κρατικών υπηρεσιών (ΓΛΚ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΗΔΙΚΑ) που αφορούν όλους τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.

avatar
1000
Δημήτρης
Δημήτρης

Κύριε Καρασαββίδη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η αναδρομική εισφορά ΕΜΘ 2% που υπολογίζεται στην εφαρμογή του “Εφαπαξ” δεν ισχύει για όλους τους ΕΜΘ αλλά μόνο για όσους κατατάχτηκαν μέχρι 31 Δεκ 92. Τουλάχιστον στον ΕΛΟΑΣ για τους καταταγέντες μετά την 01 Ιαν 1993 τα έχουν κρατήσει ήδη από την 01 Μαι 2002. Η Κράτηση ξεκίνησε από την μισθοδοσία Ιουνίου 2002 και έγινε αναδρομικά από 01 Μαιου 2002. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα φύλλα μισθοδοσίας τους. Εγώ τα έχω και φαίνεται η κράτηση επιπλέον 2% υπερ ΤΑΣ που διήρκεσε 5 χρόνια.

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε.
ΓΙΑΝΝΗΣ Ε.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το νέο επίδομα τριτέκνων του ΟΓΑ:
Βάζοντας τα στοιχεία στην ανάλογ η φόρμα βλέπω ότι με εισόδημα 13.500€ η Ετήσια αύξηση επιδόματος είναι 954€ ή 39,7% (3.360€ από 2406€), ενώ με εισόδημα 13.501€ η Ετήσια μείωση επιδόματος ανέρχεται σε -390€ ή -16,2%.
Αυτη η απόκλιση είναι πραγματική ή ισχύει κάτι άλλο; Επειδή η κλιμάκωση θα ξεκινούσε από 7% όπως αναφερεται στην αρχικη σελίδα, εως 36% και μέχρι την άρση καταβολής του εν λόγω επιδόματος.
Ευχαριστώ.

andr
andr

Ενημερωτικά (για όσους δεν το γνωρίζουν) άνεργοι νέοι από 18 έως 24 ετων εγγεγραμμένοι στον οαεδ δικαιούνται επίδομα 400 Ε. Αίτηση στην σελίδα οαεδ έως την Τετάρτη. Παραθέτω αυτό το σχόλιο διότι πιθανόν να υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι που έχουν παιδιά στην παραπάνω κατηγορία.

Γιάννης
Γιάννης
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ

Παράταση για την έκδοση ΚΥΑ για τα επιδόματα αναπηρίας κινδύνου έως 30 Μαρτίου 2018. Αρ. Τροπολογίας: 1383/28 15.12.2017

Γιώργος
Γιώργος

http://www.capital.gr/oikonomia/3261456/erxetai-psalidi-sto-efapax-gia-tous-stratiotikous

”Προβλέπεται επανυπολογισμός του εφάπαξ σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που εισάγει η τροπολογία, στην περίπτωση των αξιωματικών και υπαξιωματικών που πήραν εφάπαξ από 1ης/1/2017 και εξήλθαν της υπηρεσίας τους μέχρι 31/12/2016.”

επειδη δεν με εχει πιασει ακομη ο …πρωινος καφες ….καθε ερμηνεια δεκτη.

villas
Γιώργος
Γιώργος

διαγραφηκα 13-1-2016 και πηρα το εφαπαξ 5/2017 θα μου επανυπολογισουν το εφαπαξ με το νεο μισθολογιο και την διαφορα θα μου πουν δωστην πισω;;;;;;(με κατι προχειρους υπολογισμους………700 ευρω)

Δήμος
Δήμος

Η νεα ρυθμιση ισχει για διαγραφες μετα τις 1-1-2017. Ακομη και αν δεν εχει δοθει το εφαπαξ για διαγραφες μεχρι 31-12-2016 θα υπολογιστει με τον παλιο τροπο (αυτον που ισχυει σημερα).

GEORGIOSP
GEORGIOSP

Δημοσιεύτηκε στην διαύγεια εγκύκλιος (ΑΔΑ:75ΓΛ465Θ1Ω-ΘΡ2) σύμφωνα με την οποία δεν εφαρμόζεται περικοπή σύνταξης και προνοιακών επιδομάτων λόγω ανάληψης μισθωτής απασχόλησης ή αυτοαπασχόλησης σε περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία ποσοστού άνω του 50%, το οποίο οφείλεται σε ψυχική πάθηση ή νοητική υστέρηση ή συμπαθολογία ψυχικής πάθησης και νοητικής στέρησης, εφόσον η ανάληψη απασχόλησης ενδείκνυται για λόγους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και κοινωνικής επανένταξης αυτών.
Βέβαια αφορά πολύ ειδικές περιπτώσεις αλλά είναι μια πρώτη ρωγμή στο τείχος της απόλυτης και χωρίς κριτήρια περικοπής των συντάξεων σε περίπτωση απασχόλησης του συνταξιούχου. https://diavgeia.gov.gr/doc/75ΓΛ465Θ1Ω-ΘΡ2?inline=true

GEORGIOSP
GEORGIOSP

Σε σχέδιο νόμου του υπουργείου δικαιοσύνης κατατέθηκε τροπολογία για τον υπολογισμό του εφάπαξ στα ΜΤΣ, ΜΤΝ και ΜΤΑ (για αποχωρήσεις μετά την 1/1/2017) με εφαρμογή των μεταβολών που έγιναν στα ειδικά μισθολόγια με τον Ν4472/2017.
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/10512543.pdf

Στέλιος
Στέλιος

Πολύ χρήσιμη πληροφορία!
(Τώρα πλεον είναι δυνατό να γίνει υπολογισμός του εφάπαξ, που ευτυχώς στην περίπτωση μου δεν έχει κάποια άξια λόγου διαφορά σε σχεση με τον παλαιό τρόπο υπολογισμού, ίσως μάλιστα να είναι και 200-300 ευρώ μεγαλύτερο).

Που τα “ξετρυπώνετε” βρε! 🙂

Δημήτρης
Δημήτρης

Κύριε Καρασαββίδη θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση ως προς την εφαρμογή σας “Ανάλυση μηνιαίου φύλλου μισθοδοσίας στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας σύμφωνα με το νέο ειδικό μισθολόγιο 2017 (με κλιμάκια)” στην σελίδα σας. Νομίζω ότι στο πεδίο “Θητεία-Σπουδές” θα πρέπει να συμπεριληφθούν και οι ΕΠΟΠ διότι η ερμηνευτική εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ (https://drive.google.com/file/d/0B6xAAy1yH1tmbTR6b0NldVdBblE/view) αναφέρει στην σελ. 65 ότι για την αρχική μισθολογική κατάταξη υπολογίζονται χρόνοι υπηρεσίας που έχουν αναγνωριστεί έως 31 Δεκ 16 για χορήγηση επιδόματος χρόνου υπηρεσίας και η στρατιωτική θητεία των ΕΠΟΠ έχει αναγνωριστεί για το εν λόγω επίδομα. Στους ΕΠΟΠ δεν αναγνωριζόταν η στρατιωτική θητεία ως προς την χορήγηση μισθολογικής προαγωγής ενώ προσμετρούταν για την χορήγηση επιδόματος χρόνου. υπηρεσίας.

Αχιλλέας Καρασαββίδης
Αχιλλέας Καρασαββίδης

Όντως έχεις δίκιο, γιατί η μισθοδοσία των ΕΠΟΠ είναι σωστή στη σελίδα [Σύνταξη ΕΦΚΑ], όπου η θητεία δεν μετράει στις μισθολογικές προαγωγές αλλά μετράει για το ΕΧΥ.
Από το [Μισθολόγιο 2017] θα αφαιρεθεί μόνο η επισήμανση, αφού οι υπολογισμοί ισχύουν κανονικά και για τους ΕΠΟΠ, εισάγοντας τη θητεία τους στο αντίστοιχο πεδίο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει καμία διαφορά στη σελίδα ανάμεσα σε ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, αφού και οι δύο ανήκουν στην κατηγορία Γ.

Γιώργος
Γιώργος

Άρχισε να καταβάλλεται το κοινωνικό μέρισμα.

george15
george15

ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ SITE. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ 18% ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2019? ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Ε.Α. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ…

Johnny B.
Johnny B.

Πλάκα κάνεις, έτσι? Πήγαινε υπολόγισε τη σύνταξή σου στη σχετική σελίδα του Αχιλλέα και επέλεξε ότι επιθυμείς… μέχρι και τα μέτρα του 2020 που πιθανώς να ισχύσουν σου υπολογίζει! Πρόκειται για την πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση που θα βρεις πουθενά!!! Ψάξε το λιγάκι…

aero
aero

@george15
λες: “… εκτιμώ πώς όχι…”
Μπορείς να μας αιτιολογήσεις πώς έφτασες σε αυτή την εκτίμηση?
Έκανες υπολογισμούς? βρήκες κάπου λάθος?
Αν διαπίστωσες κάπου λανθασμένους υπολογισμούς, ενημέρωσε (με στοιχεία) τον Αχιλλέα ώστε να προβεί σε ανάλογη διόρθωση.

george15
george15

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ JOHNNY KAI AERO…………!!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ JOHNNY Β. ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ sites ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ……..ΣΥΓΝΩΜΗΝ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Johnny B.
Johnny B.

George,

δεν σε βαράει κανένας… ούτε δικηγόροι του Αχιλλέα είμαστε, απλώς θεωρώ ότι είναι κάπως “άκυρο” αφού και εσύ ξέρεις τι συμβαίνει στην πιάτσα να μπαίνεις με τέτοιο σχόλιο. Τον αδικείς με το καλημέρα!

Όπως σου λέει και ο aero, αν δεις ότι κάτι δεν σε καλύπτει, γράψε το εδώ αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία. Η πληροφόρηση που υπάρχει, βασίζεται από όσο έχω διαπιστώσει, σε δεδομένα που έχουν “κλειδώσει” ή έχουν επιβεβαιωθεί από κυβερνητικές ανακοινώσεις, άλλωστε το μέλλον είναι αβέβαιο γενικώς…

george15
george15

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ JOHNNY. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΞΑΝΑΤΟNIZOΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ SITE ΦΥΣΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

George15
George15

Κατά αρχάς Αχιλλέα μου επισημαίνεις ότι μπαίνω σπάνια στη σελίδα και δεν έχω ενημέρωση. Μπαίνω σχεδον καθημερινά , δεν σχολιάζω συχνά και ειμαι απο τους υποστηρικτές του, στους φίλους μου και συναδέλφους που γνωρίζω προσωπικά και οχι μεσα απο την ουσιαστικά ανωνυμία που προσφέρει το δίκτυο μέσω ενός ονόματος. Εχουμε μιλήσει και μαζί μεσω email για να διορθωθεί σε κάτι η σελίδα και έχεις και τα στοιχεία μου. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν πολύ περισσότερο με σένα που με έχεις βοηθήσει. Τώρα για να τελειώσει αυτό ζήτησα συγνώμη διότι, εκείνες τις ημέρες που αναφέρθηκε το εν λόγω θέμα ισως να μην το πρόσεξα ή και να μην έδωσα την πρέπουσα σημασία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήθελα να θίξω την δουλειά σου για την οποία έχω πει επανειλλημένα τα μπράβο είναι πολύ λίγα για αυτό που πρόσφερες και προσφέρεις.Καλές γιορτές με υγεία.

george15
george15

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!

aero
aero

@george15
βλέποντας ότι σε στεναχώρησα με το σχόλιό μου, σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Σου εύχομαι να περάσεις καλές γιορτές και με το νέο έτος όλα να πάνε καλύτερα.

george15
george15

ΦΙΛΕ Αero ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο JOHNNY EIΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΕΕ-ΕΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ , ΤΕΜΕΠΕΛΗΔΕΣ, ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Aero ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2017.

Κώστας ΚΑΧ
Κώστας ΚΑΧ

Ενημέρωση στους έχοντας στεγαστικό δάνειο στο ΤΠΔ:

Κατατέθηκε στο λογαριασμό μου (εισερχόμενο έμβασμα) ποσό (λίγο λιγότερο από μία μηνιαία δόση του δανείου), (κατά 3,5 ευρώ λιγότερο από προηγούμενη φορά, δηλ. την 21/9/2017), ως “επιβράβευση του ΤΠΔ, Α΄εξαμήνου 2017”.

Στο ανωτέρω ποσό εφαρμόστηκε προμήθεια εμβάσματος ελαφρώς λιγότερη από 1% επί του ποσού επιστροφής. Η προμήθεια υπήρχε και την προηγούμενη φορά.

GEORGIOSP
GEORGIOSP

Αχιλλέα τελικά μπορεί κάποιος να αλλάξει ειδικότητα και μετά την αποστρατεία του. ?
https://kranosgr.blogspot.gr/2017/12/blog-post_85.html

andr
andr

Κύριε Καρασαββιδη μπαίνοντας στην σελίδα ” μισθολογιο 2017″παρατήρησα ότι στο Παλαιό μισθολογιο ενώ όλα τα ποσά, αποδοχών και κρατήσεων είναι τα ίδια με το φύλλο μισθοδοσίας μου,υπάρχει διαφορά στον φόρο εισοδήματος(στο Φ.Μ ειναι153,07 ενώ η σελίδα το υπολογίζει 161,75) η ερώτηση μου είναι αν αυτή η διαφορά επηρεάζει και τον υπολογισμό του νέου μισθολογιου; Υ.Γ στα ποσά των αποδοχων του Φ.Μ υπάρχει και εφκα εργοδότη 64,35 αλλά υπάρχει και η αντίστοιχη κράτηση εφκα εργοδότη 64,35. Το συγκεκριμένο ποσό τόσο των αποδοχών όσο και των κρατήσεων δεν αναφέρονται καθόλου στον πίνακα υπολογισμού” ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ 2017″.

ΠετροςΑ
ΠετροςΑ

Καλησπέρα. Σας παραθέτω link που αφορά την μισθοδοσία Ιανουαρίου 2018.
http://www.armyvoice.gr/2017/12/neo-misthologio-prosochi-o-misthos-ianouariou-den-echi-tis-nees-kratisis.html

σ
σ

αυξήθηκε ο φόρος εισοδήματος

Johnny B.
Johnny B.

Ο φόρος αυξάνεται (περικοπή της έκπτωσης από το 2018)… τη διόρθωση στο αφορολόγητο του Έγγαμου που σε πολλούς συναδέλφους το παρουσιάζουν ως Διαζευγμένος, δεν λένε να το αλλάξουν με τίποτα εδώ και δύο χρόνια περίπου… έλεος!!!

ΥΓ: Στο παρελθόν έγινε προσπάθεια να τους ενημερώσουμε για να το διορθώσουν… η ΗΔΙΚΑ πέταγε τη μπάλα στην κερκίδα και το ΓΛΚ στην ΗΔΙΚΑ!!!

Cris
Cris

Στο κινητό μου λόγω του αρχικού σας σχολίου περί του τρόπου υπολογισμού της σύνταξης ΓΕΣ δεν φαίνεται το σύμβολο Χ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στον καθαυτού υπολογισμό