Αεροπορία

Σελίδα σχολίων για την Πολεμική Αεροπορία (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).12.080 Responses to Αεροπορία

 1. Custom avatarNick λέει:

  Παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω τραπεζικό λογαριασμό τόσο στο ΓΛΚ όσο και στο ΜΤΑ. Ευχαριστώ πολύ

 2. NickNick λέει:

  Κυριοι μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα εχουμε ΚΥΣΕΑ για κρισεις/αποστρατειες?

 3. Custom avatarΜιχάλης λέει:

  κ. Καρασσαβίδη θα ήθελα την βοήθεια σας σε δυο ερωτήματα.
  Με ποιόν τύπο θα υπολογίσω πόσο θα πληρώσω για αναγνώριση θητείας και ΑΕΙ στο ΜΤΑ; καθώς και για το ΕΛΟΑΑ; στην κύρια σύνταξη γνωρίζω διότι τα έχω κάνει το (2016 μικτές αποδοχές x μήνες x 6,67% .)
  Στα παραπάνω όμως τι ισχύει; π.χ για τρέχον έτος 2018 για ΜΤΑ και ΕΛΟΑΑ ; Ευχαριστώ.

  • Ερωτήσεις 4.4 και 4.6 στις FAQ (όλα τα ποσοστά είναι με βάση τις κρατήσεις στο μισθό με το νέο μισθολόγιο).
   Ειδικά για το ΜΤΑ κανονικά δεν αξίζει το κόστος εκτός εάν τα παιδιά σου λάβουν το ΒΟΕΑ όταν είσαι συνταξιούχος, καθώς θα αυξηθεί το βοήθημα λόγω του αυξημένου μερίσματος.

   • Custom avatarΜιχάλης λέει:

    Συμφωνώ ότι δεν αξίζει και πολύ για το ΜΤΑ έστω και αν έχω παιδιά θα το σκεφτώ.. όμως για το ΕΛΟΑΑ συμφέρει όμως όπως γράφεται και παρακάτω στις ερωτήσεις “Γενικά υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις αναγνώρισης χρόνου εφάπαξ με εξαγορά (εισφορές νέου μισθολογίου):
    ΕΛΟΑΣ/Ν/Α: Θητεία και χρόνος ΑΕΙ εφόσον οι σπουδές αποτελούσαν τυπικό προσόν κατάταξης, με εισφορές = 3,9% x (ΒΜ + Ιδιαιτ. Συνθηκών + 176€).” (Τωρα με το νέο μισθολόγιο θα πάει μόνο ο βασικός μισθός +ιδι.συνθηκών x3,9% x μήνες)αναγνώρισεις;) ή το 3,9% προσαυξάνεται για το έτος 2018 αναλογικά για το ΕΛΟΑΑ, ;όπως γίνεται και για να αναγνωριση για την κυρια συνταξη απο 6,67% που ήταν έως το 2016, 10% 2017 13,3%2018 μέχρι και 20% και η αίτηση γίνεται απευθείας στον ΕΛΟΑΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

    • Για να μην παιδεύεσαι με υπολογισμούς, η εισφορά ΕΛΟΑΑ ανά μήνα αναγνώρισης είναι η εισφορά στο μισθό την ημέρα που θα υποβάλλεις αίτηση, εάν κάνεις τώρα αίτηση βλέπεις την τρέχουσα ανάλυση του μισθού σου, εάν κάνεις στο μέλλον βλέπεις τη σελίδα [Μισθολόγιο 2017] σε μελλοντικό έτος.

 4. ΔημήτρηςΔημήτρης λέει:

  Καλησπέρα, κ. Αχιλλέα θα ήθελα να σας κάνω μία ερωτήση.
  Λόγω θέσης κανονικά θα έπρεπε να λάμβανα το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας από τον Σεπτέμβριο του 2017 άλλα ποτέ δεν το έλαβα. Επικοινώνησα με το ΟΛΚΑ και μου είπαν ότι λόγω του νέου μισθολογίου δεν το δικαιούμαι και όσοι το λάβανε το 2017 θα πρέπει να το επιστρέψουν, εγώ είμαι τυχερός που δεν το έλαβα. Αυτό βέβαια μετά από μια ποιο προσεκτική ανάγνωση του ν 4472 άρθρο 127β έχω την εντύπωση ότι το δικαιούμαι μέχρι την έκδοση της ΚΥΑ ποια είναι η γνώμη σας; Να τα διεκδικήσω;

  • Custom avatarVOLOS λέει:

   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΟΥ.

  • Custom avatarG.G. λέει:

   Ν.4472/2017, άρθρο 127, παράγραφος Δ.β
   (Μέχρι την έκδοση της εν λόγω κοινής υπουργικής απόφασης εξακολουθεί να καταβάλλεται το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων που προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ. Α8 υποπερίπτωση β΄ του άρθρου 51 του ν. 3205/2003 (Α΄297) και σύμφωνα με τις σχετικές εκδοθείσες υπουργικές αποφάσεις, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.)

   Ν.3205/2003, άρθρο 51, παρ. Α8, υποπ. β.
   (β. Για το στρατιωτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. του Π.Σ. και του Λ.Σ. το επίδομα αυτό προσδιορίζεται σε ώρες νυκτερινής απασχόλησης.)

   Για τα στελέχη των ΕΔ έκανε λόγω το άρθρο 51, παρ. Α8, υποπ. α,
   (α. Για τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων ορίζεται σε σαράντα πέντε ευρώ και τριάντα εννέα λεπτά (45,39 ευρώ).
   το οποίο και καταργήθηκε με το ν.4472/2017, άρθρο 160, παρ. α.

   Άρα σύμφωνα με τα ανωτέρω:
   Οι διατάξεις της παρ. Α8 υποπερίπτωση β΄ του άρθρου 51 του ν.3205/2003 που γίνεται λόγος στον ν.4472/2017, δεν αφορούν τα στελέχη των ΕΔ, και ορθά δεν συνεχίζουν να το υπολογίζουν από τον ΟΛΚΑ αφού έχει καταργηθεί.

   • ΔημήτρηςΔημήτρης λέει:

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις άλλα νομίζω ότι ο νομοθέτης δεν τα ξεκαθάρισε πλήρως και υπάρχει μία ασάφεια. Στο άρθρο 127β λέει ότι «Μέχρι την έκδοση της εν λόγω κοινής υπουργικής απόφασης εξακολουθεί να καταβάλλεται το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων που προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ. Α8 υποπερίπτωση β΄ του άρθρου 51 του ν. 3205/2003 (Α΄297) και σύμφωνα με τις σχετικές εκδοθείσες υπουργικές αποφάσεις, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.» και στο άρθρο 160 ότι «Από την έναρξη ισχύος των διατάξεων του παρόντος νόμου καταργούνται οι διατάξεις: α) Των άρθρων 15, 34 έως 44 και 46 έως 54 του ν. 3205/2003, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπήρχε διευκρινιστική εγκύκλιος ή να γίνει ερώτηση από το ΟΛΚΑ.

    • Custom avatarVOLOS λέει:

     ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ.

   • Custom avatarVOLOS λέει:

    ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ.

 5. ΔΗΜΟΣΔΗΜΟΣ λέει:

  Αχιλλέα Καλή χρόνια !Εμείς οι λίγο ποιο παλοί είχαμε κάποια διαφορά με το εφαπαξ πήραμε το 50% Θα είθε λα να ρωτήσω τι γίνετε με το άλλο 50% Ευχαριστώ.

 6. Custom avatarΚωστας λέει:

  Τελικά παιδιά αυτό το μήνα θα πληρωθούμε το επίδομα ετοιμότητας στη θέση των νυχτερινών? Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε κ του Ιανουαρίου που δεν το πληρωθηκαμε?

 7. Custom avataraero λέει:

  http://www.capital.gr/epixeiriseis/3267000/proxoroun-oi-ergasies-gia-ti-nea-ependusi-tis-wyndham-stin-pl-karaiskaki

  Δεν παίρνει και το La Mirage (ιδιοκτησίας ΜΤΑ)
  που είναι κλειστό από το 2008 ?

  • Custom avatarJohnny B. λέει:

   Καλό! Δυστυχώς η περιοχή του La Mirage είναι υποβαθμισμένη (προς το παρόν) για να γίνει παρόμοια επένδυση συν το γεγονός ότι το κτίριο είναι “ταλαιπωρημένο” όλα αυτά τα χρόνια… μάλλον για κατεδάφιση και αντιπαροχή το βλέπω να καταλήγει κάποτε… όταν αναβαθμιστεί η γύρω περιοχή και ξανά πάρει αξία το οικόπεδο….

   • Custom avataraero λέει:

    Η περιοχή του La Mirage είναι όντως υποβαθμισμένη
    αλλά όχι περισσότερο από τη Πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο).
    Γενικά οι αξίες στη περιοχή “έπιασαν πάτο” και τώρα
    αρχίζουν οι αγορές και η περιοχή (πιστεύω) θα αναβαθμισθεί.
    Οψόμεθα …

 8. Custom avataraero λέει:

  ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΕΦΑΠΑΞ
  Εγκρίθηκε η χορήγηση 1 εκατ.€
  https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A5%CE%9A86-6%CE%920

  (απάντηση σε προηγούμενη ερώτησή μου)
  https://enstoloi.net/aeroporia/comment-page-234/#comment-60533

 9. Custom avatarHarry66 λέει:

  Κάποιος συνάδελφος στο Fb έγραψε για δύο αιτήσεις.Μία προς το ΓΛΚ για επαναυπολογισμό της εισφοράς ΕΟΠΥ και άλλη μία αίτηση-διαμαρτυρία προς τον ΕΦΚΑ.Γνωρίζει κάτι κανείς?

   • Custom avatarHarry66 λέει:

    Τι είναι αυτό?

    • Είναι απάντηση στο προηγούμενο ερώτημά σου, εάν έχεις facebook πατάς τη φράση “See More” (δες περισσότερα).

    • Custom avatarJohnny B. λέει:

     Προσωπικά Harry66,

     διαβάζοντας την εν λόγω αίτηση-διαμαρτυρία δεν έχω ακόμα πειστεί για το κατά πόσο μια τέτοια αίτηση μπορεί να αιτείται ουσιαστικά και τεκμηριωμένα κάποιο συγκεκριμένο ποσό επιστροφής που δεν καταβλήθηκε ή έτσι γίνεται γενικώς με κάποια δόση καχυποψίας!

     Στο μόνο που συμφωνώ επί του θέματος και φυσικά αποτέλεσε από την αρχή αντικείμενο σχολιασμού μου, ήταν ότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει μια επίσημη εκκαθάριση κάπου αναρτημένη, έστω κάποια βεβαίωση ή κάτι τελοσπάντων που να δείχνει το ποσό που παρακρατήθηκε ανά μήνα και το συνολικό ποσό που έπρεπε να επιστραφεί…

     Κατά τα άλλα, ζούμε σε μια χώρα πλήρως προσαρμοσμένη στην ηλεκτρονική τεχνολογία και σε μοντέρνες διαδικασίες μηχανογράφησης… το θέμα είναι το πως θέλουν κάποιοι να βλέπουν το “ποτήρι”… μισό-άδειο ή μισό-γεμάτο? (παρόλες τις προσπάθειες αναβάθμισης εν καιρώ κρίσης!)

     Σκέψου ότι το θέμα του υπολογισμού της κύριας σύνταξης (επιβεβαιωμένα για αρκετούς συναδέλφους) εδώ και 1.5-2 χρόνια περίπου γίνεται με τρόπο ώστε το αφορολόγητο να εμπίπτει στην κατηγορία του “διαζευγμένου” άσχετα που όταν τους ρωτάς σου λένε ότι όλες οι database σε παρουσιάζουν κανονικά “έγγαμο με τέκνα”… και δεν είμαι σίγουρος αν (κάπου μεταξύ ΗΔΙΚΑ και ΓΛΚ ή ΕΦΚΑ) πράγματι θέλουν να καθίσουν να ασχοληθούν να το διορθώσουν, βασιζόμενοι στο ότι κάποτε θα εκκαθαριστεί μέσω της φορολογικής δήλωσης…

     Να ελπίζω ότι μέσω του επανυπολογισμού των κυρίων συντάξεων θα διορθωθούν ορισμένες “παθογένειες του συστήματος”? Ας το ελπίζω… την καλησπέρα μου σε όλους.

 10. Custom avatarVOLOS λέει:

  ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΩΣ 20 ΕΥΡΩ.ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ 1-1-18 ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΜ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β.Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΒΜ ΕΓΙΝΕ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ,Η ΑΥΞΗΣΗ ΒΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • Δίκιο έχεις, αλλά επειδή δεν εφαρμόστηκε το νέο μισθολόγιο άμεσα την 1-1-2017 και μάλλον δεν εφαρμόστηκε τελικά ούτε το πάγωμα αποδοχών, υπάρχει κάποιο θέμα (δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα) για όσους πήραν προαγωγή εντός του 2017.
   Σήμερα βελτιώθηκε ο υπολογισμός μελλοντικών κλιμακίων στη σελίδα και νομίζω ότι τώρα ισχύει για την πλειοψηφία των συναδέλφων, με μία επιφύλαξη για όσους έλαβαν και διοικητική και μισθολογική προαγωγή εντός του 2017.

   • Custom avatarVOLOS λέει:

    Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ.ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    • Το επίδομα ετοιμότητας τώρα συμμετέχει στη διαμόρφωση του παλιού μισθού (προστίθεται και αυξάνει τις παλιές αποδοχές). Εάν δοθεί πάλι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να επανυπολογιστούν όλες οι προσωπικές διαφορές (και οι αυξήσεις ΒΜ), γιατί θα συμμετέχει και το ετοιμότητας πλέον στις νέες αποδοχές.

     • Custom avatarVOLOS λέει:

      ΠΑΝΤΩΣ,Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 127β. Στο ίδιο ως άνω προσωπικό, καθώς και το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που αποδεδειγμένα εργάζεται κατά τις νυκτερινές ώρες χορηγείται ειδική αποζημίωση, η οποία ανέρχεται στο ποσό των δύο ευρώ και εβδομήντα επτά λεπτών (2,77 €) ανά ώρα νυχτερινής απασχόλησης. Το ανώτατο όριο των ωρών νυχτερινής απασχόλησης, οι όροι και προϋποθέσεις χορήγησης της εν λόγω αποζημίωσης καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού. Μέχρι την έκδοση της εν λόγω κοινής υπουργικής απόφασης εξακολουθεί να καταβάλλεται το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων που προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ. Α8 υποπερίπτωση β΄ του άρθρου 51 του ν. 3205/2003 (Α΄297) και σύμφωνα με τις σχετικές εκδοθείσες υπουργικές αποφάσεις, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

     • Custom avatarVOLOS λέει:

      ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 11. ΚΩΣΤΑΣΚΩΣΤΑΣ λέει:

  Καλησπέρα.
  Με ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για εφάπαξ 2-2-17, σειρά 26. Επίσης αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εάν υπάρχει φορολογία στο εφάπαξ (ποσό 75.500 περίπου).

 12. ΔΗΜΗΤΡΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

  Καλησπέρα κύριε Αχιλλέα.Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση που αφορά τα 5 χρόνια που είχα στο ΙΚΑ πριν καταταγω στην ΠΑ.Η ερώτηση εχει ως εξής : Τωρα με τον καινούριο ασφαλιστικό φορέα ΕΦΚΑ τι μπορω να κανω με τα χρόνια αυτά (πχ αλλαγη κλιμακίου,συνταξιοδότηση) και πως γινετε.

  ΥΓ. Παλιά πλήρωνες για να τα αναγνωρίσεις τωρα που έγινε ΕΦΚΑ?

  Ευχαριστω εκ των προτέρων…

 13. GEORGE HAFGEORGE HAF λέει:

  Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Συνταξιοδοτήθηκα τον Σεπ. 2017 με αυτεπάγγελτη αποστρατεία 35ετίας και πήρα προσωρινή σύνταξη τον Δεκ. 2017. Θα ήθελα να ρωτήσω κύριε Καρασαββίδη, αν γνωρίζετε, γιατί μου έγινε συνολική κράτηση φόρου 810,18 Ευρώ για 4 μήνες περίπου, ενώ στον πίνακα υπολογισμού του site φαίνονται 86,11 Ευρώ/μήνα. Δεν θα έπρεπε να γίνει κράτηση 86,11 Χ 4 = 344,44 Ευρώ; Μήπως τελικά είναι μεγαλύτερος ο φόρος; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

  • ΓιάννηςΓιάννης λέει:

   Τα αναδρομικά ποσά έχουν την ιδιαιτερότητα να φορολογούνται πάντα με πάγιο ποσοστό 20% χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η μείωση φόρου, οπότε ο συνολικός φόρος κατά την πρώτη εξόφληση της προσωρινής σύνταξης είναι μεγαλύτερος του αναμενόμενου.
   https://enstoloi.net/proti-pliromi-prosorinis-sintaksis-me-anadromika/

  • Εάν διαβάσεις το άρθρο που πρότεινε ο Γιάννης και εισάγεις όλα τα στοιχεία στη σελίδα (φυσικά και τα αναδρομικά) θα δεις ότι τα αποτελέσματα συμφωνούν απολύτως με το ΓΛΚ.

   • GEORGE HAFGEORGE HAF λέει:

    Αχιλλέα και Γιάννη ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, έχετε απόλυτο δίκιο. Εφόσον εισήγαγα τα αναδρομικά στη σελίδα, τα αποτελέσματα είναι όμοια με του ΓΛΚ! Μήπως γνωρίζετε εάν αυτή η κράτηση του 20% συνυπολογίζεται στην επόμενη εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος 2017; Ευχαριστώ και πάλι, η αξία του site είναι ανεκτίμητη!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar