Αεροπορία

Σελίδα σχολίων για την Πολεμική Αεροπορία (διαβάστε πρώτα την ενότητα FAQ / Συχνές Ερωτήσεις).

Αφήστε ένα σχόλιο / ερώτηση

avatar
1000
Steeve
Steeve

Καιρό είχα να μπω. Με γεια το καινούριο ένδυμα της σελίδας.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Κωστας
Κωστας

Με την νυχτερινή απασχόληση ακόμη τίποτα ούτε αυτό το μήνα….

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Δημητρης
Δημητρης

κ. Καρασσαβιδη μια ερωτηση.Αυτο το μηνα ξεκαθάρισε λιγο το νεο μισθολογιο και ειναι χωρις αναδρομικα.Γιατι εξακολουθω να εχω διαφορες στα ποσα μου βγαζει η εφαρμογη με αυτα που αναγραφει ο φακελος?ευχαριστω

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Δημήτρης
Δημήτρης

Και να διευκρινίσω τα ποσά στις αποδοχές είναι ίδια με της εφαρμογής αλλά στις κρατήσεις έχω απόκλιση)

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζετε πόσους μήνες γινετε κράτηση διαφορά προαγωγής.
Στο δικό μου φύλλο μισθοδοσίας μου κράτησαν 1 μηνα (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ) απο το ενα ταμείο και στο άλλο 4 μήνες (ΙΑΝ-ΦΕΒ-ΜΑΡ-ΑΠΡ) προς το παρόν.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.

Η διαφορά προαγωγής καταβάλλεται, ένα μήνα για ΕΛΟΑΑ, και τέσσερις για ΜΤΑ (μέρισμα – ΕΚΟΕΜΑ), συνεπώς δεν έχει άλλες κρατήσεις.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
χριστος
χριστος

kaλημερα μια ερωτηση πως μπορω να παρω αντιγραφο συνταξιωδοτικης πραξης?

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.

Καθημερινά θα δέχεται στο ισόγειο για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών συνταξιοδότησης, χορήγηση βεβαιώσεων και την παροχή γενικών πληροφοριών.
Η εξυπηρέτηση στην Υπηρεσία γίνεται μόνο με επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας ή άλλου επίσημου νομιμοποιητικού εγγράφου, ή με επίδειξη νόμιμης εξουσιοδότησης σε τρίτο πρόσωπο
http://www.minfin.gr/web/31341/epikoinonia-plerophories

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΘΥΜΑ
ΘΥΜΑ
Γνωμοδοτήσεις ΝΣΚ για ειδικές περιπτώσεις εφάπαξ: Οταν έγινε ευρυτερα γνωστό το συγκεκριμένο θέμα, με βάση φανερά παράνομες αποφάσεις ,από αυτοαποκαλούμενους “επαγγελματίες” που μετειχαν στις ΔΕ/ΕΛΟΑΑ ( ; ) και τη μεταγενέστερη στήριξη με απαραδεκτες νομικά γνωμοδοτήσεις του Νομικου Συμβουλου του ΕΛΟΑΑ, κάποιοι σχολιαστές ,εδώ στο site,στα σχόλια, πανηγύριζαν, γιατί ευελπιστούσαν να λάβουν ταχύτερα τα συμπληρωματικά εφαπαξ κ.λ.π (Να τα πάρει το ταμείο “απ΄αυτούς¨για να τα δώσει “σε μας”. Δηλαδή να πεθάνει η κατσικα του γείτονα). Παράλληλα ο Κος Τσουκαράκης της ΠΟΕΣ (εποχή που τα φωτα της επικαιρότητας ήταν στραμμένα πάνω του) χωρίς κάποια αρμοδιότητα συναντούσε τον Δντη ΕΛΟΑΑ (χωρίς έγκριση από ΔΕ/ΕΛΟΑΑ (δόθηκε μεταγενέστερη για κάλυψη της παρατυπίας-παρανομίας) και έπαιρνε διαβεβαιώσεις ότι θα τεθεί το θέμα με εισήγησή του (Δντη /ΕΛΟΑΑ) για ταχεία εισπραξη ως “αχρεωστήτως καταβληθέντων” και πριν τη λήξη του 2017 (χωρίς να έχει πλήρη γνώση των ενστάσεων και επιχειρημάτων των θιγομένων και… Διαβάστε τη συνέχεια »
ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.

Μένει να δούμε αν οι σχετικές αποφάσεις του ΝΣΚ, θα γίνουν αποδεκτές ή όχι ή μερικώς αποδεκτές, για την περαιτέρω τύχη τους.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Άκης
Άκης

Έχει κάποιος υπόψη του πότε περίπου θα δοθούν ξανά εφάπαξ από το ΜΤΑ/ΕΛΟΑΑ ;
Τελευταία φορά που δόθηκαν ήταν τέλη Ιανουαρίου 18.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Airwolf
Airwolf

Επικοινωνία ΕΛΟΑΑ
https://www.haf.gr/structure/gea-2/mta/tasa/

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
G.G.
G.G.

Με τις πρόσφατες κρίσεις αποστρατεύτηκαν μέλη της ΔΕ/ΕΛΟΑΑ, και θα πρέπει να αντικατασταθούν για να μπορεί να συνεδριάζει.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΣΤΕΛΙΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΓΑΜΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΛΚ;
ΥΓ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8Ε.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
GEORGIOSP
GEORGIOSP

Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ενέργεια. Η λάθος παρακράτηση του φόρου θα επιστραφεί με την εκκαθάριση που θα γίνει όταν υποβάλεις την φορολογική δήλωση για τα εισοδήματα του 2017. Διάβασε το άρθρο του Αχιλλέα «Αύξηση φορολογίας στα ενημερωτικά ΓΛΚ» εδώ https://enstoloi.net/afxisi-forologias-sta-enimerotika-glk/ .

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΣΤΕΛΙΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ GEORGIOSP. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΟΣ.

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΑΧΙΛΛΕΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012.ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΑΝ Κ ΟΠΟΤΕ ΔΟΘΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΛΠ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ….

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
theodoros
theodoros

theodoros
Αχιλλέα σε ευχαριστώ για την απαντηση σου ,αλλα η ακαθαριστη σύνταξη συμφωνεί μετην σελίδα μέχρι δεκαδικού(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΓΟΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΥ 1503,84 ΕΥΡΩ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ αλλα τα αποτελεσματα δεν βγαινουν σωστα κ κυρίως υπάρχει διαφορά στισ κρατήσεις στο Ν4093/12(15ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ),Επίσης στις αποδοχες 2018 στον πίνακα υπαρχει διαφορά στις κρατήσεις περιθαλψης κ του νόμου εκτ εισφ Ν3986/11.Τέλος τα μερίδια τουΜΤΑ δεν συμπιπτουν στον πίνακα βγαινουν 24 ενω το ΜΤΑ μου βγάζει 26(ταξιαρχου).Πιστευω να μελετήσεις τις απορίες που αναφέρω κ να μας διαφωτίσεις οπως αλλωστε κάνεις παντα.

ΣΩΜΑ: Αεροπορία

ΣΩΜΑ:
Αεροπορία
Κωστής
Κωστής

Προς ενημέρωση των συναδέλφων : με την συμπλήρωση των 24 ετών αυτόματα διακόπτεται η ασφάλεια του τέκνου, εάν δεν εργάζεται και σπουδάζει θα πρέπει να κάνεις όλη τη διαδικασία για να ασφαλιστεί για δύο (2) ακόμα έτη στην κατά τόπους περιφέρεια.

aero
aero

Για να ολοκληρωθεί η “ενημέρωση των συναδέλφων”, προσθέτω επιπλέον λεπτομέρειες για την διαδικασία, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έντυπα αιτήσεων
όπως προκύπτουν από σχόλια των GEORGIOSP και Γιάννης
https://enstoloi.net/aeroporia/comment-page-239/#comment-62765